FOTO. Două imagini cât 1.000 de cuvinte. Cum arată apartamentul lui Nicușor Dan și vila clanului Firea-Pandele

0
7346

Sunt momente în care cuvintele devin de prisos, iar imaginile din interiorul apartamentului lui Nicușor Dan, matematicianul devenit primar al Bucureștiului, alăturate celor din interiorul vilei unde sălășluiește clanul Firea-Pandele, spun totul.

În una din camerele apartamentului unde Nicușor Dan locuiește alături de soția și fetița sa este amenajată o imensă bibliotecă. În spatele cuplului se observă mai multe corpuri pline de cărți. Într-o altă imagine se observă că biblioteca acoperă mai mult de un perete, iar într-o altă cameră, o altă bibliotecă este plină cu dosare.

În apartamentul lui Nicușor Dan, biblioteca este piesa de rezistență. FOTO: OK Magazin

Nimic din casa lui Nicușor Dan nu sugerează opulență și prost-gust, iar despre lux nici nu poate fi vorba. E imposibil de spus unde s-ar fi dus “șpăgile” pe care Mafia PSD a încercat să i le pună în cârcă în ultimii ani, din moment ce proaspătul primar al Capitalei trăiește cu chirie într-un apartament, la bloc, iar proprietăți, palate la munte și la mare, insule cumpărate în Caraibe sau vile la Miami încă n-a reușit încă nimeni să îi descopere.

Pe de altă parte, în fotografia devenit celebră cu familia Florentin Pandele – Gabriela Firea, din livingul vilei construite pe domeniul baronului de Voluntari, cei doi par cuplul regal al Kitsch-ului. În cameră nu se zărește nicio carte. Sfeșnice electrice, în formă de lumânări, emit o culoare bizară, roșie, iar ferestrele sunt rotunde, în formă de hublou de navă – amintire dragă lui Pandele, cândva marinar. Pe șemineu tronează un televizor comutat pe Antena 3 – postul de unde și-a luat având în lumea politică mare Gabriela Firea, prezentatoarea împachetată de Dan Voiculescu în haine de politician.

În „submarinul roșu” al lui Pandele și Firea nu poți scăpa de senzația că proprietarii au foarte mulți bani, dar puține idei despre bun-gust

Statui și basoreliefuri încarcă imaginea colțului de odaie, dând impresia de combinație între anticariat și depozit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here