„PSD a devenit o baltă mizeră, din care niște ordinari extrag minciuni cu scopul de a suci mințile românilor”

2
921
Ludovic Orban, PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a emis un comunicat extrem de dur la adresa „mitomanilor” de la PSD, care „guvernează prin hoție și minciună”.

Exasperat de „intoxicările” și de „campania furibundă de minciuni împotriva PNL”, Orban definește PSD, „acest partid comunistoid”, drept „o baltă mizeră, din care niște ordinari extrag minciună și fake-news cu scopul de a suci mințile românilor”.

Orban denunță „cele mai gogonate minciuni posibile, stupefiante, ireale”, pornite de la PSD. „Românii s-au săturat de hoți și de minciunile guvernării haotice PSD-ALDE și vor arăta acest lucru pe 26 mai!”, conchide liderul PNL.

Comunicatul lui Ludovic Orban

„PSD a devenit o baltă mizeră, din care niște ordinari extrag minciună și fake-news cu scopul de a suci mințile românilor”

„PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL și lansează în spațiul public tot felul de intoxicări, care nu au nicio legătură cu realitatea.

După doi ani de dezastru în guvernare, PSD nu mai e în stare să le spună nimic altceva concret românilor în afară de niște minciuni sfruntate, în speranța că românii le vor mai da crezare.

Singurul lucru pe care îl mai știe acest partid comunistoid este să inventeze declarații sau poziții politice pe care le-aș fi avut eu sau Partidul Național Liberal, legate de salariul minim sau legea salarizării.

Acest partid a ajuns o baltă mizeră, din care niște ordinari pescuiesc cele mai gogonate minciuni posibile, stupefiante, ireale.

Partidul Național Liberal susține atât creșterea salariului minim, prevăzut de altfel în Constituție și de care nu se poate atinge nimeni, cât și toate celelalte salarii din economie sau administrația publică și în general veniturile pentru toate categoriile de cetățeni, antreprenori, salariați sau pensionari.

Creșterea veniturilor pentru populație, pe care o promovează Partidul Național Liberal, este însă o formulă care asigură creșterea reală a puterii de cumpărare, și nu prin inflație, așa cum a făcut PSD, ceea ce a determinat ca nivelul de trai al românilor să scadă dramatic pentru multe categorii de populație în ultimii doi ani.

Partidul Național Liberal promovează un proiect de lege prin care salariul minim să crească prin negocierile directe între patronate și sindicate, în funcție de mai mulți indicatori obiectivi, precum rata inflației, indicele de productivitate și rata de creștere economică, așa cum este mecanismul de creștere a punctului de pensie, pe care PSD refuză să-l aplice.

De fapt, campania mizerabilă pornită de PSD împotriva Partidului Național Liberal arată disperarea acestor mitomani, pentru că românii au înțeles că PSD și ALDE au tăiat veniturile angajaților și ale pensionarilor prin inflația generalizată provocată și prin neaplicarea formulei de indexare a pensiilor prevăzută în legea aflată în vigoare.

Prin neaplicarea mecanismului de indexare a pensiilor prevăzut în lege, adică cu 7% în 2018 și 9% în 2019, pensionarii au pierdut 240 de lei la o pensie medie de 1.000 de lei în 2018 și 540 de lei la o pensie medie de 1.100 lei în 2019.

Acesta este adevăratul rezultat al guvernării PSD-ALDE, care-i doare pe români.

Noi garantăm plata tuturor drepturilor salariale câștigate de români și a majorărilor de pensii la care au dreptul pensionarii, fără tertipuri contabile și fiscale sau chichițe legislative care să-i trimită pe români să-și caute dreptatea prin instanțele de judecată, așa cum face PSD cu drepturile salariale ale profesorilor sau ale pensionarilor din grupele I și II de muncă.

Mai mult, ne angajăm să sprijinim nu numai salariații din sectorul public, dar și pe cei peste 4 milioane de angajați din sectorul privat, care au fost abandonați de actuala guvernare toxică PSD-ALDE, care prin atacurile la sectorul privat și multinaționale, le pun locurile de muncă în pericol și riscă să rămână pe drumuri, fără salarii și să ia din nou drumul pribegiei în străinătate.

Partidul Național Liberal susține creșterea salariilor și a pensiilor din România la nivel european prin stimularea unei creșteri economice sănătoase, bazată pe investiții și fonduri europene, care să ducă la dezvoltarea infrastructurii și la atragerea de noi investitori, ceea ce va crea mai multe locuri de muncă, mai bine plătite.

Românii s-au săturat de hoți și de minciunile guvernării haotice PSD-ALDE, care le pune în pericol plata salariilor și a pensiilor, și vor arăta acest lucru pe 26 mai, când vor da semnalul schimbării acestei guvernări.”

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

2 COMENTARII

  1. Român = Rom = Țigan de Italia

    Dac = Democrat Activ Conservator

    Dolarii nu se mai împart. Am asasinat masoneria care oricum mi-a supt p**a.

    Isus Christos Olivian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here