Frustrare mare la Voluntari! Pandele: „«Plicușor Ban» este distrugerea Bucureștiului! USR-PLUS – cea mai mare nenorocire, o plagă care va distruge România” „

4
3216
Firea și Pandele

Înfrângerea usturătoare a Gabrielei Firea l-a scos din minți pe soțul acesteia, Florentin Pandele, primarul din Voluntari. Într-o intervenție telefonică la România TV, acesta a declarat că ”USR-PLUS este un monstru, cea mai mare nenorocire a României”, Ludovic Orban – „o nenorocire de om, care pur şi simplu a distrus un partid istoric”, iar pe Victor Ponta l-a numit „o gloabă a istoriei”.

Florentin Pandele a câștigat detașat un nou mandat de primar la Voluntari. El a primit 10.798 de voturi, adică 71% din cele 15.501 exprimate. Prezenţa la vot a fost de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central (BEC).

Pe locul 2 s-a clasat candidatul USR-PLUS, Bogdan Rolea, cu 18% din voturi.

Dezlănțuirea nebunească a lui Pandele la RTV

„Această nenorocire, această plagă care este USR-PLUS”

 • „A mai venit şi această nenorocire care s-a abătut asupra României, această plagă care este USR-PLUS. Este cea mai mare nenorocire a României în ultimii 30 de ani. Acesti oameni vor distruge România, ei plus Ludovic Orban.”

„«Plicușor Ban» este distrugerea Bucureștiului!”

 • „Câte aranjamente, câte obligații are de făcut Nicușor Dan! Rog instituțiile statului să verifice tot ce au făcut Ludovic Orban și «Plicușor Ban». Am vorbit cu Ludovic Orban, el a vorbit puțin mai domol și a spus: «Florine, au fost doar declarații politice».”
 • „Voluntariul nu este feuda lui Pandele, dar nu mai pot sta liniștit când se ridică acest monstru care este USR-PLUS. Știți ce se va întâmpla? Vor conduce prin delațiune, prin minciună… Așa cum a fost acest individ, «Plicușor Ban»! Dacă câștigă acest «Plicușor Ban», este distrugerea Bucureștiului!”

„Orban – o nenorocire de om”

 • „Au găsit acest dirijor de doi bani şi jumătate care se numeşte Ludovic Orban. Această nenorocire de om care pur şi simplu a distrus un partid istoric… Dom’le, nu se poate fără partide istorice, nu se poate fără stângă românească!”
 • „Gabi Firea a luptat singură împotriva tuturor. Am rugat-o pe Gabi să mă lase să-l sun pe Ludovic. Eu îl cunosc pe Ludovic destul de bine. «Vor spune că faci scandal, nu e bine, nu, nu!». Îmi pare rău că am ascultat-o pe Gabi, pentru că dacă eu ieșeam si spuneam ce știu despre Orban, îl duceam 3-4 procente în jos. L-am sunat și i-am spus: «Ai adunat toate lăturile lumii!».”

„Ponta – o gloabă a istoriei. Zero barat”

 • „S-a găsit şi Victor Ponta, care nu mai ştie ce aranjamente să facă pe sub masă… care spune acum vreo lună de zile: «Dacă aş avea eu banii lui Pandele…». Să-mi verifice conturile să vadă câţi bani am sau unde am eu bani! Acest individ care nu a făcut altceva decât să distrugă PSD-ul şi, oricum, este o gloabă a istoriei.”
 • „Eu sunt băiat de la ţară. Nu am decât două alifii pe mine: untură şi Nivea. Nu mai pot eu să cred ceea ce spune Victor Ponta. Victor Ponta, în momentul de faţă, este zero barat din punct de vedere politic.”

„A trebuit să iasă femeia asta… Avea trei operaţii şi ea se bătea de una singură”

 • „Eu nu am făcut politică de vârf până în momentul de față, eu am fost simplu membru de partid. Când mi-a oferit funcție de conducere, am refuzat.”
 • „Mi-am propus ca după această seară, dacă voi câștiga încă un mandat, să fac politică. Voi fi una din vocile care vor spune ceea ce gândesc fără teamă. Nu mă mai sperii de absolut nimic! Nu mai îmi este teamă de absolut nimic, dar de nimic, pentru că am văzut că cei mai puternici politicieni din România sunt femeile! Jos pălăria pentru femei! Am văzut bărbaţii din PSD care stau sub masă. A trebuit să iasă femeia asta, mi-aduc aminte, avea trei operaţii şi ea se bătea de una singură.”
 • „Felicitări lu’ Olguţa Vasilescu la Craiova, felicitări tuturor femeilor care au curajul să se bată şi din stânga, şi din dreapta!”

„I-am zis: «Te rog, Gabi, dă-ți demisia, că te execută ăștia!»”

 • „Cei care au administrat ministerele nu au făcut altceva decât să-i pună piedici. Cea mai puternica femeie pe care am întâlnit-o în viața mea este Gabriela Firea. Anul trecut i-am zis: «Te rog, te rog, dă-ți demisia, Gabi, că te execută ăștia!».”
 • „Noi, bărbaţii, ar trebui să ne ascundem, eventual să ne castrăm pe jumătate, cam asta ar trebui, mă refer la bărbaţii politici. Dom’le, ca la Papă: când unul depune jurământul de parlamentar, să vadă dacă are (organe genitale masculine – n. red.). E posibil să nu aibă, şi atunci intrăm într-o altă zonă.”
 • „Bărbaţii politici care s-au găsit la conducerea partidului în urmă cu un an şi ceva în PSD nu au făcut altceva decât să o faulteze cât mai mult pe Gabi Firea, de frică să nu le ia locul. Asta şi-au dorit ei.”

Cauza principală a pierderii alegerilor: „echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017”

 • „Dacă se pierd primăriile din Bucureşti, se pierd în primul rând pentru că cei care au administrat ministere nu au făcut altceva decât să pună piedici.”
 • „Am să vă spun şi cauzele care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Auzi, cica face el politica de varf de-acuma incolo, pai sa se trezeasca odata DNA-ul ala din somnul cel de moarte, si sa inceapa anchetele pentru psdisti asa cum trebuie, clanul firea-pandele ajunge la puscarie cu siguranta!

 2. Voluntari, multi alegatori interlopi, gen Becali, aleg pe cei care-i reprezinta. DNA-ul ar trebui sa dea mai multa atentie acestui loc, Basescu o avea hibele lui, dar spune lucrurilor pe nume, imi aduc aminte cand i-a transmis Fierei, ca s-ar putea ca intr-o zi sotul sa nu mai ajunga acasa. Se referea la coruptie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here