Fraudă masivă și la Sectorul 5! Lui Băcanu (PNL) i-au fost furate voturi „cu snopul”, ca să câștige Piedone sau PSD-istul Florea

4
7191
Piedone - Florea - Băcanu - Vanghelie

Frauda organizată de primarul Dan Tudorache (PSD) la alegerile de la Primăria Sectorului 1, probată de Clotilde Armand (USR-PLUS, susținută și de PNL) cu dovezi implacabile, pare să nu fi fost singulară. Există tot mai multe indicii că la fel s-a procedat și în Sectorul 5, acolo unde există un mare echilibru la vot între 3 candidați: Cristian Băcanu (PNL, susținut și de USR-PLUS), Cristian Popescu Piedone (PPU-SL, adică Dan Voiculescu / Antena 3) și Daniel Florea (PSD, primarul aflat în funcție).

Inițial, Cristian Băcanu și-a recunoscut, fair-play, înfrângerea în fața lui Piedone. Luni dimineață, la ora 7.07, el a scris pe Facebook: „Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone”.

Onest, Băcanu se baza pe numărătoarea paralelă făcută de colegii săi din PNL.

Numai că, la acea oră matinală, Băcanu nu știa că unele procese-verbale folosite la numărătoarea paralelă fuseseră falsificate! Cine avea interesul și posibilitatea s-o facă? Evident, primarul în funcție (Daniel Florea de la PSD) și celălalt contracandidat cu șanse (Piedone, omul lui Dan Voiculescu).

Pe măsură ce reprezentanții PNL și USR-PLUS luau la puricat fiecare proces-verbal, cercetând cu atenție cifrele și detaliile tehnice, au început să observe ororile. Zeci de voturi, pe un singur proces-verbal, de la o singură secție de votare, erau luate „cu snopul” și mutate de la PNL sau de la candidatul său și mutate la partide-fantomă, care oricum nu aveau nicio șansă. dar prin redistribuire, multe dintre ele urmau să ajungă la PSD.

Cristian Băcanu, avocat de meserie, a intrat în alertă. de-a lungul zilei a făcut trei postări care descriu mecanismul fraudei.

Prima postare a lui Cristian Băcanu

91 de voturi furate doar la o secție, 81 duse la Partida Romilor

„Avem dovada că într-o secție de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la Consiliul Local. Acestea au fost puse din pix către alte formațiuni (81 de voturi către Partida Romilor). În aceeași secție, un vot pentru mine a fost înlăturat.

În total, în această secție, vorbim despre o fraudă uriașă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Național Liberal (90 voturi la CL și un vot la Primar – aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secție).

Dacă pe o singură secție de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenței unei fraude masive în Sectorul 5. Am constituit o echipă tehnică de contestare/verificare a rezultatului alegerilor și vom acționa în vederea stabilirii adevărului.

Sectorul 5 merită șansa unor alegeri corecte, iar votul cetățenilor trebuie respectat! Vom solicita renumărarea voturilor.”

A doua postare a lui Cristian Băcanu

Secție cu 114 voturi pentru PNL & USR-PLUS, doar 46 pentru candidatul PNL & USR-PLUS. Asta e posibil doar prin fraudă împotriva lui Băcanu!

„Indiciile de fraudă se înmulțesc la Sectorul 5:

– avem o secție de vot unde pentru PNL s-au numărat 35 de voturi la Consiliul General și 95 de voturi pentru Consiliul Local. O asemenea diferență nu poate fi justificată decât prin fraudă;

– avem o altă secție unde reprezentantul PPU-SL (Piedone) a fost scos din incintă după ce a distribuit în mod repetat mai multe buletine de vot pentru candidatul la Primăria de sector;

– avem un număr mare de secții unde eu am înregistrat un scor mult mai mic decât cel al PNL și, evident, și mai mic decât cel înregistrat de PNL-USR-PLUS. De exemplu, în una din secții, au fost numărate 46 de voturi pentru Cristian Băcanu și 114 voturi pentru PNL-USR-PLUS (84 voturi PNL). Politic, un astfel de rezultat nu poate fi justificat, este practic imposibil de obținut.”

A treia postare a lui Cristian Băcanu

Secție în care USR-PLUS ia 88 de voturi la Consiliul General și 0 voturi la Consiliul Local. Imposibil!

„Altă fraudă la Sectorul 5!

Secția 883, USR-PLUS are 0 voturi la Consiliul Local şi 88 voturi la Consiliul General.

Stop furt!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Avem acum dovada clara cum s-au ales nenorocitii astia timp de 30 ani,hoti cu genele hotiei mostenite din tata-n fiu,ce mai incoace si-ncolo!!!Poate acum ,cu ministru de interne liberal si guvern asisderea,sa se afle adevarul si sa ajunga hotii acolo unde le era locul demult,la puscarie,nu la primarie!Valabil si pentru escrocul de murad,ce credea ca se afla intr-o republica bananiera,sa imparta bani din saci,din masina personala!!Unde e domnul Parvu,alias „Publicitate”,sa publice si dansul parerea sa despre preferatul sau??

  2. Si de ce s-a declarat invins si nu a cerut numararea voturilor? Mi se pare strigator la cer ca un individ ca Piedone sa iasa iar primar. Domnul Bacanu ar trebui sa se implice mai mult, nu sa se lase asa usor invins. Cu PSD si camarila nu mai merge asa. Dorim renumararea voturilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here