PSD și ALDE sunt spulberate și în sondajul Antenei 3! Împreună abia trec de 10%. Pe primele locuri: USR-PLUS și PNL

1
10736
Rezultatele sondajului de pe antena3.ro

Site-ul Antenei 3 a lansat joi un sondaj, pentru a afla intenția de vot a cititorilor săi. Rezultatele sunt uluitoare: nici măcar publicul online al Antenei 3 nu mai votează PSD sau ALDE!

„Mai sunt doar câteva zile până la alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, și bătălia se încinge. Principalele partide au defilat în weekend cu mitinguri de anvergură, rețelele sociale sunt pline de mesaje și clipuri de mobilizare, rămâne de văzut cum și dacă electoratul va răspunde sau se va lăsa convins”, și-a tatonat antena3.ro cititorii.

Apoi a venit întrebarea: Cu cine veți vota la alegerile europarlamentare?

Sâmbătă la prânz, după două zile și peste 20.000 de voturi, PSD era pe locul 3, cu doar 8,02%, iar ALDE pe poziția a 5-a, cu 2,47%! Chiar și PMP-ul lui Băsescu e situat deasupra partidului lui Tăriceanu, și asta pe site-ul televiziunii lui Voiculescu!

Ordinea primelor cinci partide, în sondajul antena3.ro: 1. USR-PLUS; 2. PNL; 3. PSD; 4. PMP; 5. ALDE. Două treimi din voturile exprimate în acest exercițiu merg la Alianța USR-PLUS.

Aceasta nu este o cercetare sociologică riguroasă, dar semnalul este formidabil: în zona online, PSD și ALDE nu se mai pot baza nici măcar pe publicul Antenei 3!

CITIȚI ȘI:

Totul despre alegeri și referendum. Puteți vota în orice secție de votare, din România sau din străinătate

Unde pot vota românii din diaspora. Lista și adresele celor 441 de secții de votare

1 COMENTARIU

  1. Dacă s-ar putea extrapola acest sondaj online la urne, ar fi extraordinar! Oricum, cifrele vor fi mîine mult diferite, dar măcar acest exercițiu ne dă o mare doză de optimism!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.