Pentru o diaree senatorială, PSD-istul Virginel a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la București. „A țipat la toată lumea, a amenințat”

3
1964
Virginel, PSD-ist cu elicopter

Revoltător: Virginel Iordache, senator PSD de Suceava, a fost transportat cu elicopterul SMURD la București, deși nu avea o afecțiune periculoasă sau riscantă. Managerul spitalului zice că medicii i-au dat recomandare pentru elicopter sub presiunea senatorului, care făcea scandal și amenința.

Senatorul Virginel Iordache susține că nu a solicitat elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgență de la Suceava la București, decizia a fost a medicilor de la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din capitala Bucovinei.

Managerul spitalului, Vasile Râmbu, îl contrazice însă pe senatorul PSD. Râmbu spune că acesta a refuzat ambulanța, a țipat la doctori și i-a amenințat pentru a-i fi pus la dispoziție un elicopter.

Ziarul local obiectivdesuceava.ro a scris joi că Iordache ar fi cerut insistent să fie transportat cu elicopterul la București, deși după consultație i s-a spus că nu e nimic grav, fiind diagnosticat cu enterovirus, o afecțiune banală.
Senatorul PSD susține însă că a fost suspectat de meningită bacteriană, o afecțiune foarte gravă. Iordache mai spune că nu el a solicitat deplasare cu elicopterul la București și că decizia transportării de urgență în Capitală le-ar fi aparținut medicilor.

În schimb, managerul Vasile Râmbu spune că medicii suceveni au luat decizia de a solicita elicopter sub presiune și amenințări.

„Înțeleg că acum toată lumea îi învinovățește medicii suceveni pentru că au solicitat transferul cu elicopterul SMURD pentru așa un diagnostic. Dar medicii au luat această decizie sub presiune și sub amenințări. A țipat la toată lumea. A amenințat. A cerut să fie transferat și a refuzat ambulanța. Ce puteau face medicii?! Să-l ducă unul cu mașina personală?! La «Matei Balș» a primit același diagnostic și același tratament. I-au mai dat în plus o pastilă de Tamiflu”, a declarat Vasile Rîmbu pentru „Obiectiv de Suceava”.

Elicopterul SMURD, ajuns de urgență la Suceava, l-a transferat pe Iordache de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava către Institutul „Matei Balș” din București, cu diagnosticul de enterovirus. „În ciuda neîncrederii în medicii suceveni, diagnosticul a fost confirmat în Capitală: un virus aerogen, o formă ușoară de boală, ceva dureri de cap, amețeală și diaree”, a mai scris obiectivdesuceava.ro

Comunicatul senatorului Virginel Iordache (PSD)

„Senatorul Virginel Iordache a fost internat la Spitalul «Sfântul Ioan cel Nou» din Suceava în data de 14 mai 2019, unde a fost supus unor investigații medicale. Ca urmare a lipsei diagnosticului concludent și fiind suspectat de meningită bacteriană, cu o stare de sănătate vizibil alterată, în data de 16 mai 2019 medicii au hotărât transferul acestuia la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București.

Din fericire, în urma investigațiilor amănunțite a fost infirmată suspiciunea de infecție cu meningococ.

Decizia transportării de urgență cu elicopterul a pacientului, dată fiind starea degradată a sănătății acestuia, a aparținut exclusiv medicilor spitalului «Sfântul Ioan cel Nou» din Suceava. Apreciem profesionalismul personalului medical din spitalele din Suceava și București și totodată le mulțumim și le suntem recunoscători.

Senatorul Virginel Iordache nu a făcut nici o cerere referitoare la un transport preferențial pentru transferul intraspitalicesc, interacțiunea cu personalul medical a fost una de respect reciproc, neexistând nici un episod din cele relatate nerealist în presă. Parlamentarul PSD este recunoscător faptului că face parte din comunitatea suceveană, formată din oameni deosebiți și valoroși.

În prezent, starea de sănătate a senatorul este stabilă, cu diagnostic endocardită infecțioasă. Acesta se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București.”

CITIȚI ȘI:

* Cea mai tare glumă despre arestarea lui Dragnea vine de la Ambasada Danemarcei. „Va fi o duminică fierbinte”. „Și după?” „Posibil să fie mai răcoare”

Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Biserica Catolică îndeamnă oamenii la vot. Biserica Ortodoxă a mai ratat o ocazie de a ieși din cârdășia cu PSD

VIDEO. PSD foloseşte copii „folclorişti” pentru a înjura Europa. „Foaie verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Ciorapii roșii ai lui Alex Coita. În slujba Ciumei Roșii

Dragnea a inaugurat o minciună! „Drumul expres Pitești – Craiova” e, de fapt, un drum secundar, pentru accesul utilajelor

Teroriștii de la Academia de Poliție, doborâți de Emilia Șercan! Iacob și Marcoci au amenințat-o cu moartea, dar au sfârșit cu o demisie rușinoasă

Ei sunt teroriștii care au ticluit amenințarea cu moartea a ziaristei Emilia Șercan: rectorul și prorectorul Academiei de Poliție!

Emilia Șercan, după „Complotul generalilor”: „Veți afla dimensiunile diabolice ale acestei povești”

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

3 COMENTARII

  1. Uite bre, încă un motiv să iesim la vot, să scăpăm naibii de comunistii ăștia împuțiți care au acaparat România și o consideră moșia lor. Toti neica- nimenii au devenit parlamentari datorită nepăsării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.