Dragnea a inaugurat o minciună! „Drumul expres Pitești – Craiova” e, de fapt, un drum secundar, pentru accesul utilajelor

1
3457
Cacealmaua din câmp, cu Dragnea și Cuc pe post de cuci

Inaugurarea lucrărilor la drumul expres Pitești – Craiova, miercuri, la hotarul dintre județele Argeș și Olt, a fost o minciună împachetată propagandistic. De fapt, cele câteva borduri nu au fost puse la viitorul drum expres, ci la un „drum tehnologic”, o cale de acces pe care vor fi aduse utilajele care vor lucra la drumul expres.

Dezvăluirea a fost făcută de Gazeta de Sud. Publicația a dezvăluit că Liviu Dragnea și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, au recurs la această cacealma de un penibil absolut. Informația a fost confirmată pentru Gazeta de Sud de Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumul tehnologic la care s-au pus câteva borduri, în câmp, va fi paralel cu drumul expres.

Nici măcar exproprierile de teren nu s-au făcut încă pe toată lungimea tronsonului I. Ele „sunt pe traseul de avizare”, spune reprezentantul CNAIR. În plus, pe site-ul Ministerului Transporturilor nu există nicio autorizaţie de construire pentru drumul expres Piteşti – Craiova.

Miercuri, 22 mai, Liviu Dragnea și Răzvan Cuc au asistat, propagandistic, cu televiziunile de casă după ei, la momentul în care câțiva muncitori au pus borduri pe un viitor drum, afirmând că inaugurează lucrările la drumul expres Craiova – Piteşti.

Contactat de Gazeta de Sud, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Şerbănescu, a recunoscut că, de fapt, au fost inaugurate lucrările la drumul tehnologic, pe care vor trece utilajele şi basculantele ce vor participa la construirea drumului expres, și care apoi va fi utilizat ca drum pentru situaţii de urgenţă, în caz de accidente, blocaje etc.

Întrebat ce drum este acela la care politicienii au anunţat, pe 22 mai, începerea lucrărilor, Şerbănescu a recunoscut realitatea. „Este drumul tehnologic, adică acel drum situat pe lângă drumul principal şi care ne permite nouă să intrăm cu utilajele, în caz de accidente, în caz de blocaj a drumului, pentru lucrări de întreţinere”, a spus acesta, menţionând că drumul tehnologic „face parte tot din drumul expres”.

În realitate, drumul tehnologic va avea aproximativ aceeaşi lungime cu drumul expres, face parte din platforma drumului expres, dar este alt drum.

CITIȚI ȘI:

* Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

VIDEO. PSD foloseşte copii „folclorişti” pentru a înjura Europa. „Foaie verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Ciorapii roșii ai lui Alex Coita. În slujba Ciumei Roșii

* Teroriștii de la Academia de Poliție, doborâți de Emilia Șercan! Iacob și Marcoci au amenințat-o cu moartea, dar au sfârșit cu o demisie rușinoasă

Rectorul-terorist de la Academia de Poliție a fost numit în funcție de două ori de Carmen Dan!

Ei sunt teroriștii care au ticluit amenințarea cu moartea a ziaristei Emilia Șercan: rectorul și prorectorul Academiei de Poliție!

Emilia Șercan, după „Complotul generalilor”: „Veți afla dimensiunile diabolice ale acestei povești”

Claudiu Manda – un habarnist populist, candidat PSD la europarlamentare (Pamflet)

SUPERB: „Waza! Waza!”. Deținuții din Madagascar l-au „ușurat” de bani pe Radu Mazăre

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

Trădare sau prostie? Dăncilă îi lasă în ofsaid pe Dragnea și Tăriceanu: va vota la referendumul lui Iohannis!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here