Rareș Bogdan merge în bârlogul baronului Oprișan. PSD-iștii au încercat să blocheze mitingul PNL de la Focșani

1
3828

Duminică, de la ora 16.00, PNL va organiza un miting la Focșani, pentru prezentarea candidaților săi la alegerile europarlamentare. Organizatorii estimează o prezență de circa 10.000 de oameni, din Vrancea și din județele vecine.

Întâlnirea electorală va avea loc în spațiul din fața sediului PNL Vrancea (Bulevardul Independenței, nr. 8).

Vor fi prezenți majoritatea candidaților PNL, în frunte cu Rareș Bogdan (locul 1 pe listă) și Siegfried Mureșan (locul 2).

Pentru fostul gazetar va fi o bună ocazie să-i transmită baronului PSD al Vrancei, Marian Oprișan, chiar „la el acasă”, mesajele tăioase cu care-l „răsfăța” în emisiunile sale de la Realitatea TV.

La miting vor participa și principalii lideri ai partidului: președintele Ludovic Orban, prim-vicepreședintele Raluca Turcan, secretarul general Robert Sighiartău.

Baronul Oprișan și aliații săi politici au încercat o diversiune, care însă a eșuat. Pentru a descuraja mitingul PNL, trei partide au anunțat manifestări electorale similare tot duminică și tot de la ora 16.00, dar în locuri diferite din oraș: PSD, ALDE și UNPR!

Sub acest pretext, administrația locală, dominată de PSD, a încercat să nu aprobe mitingul PNL, dar iminența unui scandal i-a făcut pe oamenii lui Oprișan să renunțe la acest abuz. Liberalii se așteaptă însă la alte provocări, specifice lui Oproșan și „ciumei roșii”.

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

1 COMENTARIU

 1. PSD = Post Scriptum Dacii lui Decebal.

  Aşa spera Viorica Dăncilă să rămână în memoria evreilor din Bucureşti. Ca un zbir alb care are nevoie de voturi pentru Liviu Dragnea al cărui drum e Dictatura pe model republican al lui Donald Trump.

  Donald Trump = Dacii Cruce sunt. Adică teroriștii republicani pun cruce lui Olivian şi lui Traian Băsescu. Glume germane macabre. Un fitil de aprins celor morți.

  Prostiile au condus lumea cu abureli. Că suntem curve țigănești italiene şi ni se cuvine landul verde dacic. Poporul meu nu dispare. Dispar orbeții care vor dolari.

  USR = Uniunea Secuilor Republicii. Secuii de unde aveau dolarii în conturi? Posibil de la Federal Reserve şi nu din economia reală liberă după 1990 unde fiecare om poate să producă cei mai bun pentru el.

  Biblia: te doboară corupția popilor atei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here