Eroina din Republica Manda-Olguța: doctorița care n-a lăsat morții să voteze. „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”, a amenințat-o primarul PSD

2
3102

Pe această doctoriță a amenințat-o și jignit-o un primar PSD din Dolj – „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”. Femeia a rezistat presiunilor, stopând astfel o fraudă electorală. Morții și debilii de pe lista primarului nu mai pot să voteze.

„Mi-a cerut adeverințe pentru urna mobilă, pe listă fiind morți, debili mintal, dar și persoane deplasabile. Am refuzat. M-a amenințat, a zis că mă distruge”. Este mărturia unui medic despre presiunile unui primar PSD dintr-o comună doljeană, zonă controlată cu metode medievale de cuplul Lia Olguța Vasilescu – Claudiu Manda:

Medicul Nicoleta Disea, de la dispensarul comunei Botoșești Paia din județul Dolj, se plânge de presiunile pe care le-a făcut asupra ei primarul Ion Moraru (PSD) pentru a elibera adeverințe medicale pentru zeci de oameni, pe baza cărora să deplaseze urna mobilă la casele acestora.

Nicoleta Disea a povestit pentru G4Media.ro cum, după ce a refuzat să dea curs solicitării primarului PSD deoarece pe listă se aflau persoane decedate, bolnave psihic sau perfect deplasabile, Moraru a înjurat-o și a amenințat-o că o dă afară din comună.

Ion Moraru, primar PSD

În toamna anului trecut, la referendumul pentru familie, primarul Ion Rotaru a fost campion pe județul Dolj, reușind o prezență la vot de aproape 100%. Una dintre metodele sale a fost transportarea oamenilor la secția de votare cu mașina primăriei.

Mărturia doctoriței Nicoleta Disea

„Două persoane decedaseră de curând”

 • „Acum câteva zile a venit la dispensar un subordonat al domnului primar Moraru. Mi-a dat o hârtie cu vreo 70 de nume și mi-a spus să le fac adeverințe pentru urna mobilă. I-am zis că nu i le fac pe loc, pentru că am nevoie de timp să mă uit peste numele de pe listă.”
 • „Primul lucru pe care l-am observat, la prima privire aruncată pe hârtia adusă de la primărie, au fost două nume de persoane care decedaseră de curând – una pe 12 mai, alta pe 17 mai. Știam pentru că eu însămi le făcusem certificatele de deces. Apoi am văzut că pe listă erau și persoane cu probleme psihice, oameni fără discernământ, debili mintal. Însă tot acolo erau și oameni sănătoși, persoane perfect deplasabile. Îi cunosc pe toți, doar sunt medic în comună. Mi-am dat seama că pe domnul primar îl interesau doar ștampila și parafa mea. Am decis să nu-mi risc pâinea și meseria.”

„Acești oameni umblă dezbrăcați prin curte, urlă ca vârcolacii la lună”

 • „Miercuri a venit omul de la primărie ca să ridice adeverințele. Nu i-am făcut însă pe plac. După ce a plecat, m-a sunat domnul primar și a început să urle că cine sunt eu ca să-i fur voturile, că cine sunt eu ca să interzic dreptul cetățenilor de a vota. I-am spus că nu pot da adeverințe pentru pacienții cu boli psihice. Erau acolo oameni cu demență senilă, cu Parkinson, cu retardare mentală severă, cu tulburare psihotică, cu tulburare de comportament bipolară, cu schizofrenii și epilepsii. Acești oameni umblă dezbrăcați prin curte și urlă ca vârcolacii la lună.”
 • „L-am întrebat pe domnul primar dacă lista pe care mi-a trimis-o este însoțită și de solicitări individuale ale oamenilor. Mi-a zis că da, că au trimis oamenii solicitările la primărie. I-am spus că legea prevede altceva, că nu la primărie trebuie trimise solicitările. Mi-a zis că sunt prost informată, că nu știu nimic.”
 • „I-am spus din start: «E parafa mea». «Ei, hai, e parafa ta. Nu pleacă nicăieri parafa ta, rămâne în secția de votare», mi-a răspuns.”
 • „Mi-a cerut adeverințe pentru 70 de personae, să meargă la ele cu urna mobile. I-am dat pentru 15.”

„O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”

 • „Domnul primar mi-a spus că și bolnavii psihic au dreptul de a vota. M-a făcut în toate felurile, m-a amenințat. Mi-a spus: «Am început războiul cu dumneata. O să-ți smotocesc mutra aia pentru că îți bați joc de mine, bandito și nenorocito! O să intru cum a intrat Ștefan cel Mare în turci și i-a decapitat pe toți».”
 • „Au urmat înjurături: «Taci în aia a mă-tii din gură, lasă că pun eu mâna pe tine!». A zis că mă distruge. A zis că datorită lui am ajuns eu acolo. Dar eu nu aparțin de primărie, ci de Casa Națională de Sănătate. I-am spus că dacă nu încetează cu jignirile și amenințările, o să-i fac plângere penală pentru hărțuire. M-am consultat și cu un avocat.”
 • „Mi-a spus că mă distruge, că mă elimină, că el are relații. Să vedem ce relații are domnul primar. Eu nu am nicio relație.”
 • „Altădată, primarul Moraru a venit să ceară și adeverințe medicale pentru a le putea da ajutoare sociale mai multor persoane, deși erau apte de muncă. Majoritatea oamenilor din comună sunt pe ajutoare sociale.”

CITIȚI ȘI:

Totul despre alegeri și referendum. Puteți vota în orice secție de votare, din România sau din străinătate

Unde pot vota românii din diaspora. Lista și adresele celor 441 de secții de votare

PSD și ALDE sunt spulberate și în sondajul Antenei 3! Împreună abia trec de 10%. Pe primele locuri: USR-PLUS și PNL

Mesaj emoționant din diaspora: „Suntem aici, fiecare pe unde putem și pe unde ne-a trimis soarta. Luați doi-trei prieteni, sunați-vă părinții și neamurile și mergeți la vot! Nu există altă cale”

Mesaj cuceritor al unei eleve eminente. „Primul vot e ca primul sărut. Să fim atenți la cine-l dăm, ca să nu ne pară rău după aceea!”

VIDEO. Candidatul repetent: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”. Un nou clip viral prin care Mircea Bravo îndeamnă lumea la vot

Scrisoarea Andreei Răducan către români. „Haideți cu toții la vot! Să alegem înțelept, să nu mai tolerăm hoția și minciuna!”

„Vă rog din suflet să mergeți la vot!” – „ultima dorință” a lui Victor Rebengiuc, la 86 de ani, în fața a zeci de mii de oameni, în Piața Victoriei

Biserica Catolică îndeamnă oamenii la vot. Biserica Ortodoxă a mai ratat o ocazie de a ieși din cârdășia cu PSD

Cea mai tare glumă despre arestarea lui Dragnea vine de la Ambasada Danemarcei. „Va fi o duminică fierbinte”. „Și după?” „Posibil să fie mai răcoare”

VIDEO. PSD foloseşte copii „folclorişti” pentru a înjura Europa. „Foaie verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans”

Ciorapii roșii ai lui Alex Coita. În slujba Ciumei Roșii

Pentru o diaree senatorială, PSD-istul Virginel a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Suceava la București. „A țipat la toată lumea, a amenințat”

Dragnea a inaugurat o minciună! „Drumul expres Pitești – Craiova” e, de fapt, un drum secundar, pentru accesul utilajelor

VIDEO. În Giurgiu, alianța dintre PSD și ALDE se „parafează” cu sabia. Viceprimarul PSD amenință ca în Evul Mediu

Teroriștii de la Academia de Poliție, doborâți de Emilia Șercan! Iacob și Marcoci au amenințat-o cu moartea, dar au sfârșit cu o demisie rușinoasă

Ei sunt teroriștii care au ticluit amenințarea cu moartea a ziaristei Emilia Șercan: rectorul și prorectorul Academiei de Poliție!

Emilia Șercan, după „Complotul generalilor”: „Veți afla dimensiunile diabolice ale acestei povești”

„Arătați cam întristat, domnu’ Gâdea”. Până și mama lui Radu Mazăre a remarcat penibila jelire a unui mare infractor

Fotografia care o definește pe Carmen Avram. Și vorbele nerușinate ale propagandistei PSD

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”

Iohannis: „Ce obrăznicie din partea CNA!” / „E jalnică încercarea PSD de a boicota referendumul”

Barometrul IMAS la prezidențiale: Iohannis are mai mult decât Tăriceanu, Ponta și Dragnea la un loc!

2 COMENTARII

 1. Asta e reteaua pcr-isto-securista din tara care continua din comunism si care se zvarcoleste mai disperata ca niciodata! Dragnea le da nas acestor slugoi care sprijina ca niste bolsevici sadea partidul bolsevic de la putere. Ei sunt raspunzatori de inapoierea infioratoare a acestei tari. Sunt multi, din pacate, si e greu sa fie inlaturati pentru ca avem un numar imens de localitati amarate si uitate de lume, uitate mereu de politicienii ca

 2. Sper ca politicienii care se dau progresisti sa initieze proiecte de scoatere a satelor din inapoiere pentru a nu mai fi doar sursa de voturi NEMERITATE pentru PSD, partidul caruia ii place saracia si ignoranta!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here