Cine vorbește de „securiști”! Ciuvică prestează la Voiculescu, iar tovarășa lui a fost secretara directorului SIE

3
4739
Mugur (Cotroceni) și Cătălina (SIE)

De când e simbriașul securistului Dan Voiculescu, propagandistul Mugur Ciuvică e toată ziua cu „securiști” în gură și cu „statul paralel” în dinți.

Ticălos și paranoic, Ciuvică vede securiști la tot pasul, nu însă și în propria-i casă. Dacă s-ar uita mai bine, ar vedea o distinsă doamnă care în anii 1997-2000 era angajată la Serviciul de Informații Externe (SIE), adică la spionajul românesc.

Doamna respectivă, pe nume Cătălina, lucrase oleacă prin presă (o fi fost pe „lista lui Severin”, cea cu spionii infiltrați prin redacții?!), după care, hop! – secretara directorului SIE, Cătălin Harnagea.

În aceeași perioadă, pe valul victoriei în alegeri a Convenției Democrate, Mugur Ciuvică – hop, consilier prezidențial!

Traiectoria lui Ciuvică s-a intersectat cu cea a Cătălinei, s-au văzut, s-au plăcut, s-au mutat împreună, chiar dacă nu s-au luat cu acte niciodată. A rezultat și o fetiță care acum are 14 ani (ne spune wowbiz.ro) – să le trăiască!

Cătălina e o prezență discretă – bravo ei. Dar tovarășul ei de viață (Ciuvică) și fostul ei șef de la SIE (Harnagea) sunt camarazi de arme pe baricadele minciunii, la Antena 3, în slujba Ciumei Roșii. Unde, evident, combat „statul paralel” și se luptă cu „noua Securitate” din halucinațiile lor propagandiste. Vechea Securitate (cea de pe la SIE, anii 1997-2000) și străvechea Securitate (Crescent, Felix, verișoara din Germania + cea din Suedia, anii ’70-’80) nu le vede musiu Ciuvică, deși astea stau cu burta la soare, nici măcar nu se mai ascund.

De observat, totuși, apetența pentru os bugetar a întregii familii Ciuvică. Venirea la putere a Convenției Democrate (slavă Domnului că a scos PSDR-ul și pe Iliescu, o vreme, de la cașcaval!) a fost resortul care l-a propulsat pe Ciuvică la Palatul Cotroceni, iar pe tovarășa lui la SIE. De ce să se mai chinuie pe la privați?! La stat era osul gros – și cu măduvă, și gustos.

Acum, Ciuvică tot din măduvă bugetară se hrănește. Dar pentru că nu mai există Convenția Democrată, s-a reorientat spre tabăra adversă – PSD, urmașul FSN/FDSN/PDSR. Iar osul vine prin intermediarul potrivit: securistul Voiculescu, generosul plătitor al simbriașului Ciuvică.

CITIȚI ȘI:

* Republica interlopă Manda-Olguța. Teroare în Primăria Craiova: „Cine votează la referendum va fi dat afară!”

Eroina din Republica Manda-Olguța: doctorița care n-a lăsat morții să voteze. „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”, a amenințat-o primarul PSD

Totul despre alegeri și referendum. Puteți vota în orice secție de votare, din România sau din străinătate

Unde pot vota românii din diaspora. Lista și adresele celor 441 de secții de votare

PSD și ALDE sunt spulberate și în sondajul Antenei 3! Împreună abia trec de 10%. Pe primele locuri: USR-PLUS și PNL

Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Biserica Catolică îndeamnă oamenii la vot. Biserica Ortodoxă a mai ratat o ocazie de a ieși din cârdășia cu PSD

Cea mai tare glumă despre arestarea lui Dragnea vine de la Ambasada Danemarcei. „Va fi o duminică fierbinte”. „Și după?” „Posibil să fie mai răcoare”

VIDEO. PSD foloseşte copii „folclorişti” pentru a înjura Europa. „Foaie verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Ciorapii roșii ai lui Alex Coita. În slujba Ciumei Roșii

Pentru o diaree senatorială, PSD-istul Virginel a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la București. „A țipat la toată lumea, a amenințat”

Dragnea a inaugurat o minciună! „Drumul expres Pitești – Craiova” e, de fapt, un drum secundar, pentru accesul utilajelor

VIDEO. În Giurgiu, alianța dintre PSD și ALDE se „parafează” cu sabia. Viceprimarul PSD amenință ca în Evul Mediu

Teroriștii de la Academia de Poliție, doborâți de Emilia Șercan! Iacob și Marcoci au amenințat-o cu moartea, dar au sfârșit cu o demisie rușinoasă

Ei sunt teroriștii care au ticluit amenințarea cu moartea a ziaristei Emilia Șercan: rectorul și prorectorul Academiei de Poliție!

Emilia Șercan, după „Complotul generalilor”: „Veți afla dimensiunile diabolice ale acestei povești”

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

3 COMENTARII

  1. Se pare ca nu stiti (eu stiu asta din ’97 de cind ghertoiul asta de Mugur Ciuvica era seful Cancelariei presedintelui Emil Constantinescu ) faptul ca tatal lui era un fost general
    al Securitatii devenit dupa ’90 general SRI si seful SRI pe intreaga Transilvanie .S-a pensionat in ’98 .Atunci mitocanul a infiintat si GIP (Grupul de Investigatii Politice care scotea o fituica imunda gen ROMANIA MARE ).

  2. Asa sunt bolșevicii , asa i-a învățat KGB-ul ! Sa acuze adversarul cu tupeu maxim exact de ceea ce este el însuși acuzat . Daca va amintiți , singurele state care aveau în denumire „Democratica” sau „Populara” erau tocmai dictaturile comuniste . Cu tupeu maxim , Partidul Social Democrat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here