„Șoșocul” Ninel Peia jignește grav români remarcabili: „KGB-ista Monica Macovei”, „anti-patriotul Andrei Pleșu”, „stârpitura Patapievici”, „jigodia Melania Cincea”

6
4008
Diana Șoșoacă - Ninel Peia

Un text de o scârboșenie insuportabilă a produs, pe site-ul BPnews.ro (care-i aparține), mizerabilul Ninel Peia (51 de ani), asociatul politic al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Fost deputat PSD în legislatura 2012-2016, actual președinte al Partidului Neamul Românesc (PNR), Peia a aruncat jigniri grele și calomnii scandaloase asupra unor personalități remarcabile ale României.

În acest text imund, ținta lui Ninel Peia este jurnalista Melania Cincea de la Timișoara, o voce de o bună-credință confirmată și reconfirmată în ultimul deceniu. Dar dacă tot și-a dezlănțuit umorile puturoase, Peia a aruncat ceva zoaie și asupra altor voci ale democrației, precum Monica Macovei, Andrei Pleșu etc.

APEL: Melania Cincea, Monica Macovei, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici etc., dați-l în judecată pe nemernicul ăsta! Orice instanță îl va pune la plată grea pentru scabroșeniile emise!

Nefrecventabilul personaj adus pe scena publică de PSD-ul lui Dragnea, în 2012, meșterește acum etichete de om defect, precum „KGB-ista Monica Macovei”, „sorosista Melania Cincea”, „anti-patriotul Andrei Pleșu”, „stârpitura Horia-Roman Patapievici”.

În privința Melaniei Cincea, pe care o atacă suburban pentru că jurnalista a îndrăznit să scrie că protocolul dintre AUR și PNR ar fi ilegal, camaradul senatoarei Șoșoacă folosește expresii infernale: “japiță”, “mizerabilă”, “jigodie”, “târâtură”, “spurcăciune”, “putoare slabă de minte”, “putoare mică și infectă”, „canalie de presă”, „sluga lui Soros”, “vomită scrieri ca o grizetă la ciclu”.

Pentru a vă convinge de toxicitatea tandemului Peia – Șoșoacă (exponenții Partidului Neamul Românesc), vom reproduce câteva fragmente din textul fostului deputat PSD.

Avertisment: textul conține expresii și idei care vă pot afecta emoțional!

Dejecții marca Ninel Peia (asociatul lui Șoșoacă)

„Melania Cincea: încă o canalie de presă! Sluga lui SOROS”

 • „Eu înțeleg că neobolșevicii au nevoie de japițe care să le facă jocurile, dar e nevoie ca astfel de vânduți să fie și imbecili? Se pare că da. Cel puțin în cazul Melania Cincea, care vomită scrieri ca o grizetă la ciclu.”
 • „Jurnalismul a ajuns să adăpostească sute de lichele, creaturi ale Întunericului pentru care deontologia s-a transformat în închinarea de sute de ori pe zi la icoanele neobolșevicilor. Aceste canalii… (…)”
 • „Și dacă asemenea japițe vor trebui să poarte un nume, eu aș propune ca acesta să fie Melania Cincea.”
 • „Mizerabila Melania este exemplul perfect de provincial care se crede salvat dacă pupă-n cur vectorii progresismului neobolșevic de la noi. Culmea jigosidmului, Cincea e din Timișoara, orașul Revoluției. Aici ea conduce cică o publicație pe nume Timpolis.ro, dar pentru că Engels și Marx joacă tontoroiul pe neuronii muierii și neobolșevicii au găsit o proastă gata să facă bot moca, atârnătoarea a fondat și Putereaacincea.ro. Și cum slugăreala Melaniei a fost remarcată și la București, odată cu mulțimea vidă din craniul ce-l poartă degeaba, târâtura a fost racolată și de oficina progresistă botezată abuziv 22. De aici, la a face garagață pentru Contributors și România Liberă nu mai era decât un pas, împlinit cu grație de coana Cincea.”
 • „Foarte ușor de urmărit traseul profesional a acestei terminate.”
 • „(…) Slugile de aici ale agendei lui Soros au nevoie de astfel de trompete.”
 • „Canalia din Timișoara se ocupă de topul jegoșilor, începând cu însuși Vladimir Tismăneanu, crescut de comuniști și ajuns o bubă în România. Periplul continua cu Pleșu și Liiceanu, intelectualii-vectori umflați de Securitate ca niște broaște râioase.  Bineînțeles, nu lipsesc Monica Macovei, Iulian Fota, agentul merkelist Sigfried Mureșan, scriitorul zero barat Cărtărescu, Cristi Preda, securistul Petrov (recte bețivul Traian Bășinescu), trădătorul-dictator Dan Barna sau jigodia care îl vrea aruncat în uitare pe marele naționalist Mihai Eminescu, adică stârpitura de Horia Roman Patapievici. Colecția poate fi completată cu Hans Klemm, cel mai sorosist american care a călcat pe teritoriul României, și… ca să ne și amuzăm, trebuie să îl adăugăm și pe clovnul Cristi Danileț.”
Melania Cincea – Mircea Mihăieș – Andrei Pleșu
 • „Ce vedem noi aici? Un tipar: cururile bune de pupat sunt numai acelea care au diaree progresistă. O lua bani, n-o lua, treaba ei, dar ce se citește cu limpezime este apetitul tutei pentru estropiații neobolșevici.”
 • „Ca să vedeți până unde poate merge caracterul de hazna al muierii, aflați că, cu creierii înecați de teorii antiromânești, japița a încercat să-l albească chiar și pe torţionarul Augustin Lazăr, Procurorul general care, în calitate de Preşedinte al Comisiei de liberare condiţionată de la Penitenciarul Aiud, i-a amînat cu doi ani libertatea disidentului anticomunist Iulius Filip! Și să n-o numești spurcăcine?”
 • „Canalia Melania ar face orice să fie ea cea care ar indica cine să-și lase oasele la Aiud. Canalie e un eufemism pentru cloaca care i-a înlocuit sufletul acestei cârpe sorosiste.”
 • „Acum, că tot e la modă, târâtura a descoperit AUR și Partidul Neamul Românesc. Nimic nou sub soare. Suntem obișnuiți cu astfel de căzături morale.”
 • „Ca orice putoare slabă de minte, râia de Melania descoperă ceva valabil doar pentru singura sinapsă pe care o mai are: cică protocolul de coaborare dintre AUR și PNR este… ilegal. Eu înțeleg că neobolșevicii au nevoie de japițe care să le facă jocurile, dar e nevoie ca astfel de vânduți să fie și imbecili? Se pare că da. Cel puțin în cazul MC, care vomită scrieri ca o grizetă la ciclu.”
 • „Ca să nu iasă din tiparul elaborat de Soros, și cârpa neomarxistă de la Timpolis vede filoruși peste tot. N-are, biata de ea, niciun argument sau vreo dovadă, dar îi dă înainte cu scuipat de harpie.”
 • „Putoarea însă a intrat într-o bulă de manierism. Și ea, ca și alți degustători de caca progresist, încearcă să lipească de mine faptul că am fost în PSD. De parcă ar fi ceva strigător la Cer. Maniera este cea construită pentru dobitoken de la Cotroceni, adevărata cucuvaie care a căzut, ca un blestem, pe capul nostru!”
Mizeria de articol scris de Nnel Peia, ilustrat cu pozele Monicăi Macovei și Melaniei Cincea
 • „Făi bezmetico, da, am fost membru și deputat PSD, dar nu am reușit să creez un pol de putere patriotică în sânul acestui partid care se adresează cu adevărat maselor, și am fost dat afară pentru asta. Nu neg, nu am de gând să neg lucrurile pe are le-am făcut în viață. Dar așa fac genul ăsta de oameni sterpi la inimă, încearcă să lipească etichete pe care le consideră ei imunde de câte un politician sau altul.”
 • „Măi, infecție malignă, de ce nu ai dat un telefon să îmi ceri și mie părerea? Aproape zilnic sunt la câte o televiziune, poți suna în direct, lepră ce ești, că așa se face.”
 • „Putoare mica și infectă, ce-ar fi să te duci tu unde a înțărcat mutu iapa și să ne scutești de pârțurie care îți împut creierii aflați în putrefacție? Cum, mai ai ceva a spune? Păi dacă nu te conectezi la un cur de Tismaneanu, Pleșu, Patapievici sau Liiceanu, de unde să naști tu vreo idee? (…) În timp, poate se miluiește o jigodie neobolșevică și te scoate și la o ciorbă de burtă, să vadă lumea că neamul putorilor nu s-a stins!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  • ALTA-i… NENOROCIREA (!): acești indivizi VÂNDUȚI-RUȘILOR (!) au „priză” la o parte… DELOC-de-NEGLIJAT(-numeric) a poporului român, și-anume la aceea… mai puțin dotată din punct de vedere intelectual (dar, am zice că și – sau chiar… MAI ALES:… MORAL!)…

   O parte (ÎNSEMNATĂ!) a acestui popor… VREA, pur-și-simplu, să se lase… MINȚITĂ-„FRUMOS” (!) și, implicit,… MANIPULATĂ-„IEFTIN”!!!!!

   POPULISMUL-GROSOLAN este… „AGHIASMA” (PREA!) MULTOR compatrioți de-ai noștri!

 1. Auzi, „pol patriotic” în PSD! Acest Lenin Peia (în făcătura aia de partid numit retardat „neamul românesc”) e întors cu capul la poporanismul de acum 100 de ani în urmă, că nu a aflat că sîntem în secolul 21.

 2. Ideea rusofililor e de a transforma si ultimele elemente respectabile din cultura romaneasca in ceva scabros. Ninel Peia se dovedeste a fi un diavol pe pamant. Este diavolul printre noi. Asa sunt pro-rusii. Ei vor sa distruga cultura romaneasca, ei vor sa ne pierdem speranta ca a mai existat aici vreo scanteie de inteligenta inalta, speciala…Romani, fiti atenti cu cine aveti de-a face. Diavolul isi zice ca el e adevaratul patriot cand arde cu flacarile iadului ultimele bastioane ale capitalului intelectual credIbil pe care il mai avem si batjocoreste CA O FIARA oameni cu probitate morala inalta ai acestei natii. Pana cand sa mai lasam acesti dusmani ai poporului roman sa se dea in spectacol inoculand ura exact pe oamenii cu care ne mandrim?! ATENTIE ROMANI, NU FITI BLEGI!!!

 3. Doamne , Grigore, cum a fost lăsat sa se întâmple ca aceste mizerii de personaje sa apăra in prim planul politic după 30 de ani de lupta împotriva “comunismului cu fata umană “ ? Au stat ascunși acești mizerabili si s-au organizat ca sa apăra acum ,sa destabilizeze societatea și așa fracturata cum era. Pe seama certurilor dintre USR si PNL au ieșit la iveală acești monștrii care așteptau sub pământ ! Nu trebuie lăsați sa mai păcălească pe cei care nu gândesc si care nu stiu ce înseamnă populismul si naționalismul , dictatura ceaușista “totul pentru ne-am si popor “ Trebuie defăimați si starpiti din fașa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here