Cântăreața Angela Rusu va deveni mămică și bunică în același timp! Ea va naște în iunie, iar fiica ei în aprilie-mai

0
3201
Angela Rusu și fiica sa cea mare, Laria, se pregătesc să devină mame

Angela Rusu (46 de ani), îndrăgită cântăreață de muzică populară, se apropie de un dublu eveniment: vor naște atât ea, cât și fiica ei cea mare, Larisa (25 de ani)! Ambele vor avea fetițe. Larisa va naște natural, în aprilie sau mai, iar Angela prin cezariană, în iunie.

La 46 de ani, Angela Rusu are un frate de 3 ani! Tatăl artistei are o soție (mama vitregă a artistei) cu 40 de ani mai tânără decât el.

Anul 2021 va fi unul special pentru familia cântăreței Angela Rusu. Ea și fiica ei, Larisa, sunt însărcinate și ambele vor naște fetițe, la o diferență de doar cinci săptămâni.

Angela Rusu s-a destăinuit pe canalul ei de YouTube: „Sunt însărcinată în patru luni și jumătate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să-i mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”.

Având în vedere vârsta cântăreței, medicii au stabilit că va aduce pe lume fetița prin cezariană, la începutul lunii iunie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here