marți, mai 21, 2024
AcasăAlegeri 2020VIDEO. El e PSD-istul prins în lift cu snopul de procese-verbale de...

VIDEO. El e PSD-istul prins în lift cu snopul de procese-verbale de vot! „O scursură socială, un personaj odios” / „E posibil să nu te mai angajeze nimeni niciodată, să nu ai alți prieteni decât alți PSD-iști odioși”

-

Elementul-cheie al depistării fraudei electorale de la Sectorul 1 este o filmare făcută în liftul clădirii în care funcționa Biroul Electoral al Sectorului 1. Este o clădire care aparține Primăriei Sectorului 1, condusă de Dan Tudorache (PSD), candidat pentru un nou mandat.

Suspiciunile grave de fraudare a alegerilor pentru Primăria Sectorului 1 sunt cercetate de Poliție, după ce autoritățile au fost sesizate că un bărbat a ieșit din clădirea care adăpostește un birou electoral având asupra lui un braț de procese-verbale originale.

Individul cu snopul de procese-verbale se numește Sorin Cătălin Tomescu și este candidat PSD la funcția de consilier local al Sectorului 1. Surse din Poliție au declarat, pentru G4Media.ro, că Tomescu a afirmat, la audieri, că documentele erau, de fapt, procese-verbale în copie, nu originale, și erau necesare “pentru numărătoarea paralelă făcută de PSD”.

VIDEO: Dialogul din lift

Luni după-amiază, pe internet au început să apară și imaginile filmate cu telefonul de la fața locului. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS (susținută și de PNL) a scris pe Facebook: „Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a Primăriei și cum a încercat să modifice procesele-verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”.

Cea care-l „interoghează” pe PSD-istul Sorin Cătălin Tomescu în lift, încolțindu-l și făcându-l să dea în bâlbâială, este Cristina Grigorescu, candidat PNL la Consiliul Local de la Sectorul 1.

- Advertisement -

Clotilde Armand: „Am putut intra în Direcția de salubrizare și am găsit procese-verbale pe jumătate completate, elemente care arătau clar că era sediu de campanie”

Luni seară, la Digi 24, Clotilde Armand, a povestit pe larg episodul cu procesele-verbale de la respectivul Birou Electoral din Sectorul 1.

 • „Colegii mei au stat aici de pază. Suntem foarte atenți la ce se întâmplă, la voturile adunate aici. Colegii care stăteau de pază – nu aveau dreptul să între în Biroul Electoral de sector, chiar dacă sunt candidați – au surprins un om care ieșea din Biroul Electoral de sector cu procesele-verbale care consemnează rezultatul numărării voturilor. Un teanc de procese-verbale care au fost aduse la Primăria Sectrorului 1.”
 • „Am putut intra pentru că Jandarmeria a fost sesizată. În aceeași clădire avem și Biroul Electoral de sector, și Direcția de salubrizare a Primăriei Sectrului 1. Am putut intra în Direcția de salubrizare și am găsit și procese-verbale pe jumătate completate, elemente care arătau clar că era sediu de campanie, că erau urmărite voturile pentru fiecare candidat, pungi cu mită electorală.”
 • „Sunt două probleme. Faptul că un spațiu public e folosit în interes de partid. Erau semne că era folosit ca sediu de campanie al PSD. Și e o problema foarte mare cu aceste procese-verbale – și cu cele aproape goale, și cele completate, ștampilate, originale.”
 • „Nu știm dacă sunt procese-verbale care aparțin de BES – și atunci de ce au ieșit de la BES? – sau dacă sunt procese-verbale care aparțin de PSD, adică exemplarul lor, și atunci de ce au ieșit de la BES că să se ducă la primărie?”
 • „Au venit Poliția, Jandarmeria, au făcut anchetele lor. Noi monitorizăm, pentru că suntem foarte atenți la fraude. E clar că matematică e de partea noastră, procesele-verbale semnate și de reprezentanții USR-PLUS și PNL spun clar că am câștigat. Vrem să fim siguri că totul se va desfășura în condiții normale și că matematica se va regăsi până la capăt.”

Florin Covaci, consilier local USR-PLUS: „Această scursură socială, acest PSD-ist odios”

Și Florin Covaci, ales consilier general pe listele USR-PLUS, a prezentat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care un membru PSD din Sectorul 1 apare sub braț cu un maldăr de procese-verbale de numărare a voturilor.

„CUM NE FURĂ PSD VIITORUL”

 • „Sunt Florin Covaci, noul vostru Consilier General, oricât de mult ar vrea să fure cei de la PSD.”
 • „Acest mesaj este pentru cei din secția de votare, observatori, organizatori, polițiști, jandarmi și reprezentanți din birourile electorale. Și-au bătut joc de voi, de noi și de cetățeni.”
 • „Dintr-o coincidență, am fost repartizat în aceeași secție de votare cu această scursură socială, un PSD-ist. Am fost în secția de votare 132 (vezi poza), unde am supravegheat numărătoarea votului. Întâmplarea face că acest personaj ODIOS era deja acolo. Inițial am crezut că avea calitatea de observator independent, dar ulterior mi-a spus că este din partea PSD și că este CANDIDATUL lor la sectorul 1.”
 • „Numele lui este SORIN CĂTĂLIN TOMESCU. Cu șapca pe cap în sală, părea deranjat că am venit acolo, iar eu i-am dat de înțeles că nu o să ne grăbim și că nu plecăm până nu văd fiecare ștampilă în parte. A invocat un deces în familie și mi-a spus că trebuia să se grăbească să ajungă în Argeș. I-am urat compasional «Condoleanțe», chiar cu empatie.”
 • „Pe la finalul numărătorii uneia dintre urne, când am sesizat o alocare greșită a unui vot, el vine și intervine aproape profetic: «Eu am încredere în voi (reprezentanții), știu că sunteți profesioniști și nu trebuie să mă bag în sufletul vostru». Asta era o aluzie la faptul că am insistat să verific fiecare buletin de vot în parte.”
 • * „El știa că de fapt nu contează toată procedura asta, iar noi toți, care eram nedormiți de zeci de ore și care am stat să respectăm procedurile, NU CONTAM de fapt.”
 • „Dragă Sorin, ai călcat pe BEC (pe BES, ca să fiu mai specific) și astăzi, după falsa ta înmormântare de la Argeș (cu trenul), ai ajuns rapid la Biroul Electoral Sector 1, unde ai intrat ca și candidat și ai FURAT (cu complici, desigur) procese verbale în ORIGINAL. Un munte de documente, fiecare proces-verbal însemnând minimum 2 ore de muncă a celor din secții. Se și vede în pozele cu documentele din brațele tale că sunt originale și semnate cu pix albastru.”
 • „Colegii mei te-au prins în flagrant, te-au filmat și deja ești pe mâinile Poliției. Cel mai probabil o să faci pușcărie, de preferat și cu complicii tăi. Poate chiar și cu ex-primarul Tudorache. Vedeți video aici: https://www.facebook.com/amilitescu/posts/10157368020117797.”
 • „Procesele-verbale deja ajunse la BES S1 au fost transferate către destinația lor finală, și anume la Direcția de Salubrizare, care, întâmplător, era fix la etajul 1 din aceeași clădire cu Biroul Electoral de Sector. Acolo, în sala de conferință, era un flip chart cu task-urile hoților. Task-urile erau MĂTRĂȘIREA proceselor-verbale, sparte pe fiecare secție de votare în parte. Cum au făcut asta? Au decupat din procesele-verbale originale codul QR și l-au pus peste procesele-verbale FALSIFICATE (vezi poza). După cum vedeți, au făcut treabă de mântuială, pentru că nici nu și-au făcut timp să le lipească. Video cu dovada: https://www.facebook.com/975213575888031/videos/373346063677055/.”
PSD-istul Sorin Cătălin Tomescu și vraful de procese-verbale / Sursa foto: Facebook – Florin Covaci
 • „Poliția, Procuratura și criminaliștii sunt deja pe fir și se vor ocupa de tine, dragă Sorin.”
 • „Acum vreau să mă asigur că toată lumea știe cine ești, așa că voi face o super-mega-reclamă despre tine. Despre cei mizerabili ca tine. Despre cei care vor considera vreodată să facă ce ai făcut tu.”
 • „Este posibil ca prin această reclamă să nu te mai angajeze nimeni niciodată, să nu-ți poți găsi locul în societate, să nu ai alți prieteni decât alți PSD-iști odioși. Poate vei considera și o eventuală schimbare de look și poate chiar de nume.”
 • „Eu am plecat de lângă copilul meu de 2 luni ca să număr voturi. În loc să ciocnesc un pahar de șampanie cu colegii ca să sărbătoresc victoria noastră, am stat până la 6 dimineața să monitorizez votul. Votul pe care tu l-ai furat. Ca un PSD-ist hoț ce ești.”
 • „Dragi vecini din Sectorul 1, luați aminte la situația asta! Nu este prima dată și cel mai probabil nu o să fie nici ultima. Așa ne-au făcut și acum 4 ani, dar de data asta am fost pe fază. Furtul este unul organizat și sistematic, realizat în toate sectoarele.”
 • „Fugiți de PSD și de tot ce înseamnă PSD-iști! Fugiți de ei mâncând pământul!”
 • „Au furat de la primarul de sector și de la CGMB. Au pus sute din voturile noastre la partide de care nu a auzit nimeni. Au furat în toate sectoarele!!! Au furat sute de voturi. Într-un singur caz au furat 379 de voturi de la noi și le-au pus la marele partid PSDI (vezi poza). (PSDI e partidul lui Marian Vanghelie – n. red.)
 • „Mă voi asigura, prin munca mea, că PSD-ul va rămâne o amintire urâtă a neamului nostru. O să mă asigur că vă veți primi calificare profesională că nu sunteți în stare să faceți nimic cu viețile voastre în afară să furați.”
 • „Nu dormim nici în noaptea asta. O să luăm fiecare proces-verbal din sistemele noastre și o să le verificăm. Acolo unde sunt probleme, o să vă dăm pe mâna Poliției și ne vom asigura cu avocații noștri că veți afla cât de penali sunteți.”
 • „Dragi bucureșteni, îmi pare rău că trebuie să aflați aceste mizerii despre cei care ne-au condus și care se agață în continuare de putere. Noi, cei de la USR-PLUS, vom face tot posibilul să vă apărăm votul până în ultima clipă. Vă rog să nu vă lăsați descurajați de astfel de practici ale acestor hoți. Votul este și va rămâne cea mai importantă armă democratică pe care o avem și pe care avem responsabilitatea să o protejăm.”
Sorin Cătălin Tomescu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Important pentru viitoarea coaliţie de guvernare, se cooperează deja: „Cea care-l „interoghează” pe PSD-istul Sorin Cătălin Tomescu în lift, încolțindu-l și făcându-l să dea în bâlbâială, este Cristina Grigorescu, candidat PNL la Consiliul Local de la Sectorul 1.”

 2. PSD este PCR. Ei continua politica pro-rusa dinainte de 1989, adica de denigrare a vestului si a fortelor pro-occidentale din tara. Ei au aceeasi mentalitate stalinista de imbrobodire a maselor si mentinere a lor in stare de saracie materiala si spirituala. Ei lucreaza impotriva elitelor intelectuale si a progresului. Ei vor Romania inapoi ca vasala a Rusiei.

 3. Nenorocitii astia dau mita electorala atat la alegatori cat si la unii membrii din sectiile de votare , fraudand alegerile de ani de zile pentru ca sa-si pastreze posturile si afacerile cu statul . Niste javre ordinare .

 4. Baiatul asta daca avea in brate voturile nostre ar mertita inchisoare pe viata!!Prin fraudare poate nu isi da seama cati oameni sufera din cauza lui si a celor care l-au pus sa faca asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -