VIDEO. Șoc la Antena 3: Dragoș Pîslaru (USR-PLUS) i-a cerut lui Gâdea să nu mai manipuleze. Rezultatul: Gâdea a mai livrat un fake-news, încercând să scape de alt fake-news!

7
9758
Pîslaru punctează, Gâdea dă în bâlbâială

Joi a fost a treia seară consecutivă în care un reprezentant USR-PLUS a fost prezent în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. După Dan Barna (președintele USR) și Stelian Ion (senator USR), a fost rândul lui Dragoș Pîslaru (PLUS), tocmai ales europarlamentar. Ca și în seara precedentă, a ieșit cu scântei.

Dragoș Pîslaru le-a reproșat celor de la Antena 3 minciunile și jignirile emanate din studioul Antenei 3, de-a lungul vremii, mai ales la mișcările de masă de după tragedia de la Colectiv, de după Ordonanța 13 și din 10 august 2018. Europarlamentarul USR-PLUS, fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, i-a cerut lui Gâdea să-și ceară scuze pentru toate dezinformările și manipulările din acești ani.

Gâdea a încercat să fie pacifist, starea de război nu-l avantajează în această perioadă, după șocul electoral din 26 mai. Ciuvică, în schimb, a fost agresiv ca de obicei. Amândoi au recurs la minciună & diversiune chiar în emisiunea în care erau acuzați de minciună & diversiune!

De exemplu, Ciuvică a „văzut” în Piața Victoriei, pe 10 august 2018, doar „două-trei mii” din diaspora, dintr-un total de „vreo 20.000”. Și nici aceia nu erau protestatari sinceri, ci „oameni de-ai dvs”, adică ai USR+Cioloș.

Pîslaru i-a reproșat lui Gâdea inclusiv burtiera din acel moment a emisiunii – „A început măcelul! Orban versus Barna-Cioloș” -, considerând-o mincinoasă.

Într-un alt moment tensionat al emisiunii, Dragoș Pîslaru i-a dat șah-mat lui Gâdea: a scos un printscreen cu burtiera Antenei 3 pe care scria: „Incendiul nu a reușit, lovitura de stat continuă”. Gâdea a dat în bâlbâială, dar a încercat să se salveze printr-o minciună: „E fake-news!”. Gâdea tocmai livra un fake-news epocal, în tentativa de a-și acoperi un alt fake-news memorabil.

Episodul 1 (VIDEO – de la ora 00.33:15)

Contrele Pîslaru – Gâdea – Ciuvică

„Nu mai jigniți oamenii care au fost în stradă!”

Dragoș Pîslaru: Avem marea rugăminte, către toți cei care încearcă să dezbine țara asta… Ne-au făcut în toate felurile în ultima vreme. Ne-au insultat, ne-au făcut proști, mincinoși, sorosiști, securiști, drogați și așa mai departe. De aceea o să vă cer… o să vă rog să nu mai jigniți acești oameni care au fost la Colectiv, care au fost în stradă, care au fost gazați în 10 august.

Mihai Gâdea: Cine a jignit oamenii de la Colectiv?

Dragoș Pîslaru: Aici, în platou. În acest platou ați avut invitați și ați avut colegi de redacție chiar care au jignit puternic pe cei care au fost în aceste situații. Deci rugămintea și cerința mea e să le cereți scuze tuturor românilor pe care i-ați jignit.

Mugur Ciuvică: Dar dvs. v-ați cerut scuze ălora pe care i-ați făcut Ciuma Roșie? Ăia reprezentau 45% din electorat.

Mihai Gâdea: Domnule Pîslaru…

Mugur Ciuvică: E un tupeu maxim. Maxim!

Mihai Gâdea: Domnule Pîslaru, spuneți-mi mie pentru ce trebuie să-mi cer scuze! Dvs. știți că după Colectiv acest trust de presă a făcut un teledon unde s-a strâns peste un milion de euro?

Dragoș Pîslaru: Și e de apreciat acest lucru.

Mihai Gâdea: Dvs. știți care au fost eforturile..? Dvs. spuneți că am jignit pe cineva de la Colectiv? Am rugămintea ca dvs. să vă cereți scuze pentru faptul că ați insinuat acest lucru despre mine!

Pîslaru, inamicul lui Ciuvică

„Ați tolerat acea dezbatere”

Dragoș Pîslaru: Eu am spus că aici în platou… aici în platou s-a adus…

Mihai Gâdea: În platou, cum dvs. puteți spune ceea ce doriți, mai sunt și alți oameni care spun alte lucruri.

Dragoș Pîslaru: Sigur, dar i-ați tolerat. Ați tolerat acea dezbatere în care oamenii care au ieșit în stradă… care au fost pe 10 august…

Mihai Gâdea: Ce am tolerat? Oamenii care au bătut jandarmerița, oamenii care au fost violenți – oamenii aceia trebuie criticați.

„Măceluri”, „certuri”…

Dragoș Pîslaru: Toate lucrurile pe care le-ați prezentat – cu „măceluri”, cu „certuri” – sunt complet neadevărate. Este fals că există conflicte, este fals că e măcel…

Mihai Gâdea: Acest mesaj pe care încercați să-l dați, de unitate, e foarte bun. Eu mă uit pe declarațiile de astăzi și văd că nu e vorba de unitate, pentru că domnul Ludovic Orban, în urmă cu 24 de ore, spunea că aveți calcule meschine.

Dragoș Pîslaru: Este vorba de o scoatere din context.

Mihai Gâdea: Haideți să citim împreună. Uitați aici… „Nu poți să-i lași pe ăștia să dea foc la țară”. Se referă la dvs. Înțelegeți? Nu e nicio scoatere din context.

Mugur Ciuvică: Absolut nimeni n-a jignit pe cei de la Colectiv. Nimeni! Nimeni! Nimeni! Eu, de exemplu, am făcut referire la cei care participau în stradă, dar nu la cei de la Colectiv.

„Ce e aia jignire?”

Dragoș Pîslaru: Pe 10 august i-ați jignit pe cei care protestau în piață? Aici, în platou?

Mugur Ciuvică: Nu! Ce e aia jignire? Ce înseamnă jignire? Să-i spui unui bătăuș că e bătăuș vi se pare jignire? Să le spui unor oameni care bat niște jandarmi… vi se pare o jignire? Eu, personal, am criticat faptul că au existat protestatari care au aruncat cu pietre în jandarmi. Am criticat faptul că această mișcare de protest, așa-zisă a diasporei, de fapt a fost organizată ca să intre niște agitați în guvern…

Dragoș Pîslaru: Așa-zisa?! Așa-zisa diasporă?!

Mugur Ciuvică: Așa-zisa participare a diasporei, pentru că din Piață, de acolo, cei din diaspora erau două-trei mii, restul până la vreo 20.000 erau oameni de-ai dvs.

Episodul 1 (VIDEO – de la ora 01.04:45)

„Incendiul nu a reușit, lovitura de stat continuă!”

„Haideți să vă arăt printscreen-ul!”

Gâdea se apropie de Pîslaru, să vadă printscreen-ul

Mihai Gâdea: Aceste teorii ale conspirației, de regulă, sunt vehiculate de persoane care nu au pregătirea dvs.

Dragoș Pîslaru: Teoria conspirației? Discutăm aici de teoria conspirației? Dvs., despre Colectiv, ați spus că a fost un incendiu pus. Am printscreen cu dvs. declarând că la Colectiv a fost lovitură de stat și incendiul a fost pus. Discutați aicea că eu vin cu teoria conspirației?!
Mihai Gâdea: Domnu Pîslaru’… domnu’ Pîslaru, scoateți acum, vă rog… scoateți acum declarațiile mele…
Dragoș Pîslaru: Da, vă arăt. Haideți să vă arăt printscreen-ul!
Mihai Gâdea: Printscreen… Dați cu vocea mea, da?!
Dragoș Pîslaru: Printscreen cu dvs. „Incendiul nu a reușit, lovitura de stat continuă!”
Acesta nu este un fake-news! Chiar așa a scris pe ecran, am văzut cu ochii mei (Grigore Cartianu)

Mihai Gâdea: Arătați-mi și mie!

Dragoș Pîslaru: Sigur, vă mai arăt încă o dată.
Mihai Gâdea: Ia să vedem.
Dragoș Pîslaru: Vă arăt încă o dată. Imediat. Ia uitați: „Incendiul nu a reușit, lovitura de stat continuă!”
Mihai Gâdea: E un fake-news, domnule Pîslaru!
Adrian Ursu: E un fake-news demonstrat.
Răzvan Savaliuc: Incendiul a reușit. Incendiul chiar a reușit!
Mihai Gâdea: Haideți, haideți… Ascultați-mă: ăla e un fake-news. Cine a scris pe burtiera aia treaba aia… nu suntem noi.
Dragoș Pîslaru: Dar cine a scris?
Mihai Gâdea: E plin netul de fake-news!
Răzvan Savaliuc: Poate voi le faceți. Poate chiar voi le faceți, în laboratoarele USR.
Mihai Gâdea: E o minciună, domnule Pîslaru! Nu mai veniți cu minciuni! Vă faceți de râs. Aicea, dvs., credeți-mă… Încercați să veniți un pic mai bine pregătit, că vă… vă… E rușine mare! Vă descalificați, domnule Pîslaru!

Repriza de mâncat rahat continuă!

CITIȚI ȘI:

* Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

Încă o cacealma: Pandele candidează la prezidențiale! Poate revine și Firea, ca să candideze toată familia

Capra râioasă ține coada pe sus. Tăriceanu retrage ALDE România din ALDE Europa. Oricum, urma să fie exclus

Iohannis dă de pământ cu călăii Diasporei. „Corlăţean nu va fi ministru la nimic!”. Dar Intotero, Meleşcanu şi Carmen Dan?

Păzea! Carmen Dan la DNA. Începe decontul fărădelegilor?

Răspunsul lui Dan Barna pentru cei care l-au acuzat că a fost la Antena 3

Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

Rezultate finale: PNL – 27,00, PSD – 22,51%, USR-PLUS – 22,36%. Doar 13.650 de voturi între PSD și USR-PLUS

Cea mai mare prezență la vot din istoria diasporei române: 381.121 de voturi, cu 2.005 mai multe decât în 2014

În diaspora, PSD a luat marja de eroare: 2,41%! Mai puțin chiar și decât un independent neeligibil!

Încă un impostor în tabăra PSD. Senatorul Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, și-a plagiat teza de doctorat

Klaus Iohannis cere demisia IMEDIATĂ a lui Meleșcanu și a lui Carmen Dan, „imediat însemnând imediat!”. Va înființa o comisie la Cotroceni, pentru ca la următoarele alegeri să se poată vota civilizat

Ce tupeu! Meleșcanu zice că vinovat pentru cozile din diaspora e Klaus Iohannis, pentru că a vrut referendum!

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

PSD își îngroapă „Ordonanța lăcomiei”, arma propagandistică de campanie. Niciun vot de susținere în Comisia IT

Dragnea a „murit”, trăiască „noul Dragnea”! PSDăncilă şi-a pus omul la şefia Camerei Deputaţilor. Tăriceanu a făcut ceva pe referendumul anticorupţie votat masiv de români

De la statul paralel la patul paralel. Cele mai tari poante pe seama lui Dragnea și a lui Tăriceanu

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

7 COMENTARII

 1. Felicitari domnule Dragos Pislaru.Felicitari USR-PLUS.Asa trebuie procedat.Adica in birlogul lor sa le scuipi decent in fata ADEVARUL acestor maestri ai dezinformarii.Ciuvica e fiu de general al Securitatii pina in ’90 si general SRI seful pe Transilvania SRI chiar pina in ’98 cind s-a pensionat.Ciuvica a urmat Facultatea de Medicina dar…nu a profesat un minut .El a fost in timpul guvernarii CDR (a celor 15000 de specialisti ?) ’92-2000 , a Presedintelui invins de Securitate, nevolnicul Emil Constantinescu, Seful Cancelariei Prezidentiale , Harnagea (alt chirias al Latrinei 3 ) era atunci Directorul SIE , CP Tariceanu era Ministrul Economiei,Crin Antonescu Ministrul Tineretuluisi si Sportului , Varujan Vosganian unul din ministrii de Finante si…Traian Basescu Ministrul Transaporturilor.Petre Roman era atunci Presedintele Camerei Deputatilor.Complicitati tare vechi care i-au legat si-i leaga si azi ! Asa ca atunci cind apare un partid nou ca USR cu oamenui tineri ,cinstiti inteligenti, extrem de bine educati si bine intentionati se comporta ca niste ciini bolnavi de rabie (turbare ) sau ca niste boi suferind de boala vacii nebune, adica ca Mugur Ciuvica . Mugur Ciuvica -GIP o piesa uzata si depasita moral si fizic a mobilierului Latrinei 3 templul Dezinformarii al Sectei PSD-iste de azi.Templul in care oficiaza seara de seara Marele Preot al Dezinformarii si al Fake News raspopitul Mihai Gidea !

 2. A numarat cineva pasapoartele la maidanul de pe 10 august 2018? Poate erau 2 milioane de romani veniti din strainatate. Sunt dispus sa cred orice numnar bazat pe dovezi.

  Pana la aparitia dovezilor Ciuvic are la fel de multa dreptate ca cei care il contreaza.

 3. Mingile lansate de Antena 3. Marii pariori ar duce cu sine numai umbrele. De ce Antena 3 a furat cu politicienii atât de mult. Salariile sunt mici din cauza corupției. Corupția ucide. A face mai bine ca până acum înseamnă a judeca. Judecățile merg la sufletul marelui om Dumnezeu. Pe lângă vorbe faptele sunt definitorii. Mersul pe sârmă e nimicul.

 4. Domnule Tofan dacă așa te cheamă dumneata ai impresia ca proaspătul europarlamentar( un oportunist se vede după mutra lui de șmecher politic ) Dragoș Pâslaru este un sfânt, l-a dat in gât ca a făcut afaceri păguboase pentru CJ Teleorman, cu contracte in care acest Pâslaru a avut de câștigat!!!
  Sa nu n-ai cădem pe spate ca indivizii ăștia de la PLUS din care mare parte dintre au fost in Guvernul Cioloș de trista amintire!!!
  Romanii, sunt extrem de usor de manipulat!
  PSNA la urma ce a făcut firma lui Paslaru, a mâncat din bani publici ca despre asta discutam stimabile!!!
  Și ca Pâslaru sunt o gramada de indivizi in țara asta suptă de miliarde de lei de acești borfași îmbogățiți de după 89’!

 5. Dar despre contractele cu statul al acestui geniu,cu Valcov coruptul corupților,cu Dragnea care a distrus România,(in mințile majorității) nici un cuvințel,va e frica sa spuneti,frige?Daca ai cu adevărat coloana vertebrală spui ce-i rău și de o parte și de cealaltă.Cand esti partinic,la revedere!Ai un interes și nu te doresti binele general.Dar majoritatea înghite pe nemestecate.Si atunci,de ce sa nu o faceți?Prinde minunat.Si fake News-ul lui Bârna tot din acel studio nimic ,nimic?Referitor la Telecom.Asadar multă manipulare și părtinire.Cand vom renunța la aceste tehnici poate vom avea o șansa,dar îți trebuie caracter și cei șapte ani de acasă.Si mai scutiți-ma cu politicieni noi,aproape toți au avut o “atingere”cu statul,cu politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.