Zvârcoliri în PSD: Clotilde Armand a suspendat doi directori de la ADP Sectorul 1 trimiși în judecată de DNA pentru luare de mită și mărturie mincinoasă

1
436

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1 din București, i-a suspendat din funcție pe doi directori de la ADP S1 „moșteniți“ de la Daniel Tudorache și care sunt trimiși în judecată, încă din 2018, pentru luare de mită și mărturie mincinoasă.

Decizia nu face decât să alimenteze și mai tare furia cu care sistemul o atacă pe șefa Sectorului 1, mai ales că aceasta nu dă semne că s-ar lăsa intimidată de campaniile de linșaj făcute de televiziunile oligarhilor.

Primărița a explicat și publicului, pe contul său de Facebook, de ce a recurs la această măsură: “Am suspendat din funcție doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție – trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă. Directorii respectivi au fost protejați de vechea conducere și menținuți în funcții în cadrul uneia dintre cele mai bogate direcții din primărie“.

De la venirea sa în primărie, Clotilde se luptă cu “moștenirea PSD”: contracte dubioase, păguboase sau ilegale, șefi de instituții puși acolo pe criterii de fidelitate față de partid, avocați care-și trăgeau bani apărând interesele altora și nu ale primăriei care-i plătea, autorizații de construire emise abuziv etc.

În replică, Antena 3 și România TV – rămase fără milioanele virate pentru publicitate de Primărie pe vremea PSD – o linșează public sistematic.

Clotilde a scăpat de activiști PSD plantați la Poliția Locală, la ADP și la alte direcții și instituții și a reziliat contractul cu avocatul lui Daniel Tudorache. În replică, Romprest a încercat s-o determine să accepte facturi declarate ilegale de Curtea de Conturi, compania de salubritate refuzând să mai ridice gunoaiele o lungă perioadă de timp. Acordul dat de Clotilde Armand unor artiști să-și expună lucrările în holul primăriei s-a transformat în prilej de atac dement din partea PSD și a posturilor TV ale oligarhilor, care a acuzat-o că încurajează arta decadentă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Aoleooo…, iar o să înceapă pe la „Latrine” ori „GuițăTV” (șiii… chiar pe-aici, printre postaci!), cuuu… „clotilda” în-sus-și-n-jos…, că tareeeee o mai „iubesc” TOȚI-DERBEDEII pe Clotilde Armand, această deja,… NOUĂ-KOVESI (în conștiința-publică)!

    ARDE-I, în continuare, PE NEMERNICI, franțuzoaico!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here