marți, mai 21, 2024
AcasăAlegeri 2020VIDEO. Consiliera locală PNL care l-a încolțit în lift pe "PSD-istul cu...

VIDEO. Consiliera locală PNL care l-a încolțit în lift pe „PSD-istul cu snopul de voturi” e #Rezist. L-a filmat în flagrant

-

Personajul-cheie în depistarea și încolțirea lui Sorin Cătălin Tomescu, candidatul PSD prins cu 473 de procese-verbale asupra sa, a fost Iuliana Cristina Grigorescu, candidat PNL la Consiliul Local al Sectorului 1.

Într-o declarație pentru Universul.net, Cristina Grigorescu a spus că ea însăși a avut un șoc atunci când și-a dat seama că bărbatul cu care s-a intersectat avea asupra lui procese-verbale originale, în condițiile în care procedurile din secția de votare nu fuseseră încheiate.

VIDEO: Dialogul din lift

Tânăra liberală susține că venise la Biroul Electoral de Sector (BES) pentru a lua pulsul, în condițiile în care se formase impresia că lucrurile se mișcă prea încet acolo. În plus, voia să vadă dacă reprezentanta PNL în BES avea nevoie de ceva – o apă, un suc, ceva de mâncare.

Potrivit Cristinei Grigorescu, toate aceste discuții nu au durat foarte mult. Iureșul a început la plecare.

- Advertisement -

„Când să plecăm de acolo, am văzut un grup de indivizi tineri. Am avut însă un șoc atunci când am observat că unul dintre ei ducea un teanc de buletine. Când m-am apropiat, am înțeles și că e vorba de documente originale, nu copii”.

Iar după șocul de moment, au urmat prezentările. Un proces care a decurs greoi, explică Cristina Grigorescu, potrivit căreia „a durat cam 15 minute să smulgem două cuvinte de la el”.

La început, bărbatul a spus doar că e candidat PSD, iar procesele i le dăduse cineva din clădire (fără nume, prenume, funcție). Apoi, a arătat o legitimație pe are scria „consilier” (din nou, fără nume, prenume).

- Advertisement -

„Și s-a întors. Am încercat să-mi păstrez calmul, pentru că nu știi ce reacții au oamenii în situații din astea, și am mers după dumnealui”.

Cristina Grigorescu spune că nu a alergat după PSD-ist, ci l-a însoțit la pas. Au ajuns amândoi la lift.

În lift, el a apăsat pe butonul pentru etajul 1, a ieșit la etajul 1, și-a dat seama că nu e cazul s-o plimbe pe deconspiratoarea lui pe acolo, a revenit în lift, a apăsat butonul 2 și a ajuns la etajul 2.

În tot acest timp, bărbatul a negat tot timpul că teancul uriaș cu procese-verbale ar fi provenit din Biroul Electoral, în ciuda evidenței (semnăturile le trădau ca fiind originale, nu copii). La etajul 1 era Biroul Electoral, iar Cristina Grigorescu a rămas cu impresia că omul avea obiceiul de a ajunge la acel etaj.

La etajul 2 „am găsit 8 persoane, procese-verbale originale, procese-verbale necompletate”, povestește consiliera liberală.

A fost chemată Poliția. Ulterior, sala respectivă a fost sigilată, iar unii dintre cei prezenți au dat deja declarații. Consliera locală PNL a dat declarație de martor la Secția 4 de Poliție.

Profilul de Facebook al Cristinei Grigorescu ne arată că ea a fost o susținătoare a protestelor #Rezist (pro-justiție, anti-corupție, pro-Europa, anti-Dragnea, anti-PSD). De asemenea, Cristina Grigorescu s-a numărat printre cei care au considerat că PSD trebuie drastic sancționat pentru represiunea barbară din 10 august 2018, din Piața Victoriei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -