vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNews"Cervele" PSD aduc mahalaua la TV, precum Șoșoaca lor: "Fă, Clotildo, la...

„Cervele” PSD aduc mahalaua la TV, precum Șoșoaca lor: „Fă, Clotildo, la pușcărie, fă, cu tine! Zi, fă, de ce nu vorbești cu noi?”

-

În acest weekend, activistele PSD însărcinate cu provocarea anarhiei, Codruța Cerva (rusofila) și Oana Lovin (videochatista, sparanghelista), au produs momente penibile, specifice țațelor din mahala. Cele două “cerve au hărțuit-o pe primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, și la Primărie (sâmbătă), și la domiciliul acesteia (duminică).

În ambele episoade, “cervele” PSD-iste au strigat după Clotilde Armand folosind expresia specifică mahalagioaicelor de carieră: “Fă, Clotildo, la pușcărie, fă! De ce fugi, fă? Stai, fă, de vorbă cu poporu’!”. Inclusiv mesajul scris a fost în acest registru; bonus, o mostră de violare a limbii române: “SIIJ, îți urează «La mulți ani»… fă Clotildo”.

Sâmbătă, în fața Primăriei Sectorului 1, Cerva și Lovin alergau ca două precupețe după Clotilde Armand. Cerva-cervă striga isteric: La pușcărie, fă, la pușcărie cu tine! Fă, Clotilde, la pușcărie, fă! Fă, Clotildă, de ce fugi? Zi, fă, Clotildo, de ce nu vorbești cu noi? Ți-e frică de pușcărie, fă? La pușcărie, fă, Clotildo!”.

Duminică, țațele-cerve s-au dus acasă la Clotilde Armand, pentru a-i înmâna o pereche de cătușe din marțipan. Cătușele erau însoțite de un mesaj scris greșit din punct de vedere gramatical (cu o virgule înfiptă între subiect și predicat, dar și cu una lipsă între „fă” și „Clotildo”), precum și de nelipsita formulă de adresare “fă”: SIIJ, îți urează «La mulți ani»… fă Clotildo”.

- Advertisement -

Cele două “cerve” au filmat casa lui Clotilde Armand și au susținut, în mod mincinos, că doar zugrăveala a costat 2 milioane de euro”. Anarhistele provocatoare au aruncat în curtea casei perechea de cătușe, dar și mesajul agramat, cel cu virgula pusă între subiect și predicat.

Când soțul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a ieșit în stradă pentru a discuta cu polițiștii sosiți în urma scandalului făcut de cele două “cerve”, Oana Lovin a început să țipe ca mușcată de un client al ei de la videochat: “Domnul soț, cât a costat casa, domnul soț?!”.

Cele două s-au certat apoi cu polițiștii. Videochatista: “Este normal ca acești oameni să facă abuz de putere? Eu m-am simțit agresată, s-a uitat urât la mine. Uitați ce fac, au organele la mâna lor! Stat mafiot, stat polițienesc!”.

- Advertisement -

Întregul incident a fost filmat de România TV, postul de televiziune la care “cervele” sunt invitate cam în fiecare seară, să-și promoveze mahalagismele și teoriile conspiraționiste.

Clotilde îi cere videochatistei 250.000 de lei. În instanță!

Videochatista-sparanghelistă Oana Lovin a anunțat pe Facebook că a fost dată în judecată de Clotilde Armand. Primărița USR-PLUS îi cere activistei PSD daune morale în valoare de 250.000 de lei pentru numeroasele sale injurii și minciuni.

În timp ce anunța că este dată în judecată de Clotilde Armand, videochatista a continuat s-o înjure pe “franțuzoaică” folosind un limbaj suburban.

“Asumă-ți că lumea nu te iubește! Nici ăia de la USR… vai de capul tău, dacă ai ști cum vorbesc despre tine! Nimeni… ești cea mai disprețuită! Nu te halește nimeni! Fă, viața mea! Nimeni nu halește, Clocotildo! N-ai tu bani câtă lume mă iubește pe mine!”, a strigat pesedista-videochatista-sparanghelista într-un registru isteric.

“Puteți să mă băgați la pușcărie! Eu nu cer scuze pentru ce am făcut! Nu poți să-mi iei dreptul de a te disprețui! Mi-e scârbă de tine, dar și de Kovesi! Pentru ce să cer scuze?! Că te-am prins cu votul în sac? Pentru ce să cer scuze? Că nu vă mai săturați de furat?!”, s-a isterizat videochatista Lovin, ventilând minciuni grosolane.

“Dar cine ești tu, fă? Ești CNA?”, s-a mai răstit sparanghelista PSD, vedeta de mahala a televiziunii de fake news Romania TV.

Jegoșenia becaliană a țaței ex-progoniene

La începutul lui septembrie 2020, în campania electorală pentru alegerile locale, cele două Cerve erau trei: Cerva, Videochatista și Bahmuțeanca. În stil de țațe exemplare, acestea au încercat să bruieze un eveniment de campanie al candidatei USR-PLUS (susținută și de PNL) la Primăria Sectorului 1.

Bahmuțeanca – Lovin – Cerva

Ex-soția lui Silviu Prigoană, cu care s-a măritat de vreo 6 ori și de care a divorțat de vreo 7 ori (!!!), a ridicat nivelul țățismului, devenind de-a dreptul jegoasă. Monologul ei a fost desprins din arsenalul pușcăriașului Giovanni Becali. „E mai greu să ajungi lângă doamna Armand, dar așa, de la distanță, uitați-vă… Are ia pătată… e pătată de ceva și nu a curățat-o… Și eu am ii din astea vechi, am o colecție, mama mi le curăță foarte frumos și le întreține… E o lipsă de respect față de poporul român să nu porți o haină curată pe tine. Mie îmi place curățenia. Eu n-aș putea să port haine așa pătate, jegoase… Uite, are și pe mâneca asta, și pe gât – are rapăn, ce are… Ia trebuie să fie impecabilă. Am citit că dânsei îi place mai cu prăfăraie, așa, mai cu jeg, mai cu slineală… mie nu-mi place cu slineală, mie îmi vine rău și când văd o pată pe parchet…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -