„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

4
10846
Mihai Gâdea între fiul și mama lui Radu Mazăre

Șeful propagandei de la Antena 3, Mihai Gâdea, a organizat o seară de jelire a familiei Mazăre. Un boccet național pentru un mega-infractor. Pentru a stoarce emoții, Gâdea i-a invitat în studio pe mama și pe fiul pușcăriașului extrădat Radu Mazăre.

La un moment dat, observând figura afectată a moderatorului, de parcă-i murise cineva drag, Gabriela Victoria Mazăre (77 de ani) a constatat: „Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea!”

Replica a venit din spatele aceleiași fețe descompuse de durere regizată: „Nu pot fi lipsit de empatie față de suferința dvs., doamnă. Înțeleg prin ce clipe cumplite treceți, să vă știți fiul la pușcărie…”

Timp de peste o oră, Gâdea s-a străduit să adune simpatie populară pentru familia Mazăre și să stârnească furie față de „nenorociții care arestează oameni”.

Doamna Mazăre de la minister

Și a început „mama lui Ștefan cel Mare” (căci, da, Radu Mazăre a fost cândva, în vremurile bune, și Ștefan cel Mare, nu doar Tutankhamon, Ramses al II-lea, Che Guevara, căpetenie incașă, pirat din Caraibe, salvamar la Mamaia și ofițer nazist).

Dar cine e doamna Gabriela Victoria Mazăre? Nu e doar mama lui Radu Mazăre, ci o fostă lucrătoare în comerțul exterior, pe vremea lui Ceaușescu. „Am lucrat mulți ani în minister, domnu’ Gâdea. Am lucrat în comerțul exterior și am bătut lumea. Soțul meu s-a ocupat de flota de pescuit oceanic a României, era mereu plecat pe mări și oceane. N-am fost oameni săraci, domnu’ Gâdea”. Așa, ca să știm cu cine avem de-a face. Doamna de la minister.

Doamna Mazăre și soțul ei, care s-a prăpădit când Radu nu era primar, ci deputat

„Nu s-a băgat în combinații”

Are multe supărări doamna Mazăre. „Sunt supărată că i se spunea fugarul și era tratat ca Bin Laden. Cred că nici pe Bin Laden nu-l aduceau așa. S-au spus multe lucruri urâte despre feciorul meu”. Feciorul!

Și începe pledoaria. „Nu e ușor să mergi să-ți vezi copilul la închisoare, mai ales că îl cunosc foarte bine, știu foarte bine ce a făcut, că e nevinovat, că a fost condamnat așa cum a fost condamnat. (…) El nu s-a băgat în combinații. N-a avut nevoie, noi n-am fost oameni săraci. (…) L-am criticat de multe ori în legătură cu viața lui privată, dar niciodată în legătură cu Primăria, pentru că a fost un primar bun”.

Aflăm că nu doar Radu Mazăre le-a făcut mult bine constănțenilor, ci și mama sa. „Ca primar, Radu a făcut foarte multe lucruri la sugestia mea. Ce am văzut eu în Suedia, în Germania, i-am spus lui, iar el a aplicat la Constanța”.

Nu știa… acum știe

Semințe de la mama pentru grădinarul din Madagascar

Ca să vedeți că Radu Mazăre e un om bun, sensibil, cu suflet de grădinar: „Lângă resortul în care locuia a vrut neapărat să-și facă o grădină de zarzavat. Am luat semințe, i-am dus, i-am făcut răsaduri, l-am învățat ce să facă… Credeți că este un om care se pregătea să fugă?” Nu, nici vorbă. El era fugit deja de multă vreme. Se afla la mii de kilometri de România, de Constanța cea căreia-i făcuse numai bine…

Emoție, mai trebuie apăsat pe emoție. Trebuie umanizat personajul, trebuie stoarse lacrimi. De exemplu, să vedeți în ce condiții trăia în Madagascar: „Resortul «de lux» în care își petrecea Radu Mazăre vacanțele erau așa: coliba în care dormeam era făcută din lemn de bambus din trei rânduri de bețe de bambus și deasupra cu foi de palamier. Acolo aveai un pat, o chiuvetă și asta e tot”.

Cum, n-a fost ca la cinematograf?!

Lemurul Sisi și luminița roșie

Gâdea difuzează imagini cu Radu Mazăre în Madagascar. Un lemur stă pe umărul fugar și îl pupă pe obraz. „Vedeți, domnu’ Gâdea? Îl iubește pe Radu, animalul simte sufletul bun”, zice doamna Mazăre. Și lemurul Sisi îi tot pupă uluifeciorul

La final, Gâdea îi spune doamnei Mazăre că dacă se uită la luminița aceea roșie, i se poate adresa fiului ei drag, care are televizor la Rahova și se uită la emisiune. Un mesaj, doamnă! „Dragu’ mamii, să fii puternic! Ești un om liber, chiar dacă ești închis. Noi știm că nu ești vinovat, că n-ai făcut lucruri rele. O să treci peste situația asta, că ai făcut numai lucruri bune”.

Slavă Domnului că Radu Mazăre a făcut numai lucruri bune! Prejudiciul dintr-un singur dosar: 114 milioane de euro.

CITIȚI ȘI:

* Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

Trădare sau prostie? Dăncilă îi lasă în ofsaid pe Dragnea și Tăriceanu: va vota la referendumul lui Iohannis!

Încă o „rangă” de la Dăncilă: Dragnea nu-și poate anunța candidatura singur, trebuie desemnat de partid!

Fiți cu ochii pe granițe! Dragnea are și planul de a fugi. Anunțarea candidaturii ar putea fi o diversiune

AMR 5 zile pentru Dragnea. „Luni, la sediul din Kiseleff vin polițiștii să-l ia pe președintele partidului”

Semn bun: Chirieac e îngrozit de soarta lui Dragnea. „Îmi e teamă că se folosește bomba de la Înalta Curte”

Radu Mazăre forțează azilul politic în Franța, ca să nu ajungă în România! I-a amenințat pe polițiști, în avion, că va cere azil pe aeroportul din Paris

Mazăre face circ în aeroportul din Paris, după ce i-a fost respins azilul! Se tăvălește pe jos, refuză să urce în avionul de București

Ponta zice că Dragnea „l-a dat în primire” pe Mazăre. „O să urmeze Vâlcov în curând”

Blestemul lui Alexandru Mazăre pentru cei ce se bucură de „repatrierea” fratelui său, Radu Mazăre

Liderul ALDE din Parlamentul European vine la mitingul USR-PLUS, dar îl ignoră pe Tăriceanu, liderul ALDE România

* Colonelul-dottore, după „isprava” de la Topoloveni: „Ne înjură lumea, suntem denigrați. Jandarmii și-au făcut datoria”

Carmen Dan testează tot mai des DICTATURA. În două zile, sluga lui Dragnea a compromis și Jandarmeria (la Topoloveni), și Poliția (la Târgoviște)

VIDEO. Toanta toantelor: a confundat și Suceava cu Hunedoara! Precedente: Galați/Iași, Podgorica/Priștina

4 COMENTARII

  1. Feciorul ei a distrus multe destine. Cerind spagi de pina la 50% din afaceri multi oameni au ajuns la faliment iar altii nu au putut incepe o afacere.
    Urita educatie i-a dat. Nu pare sa se simta responsabila.

    • Cine sa se simta responsabila? Codoasa asta ordinara? Securista asta cu dosar? Mazare a fost o beizadea securista si a facut exact asa cum a fost educat.

  2. Da, mamicutza avea bani, chiar multi, dar nu-i putea cumpara un PORSCHE pe an, statiune de vacanta in Madagascar, tzoale de cinci lei zi de zi, aparitii prin reviste, etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.