Baronul “Ciorăpel”, feudalul lui Dragnea, a pierdut majoritatea în CJ Neamț, dar și Primăria Piatra Neamț

0
4013

Ionel Arsene “Ciorăpel”, baronul PSD de Neamț, a fost învins în Consiliul Județean, acolo unde, în următorii 4 ani, nu va mai avea majoritatea. “Ciorăpel” Arsene, unul dintre cei mai puternici feudali ai partidului și membru al nucleului dur din jurul lui Dragnea în perioada 2017-2019, a pierdut în fața Opoziției.

Alianța PSD-ALDE (Tăriceanu)-PPU (Dan Voiculescu) a obținut doar 13 din cele 34 de mandate la alegerile locale din 27 septembrie. PNL și USR-PLUS au luat, împreună, mai multe mandate decât oamenii lui “Ciorăpel”. PNL a obținut 11 mandate, iar USR-PLUS 4. În Consiliul Județean Neamț au mai intrat PMP și Pro România – cu câte 3 mandate.

Dacă PMP nu va trece în tabăra lui “Ciorăpel”, ci va merge alături de tabăra Dreptei, atunci PNL, USR-PLUS și PMP vor avea 18 mandate din 34, adică peste 50% din total.

“Ciorăpel” Arsene și-a împărțit, alături de alți baroni, resursele minerale ale țării, prin intermediul oamenilor plantați, pe vremea lui Dragnea, la Agenția pentru Resurse Minerale. Anchete de presă au relevat faptul că interpuși de-ai lui “Ciorăpel” au capturat din timp mai ales balastierele din regiunea Moldovei. Miza e uriașă, pentru că proiectatele investiții în infrastructură (autostrăzi, șosele de centură etc) vor face siturile de unde se scot materialele de construcție (pietriș, nisip, piatră, var) de neprețuit.

Primăria a pierdut-o pe mâna lui Cuc

Baronul Arsene a pierdut și Primăria Piatra Neamț, prin omul său de casă, Răzvan Cuc, transferat de la „baronatul Giurgiu” după ce s-a certat cu Bădălău.

Fost ministru al Transporturilor în două guverne PSD (Grindeanu și Dăncilă), Cuc a fost învins de Andrei Carabelea (PNL), în bătălia pentru Piatra Neamț.

Răzvan Cuc a candidat din partea PSD – PPU-SL (Voiculescu/Antena 3).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here