Un PSD-ist deghizat în independent va candida la prezidențiale. E circarul partidului

1
5756
Bogdan Stanoevici
Încă un politruc care face pe independentul, dar are funcție dată de partid: directorul Circului Metropolitan București, Bogdan Stanoevici. Acesta a anunțat că va candida ca independent la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.
Stanoevici e director de circ, cu toate privilegiile postului, prin bunăvoința PSD, cu mâna primarului general al Capitalei, Gabriela Firea (care n-a plecat niciodată din partid, iar recent a anunțat că s-a împăcat cu Liviu Dragnea).
Bogdan Stanoevici face un circ ieftin, pozând în apărătorul „tuturor celor dezamăgiți de putere, revoltați, sătui de minciuni și promisiuni deșarte, celor ce doresc să se întoarcă în țară, celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici”, potrivit unui comunicat de presă.
„Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele niciunui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui”, spune, caraghios, actorașul Stanoevici. Nu va fi marioneta nimănui, dar acum este a PSD, și este de mulți ani. Să nu uităm aparițiile lui televizate, cum recita el texte de la partid, cum preamărea PSD-ul și cum primea funcții de ministru (da, a fost ministrul „românilor de pretutindeni” în Guvernul Ponta) și apoi de director la Circ.
Bogdan Stanoevici (62 de ani) este politrucul fudul: e agățat ombilical de cașcavalul Puterii, face parte din clientela tradițională a PSD, dar vrea să pară independent. O coțcărie care, evident, va fi sortită unui răsunător eșec electoral.

1 COMENTARIU

  1. Nu este un om Bogdan Stanoevici. La circ e nevoie de circari. Crede că poate distruge ecuația puterii 2020-2032. Un găligan acest impostor. Unul care dă la picioare când ai mingea de fotbal. Numai că eu joc rugby. Mai în forță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.