Gorila cu care PSD încearcă să bruieze Parlamentul: Daniel Ghiță din Clanul Firea-Pandele

2
2343
Doi PSD-iști recalcitranți: Daniel Ghiță și Radu Cristescu

Dezbaterile pe tema bugetului de stat pe 2021 au confirmat prezența în Parlament a unui personaj grobian, cu IQ redus și comportament mârlănesc: Daniel Ghiță (39 de ani), deputat PSD din „Clanul de la Voluntari (Firea-Pandele)”.

Fost luptător de kickboxing, Daniel Ghiță a încercat să bruieze declarațiile politice făcute de la tribuna Parlamentului de premierul Florin Cîțu și de senatori și deputați ai PNL și USR-PLUS.

Ghiță a stat mai mult în picioare (deși locul lui e pe scaun), a gesticulat, a vociferat, a țipat, a urlat, a înjurat.

La un moment dat, președintele ședinței comune a Senatului și Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a întrerupt discursul prim-ministrului Florin Cîțu pentru a-l pune la punct pe grobianul Daniel Ghiță.

„Domnu’ deputat Ghiță, faceți de râs instituția Parlamentului! Cât credeți că o să mai suportăm comportamentul dvs. de maidan și de stadion? Luați loc! Ocupați-vă locul și comportați-vă civilizat! La tribună se vorbește de la microfon în Parlament! Dacă sunteți supărat, cereți-i domnului Simonis, liderul de grup, să vă înscrie pe lista vorbitorilor de la tribună! Sau veniți cu niște lucruri inteligente! Nu vă mai bateți joc de toți parlamentarii! Nu mai încercați să distrugeți orice fel de dezbatere publică printr-un comportament care este la limita civilizației și a bunului-simț! Și purtați masca, pentru că altfel riscați să fiți amendați!”, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL și al Camerei Deputaților intervenise și când PSD-iștii au început să împartă niște păpuși pe la prezidiul Parlamentului și la boxa miniștrilor.

„Am rugămintea către grupul PSD să respecte regulamentul ședințelor comune. Probabil, păpușile pe care le-ați adus sunt păpușile pe care le-ați manipulat 30 de ani în administrație și în guvernare. Păpușile cu care i-ați confundat pe români. Mă puneți în situația de a cere chestorilor să reinstituie ordinea și regulamentul în sală”, a spus Orban.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. La câtă minte are șiii… POSTAMENTUL-de-la-PUMN (Sic!) ăsta (priviți ceee… frunte-de-om-deștept posedă, de-i crește păru’… direct dintre ochi!), ce pretenții să mai ai?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here