PNL îl va boicota pe „grobianul” Gâdea. „Atitudine de dictator scos din minți. Lipsă de educație. Nu are cei 7 ani de acasă. Se comportă ca un pluton de execuție”

3
2447
Ludovic Orban și Ionel Dancă

PNL a reacționat rapid, prin vocea președintelui Ludovic Orban, la episodul mârlănesc al lui Mihai Gâdea, joi seară, la Antena 3.

Orban a declarat vineri dimineață, la Drobeta Turnu Severin, într-o conferință de presă, că eliminarea purtătorului de cuvânt al partidului, Ionel Dancă, din emisiunea lui Gâdea dovedește „o atitudine grobiană, total lipsită de cei șapte ani de acasă” a moderatorului. Liderul PNL a anunțat că va propune boicotarea emisiunii acestuia și, de asemenea, va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului.

Declarațiile lui Ludovic Orban

  • ”Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei șapte ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire față de un reprezentant al PNL și, de fapt, față de toți membrii și simpatizanții PNL.
  • În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Național Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politețe, de fair-play, de bun-simț, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat.
  • De asemenea, vom sesiza Consiliul Național al Audiovizualului, pentru că este inadmisibil. Nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educație și lipsa de acceptare a unei opinii diferite, comportament care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, al unui regim nedemocratic, pe care nu putem să-l acceptăm.
  • Hai să fim cinstiți: acolo, în emisiunile lui Gâdea, am trimis reprezentanți numai din respect față de cetățenii români, nu din respect față de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toți atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situații dintre cele mai neplăcute și care se comportă ca un pluton de execuție, și nu ca un for de dezbatere.
  • Așa am acceptat să ne ducem acolo, din repect față de cetățenii români care se uită la Antena 3, ca să vadă și adevărul nostru. Dar ceea ce s-a întâmplat ieri a depășit orice limită și nu putem să trecem peste așa ceva.

VIDEO: Scena Gâdea – Dancă de la Antena 3

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară joi seară din emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a spus că Antena 3 este un canal care manipulează.

„Tăiați-i microfonul! Ieșiți afară! Afară, nu auziți? Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii?”, a răcnit Gâdea, ca scăpat de la balamuc.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. …Daaa’ Ludovicule draga..Ai perfecta dreptate in ceea ce afirmi..Insa nu uita ca si domnul Porcul a promis de n-ori ca nu va mai papa sau macar gusta din delicatesa culinara numita „rahat”…Asa si voi cei din PNL..Nu promiteti ceva daca nu va puteti tine de cuvint.._VOI cei din PNL cu exceptia lui Rares desigur, o sa mergeti la M. Gadea in emisiune ori de cite ori o sa va sune ~ ~ ~ ……..

  2. Antena 3 s-a descalificat prin persoana lui Mihai Gâdea, un individ care invita in platou persoane condamnate in instanța gen Liviu Dragnea și alții de teapa lui.
    Audiență la Antena 3 in mod normal orice om de bun simt ar trebui s-o ocolească comportamentul lui Gâdea este inacceptabil și arată adevarata fata acestui individ care a. Luat-o pe arătura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here