Răspunsul lui Dan Barna pentru cei care l-au acuzat că a fost la Antena 3

8
9576

Prezenţa liderului USR la emisiunea moderată de Mihai Gâdea, la Antena 3, a creat un val de reacţii în mediul online, mai ales pe paginile de socializare ale membrilor şi simpatizanţilor tinerei formaţiuni politice.

Părerile fanilor USR au fost împărţite. Unii s-au declarat împotriva prezenţei reprezentanţilor partidului la o televiziune care a găzduit reacţii fanatice împotriva Opoziţiei, a protestatarilor de stradă, a Diasporei şi a oricui în general care susţine justiţia şi statul de drept. Alţii, în schimb, au aprobat prezenţa lui Barna în studioul lui Gâdea pe motiv că şi publicul acestei televiziuni, puternic manipulat cu discursuri „anti-Soros”, merită recuperat şi informat corect.

Azi, într-un interviu la Adevărul, unde a fost invitat alături de Dacian Cioloş, liderul PLUS, Dan Barna şi-a motivat prezenţa la emisiunea de la Antena 3.

Explicaţiile lui Dan Barna privind emisiunea cu Mihai Gâdea

 • „Eu consider că mijloacele media sunt instrumente de vorbit cu oameni şi nu scopuri în sine. Alianţa a luat 22, 4%, dar şi PSD a luat 22,5%. Pentru fiecare membru al nostru, de care suntem mândri, există tot în România, tot alături de noi, există şi un alt cetăţean care are o altă viziune. Oamenii aceia merită să audă şi mesajul nostru.”
 • „Am primit foarte multe mesaje de la oameni, care-mi spuneau: Vă mulţumim pentru că a trebuit să mergeţi în biserica părinţilor mei, la Antena3, pentru a vă asculta şi tatăl meu. Alianţa USR-PLUS îşi propune să reprezinte toţi românii.”
 • „Am fost perfect asumat. Voi merge şi la alte televiziuni. Vorbim de trei ani noi între noi şi am ajuns la o Românie fragmentată. Sunt perfect împăcat că am participat la acea emisiune.”

8 COMENTARII

 1. Dan Barna nu e sincer cu poporul român. PSD va supraviețui dacă face guvernare cu USR şi cu Alde sau cu UDMR. Voi fi nevoit cu extratereștrii să ucid Soarele.

  Veți plăti pigmeilor pentru asasinarea de către Anglicani a lui Robert Cristian 2005.
  Tiparnița Federal Reserve am topit-o. Deci puteți acumula monede euro. Ca Eroii…

  Hades

 2. Interesant că avem o pauză în lupta ideologică. Lozinca e: lăsaţi guvernul Dăncilă să muncească! De la Barna, valul critic inundă acum PNL, spre a-l descuraja să mai vină la guvernare. Teoria fiind bazată pe prognoza că PSD se va sinucide.

 3. Manifestările xenofobe sunt menționate și in Constituția României deci nu cred ca trebuie sa mai continuam cu ura, dezbinarea, din contra sa găsim un limbaj minim de comunicare.Alegerile sunt o competiție între partide și cine vine cu programe viabile de interes pentru ronani și RONANIA, acel partid sau alianță sa câștige. Nu-i așa? Ca așa-i in democrație!!!
  Nu de asta s-au sacrificat romanii in Decembrie 1989? S-au a fost de pomana ?

 4. Explicatiile dl BARNA,sunt cit se poate de subtiri si sufera de o grava fractura logica:
  1-Mesajul nostru nu a ajuns la ei-Ei as,ce vorbesti dl.BARNA? Ba a ajuns,si inca foarte bine,atita doar ca VOTANTII,SIMPATIZANTII SI PESEDISTII CU CARNET,INTELEG LUMEA ALTFEL-EI TRAIESC IN LUMEA OAMENILOR SLABI DE INGER,INFRACTORI,CORUPTI TICALOSI-IN CITEVA CUVINTE IDEOLOGIA DE STINGA-STINGA SA NASCUT PE RUINELE BANDELOR DE HOTI DIN TENEBRELE PARISULUI.
  2-Nimeni,nu a reusit in politica sa-i adune pe toti sub o umbrela-e o ineptie sa crezi,dar mai ales sa incerci-50% DINTRE ROMANI N-AU VOTAT,NU CREZI DL. BARNA CA LA AIA TREBUIE SA TE ADRESEZI.
  3-Am vazut profilul alegatorului psd-65-100 DE ANI,ANALFABET,NEEDUCAT DIN MEDIUL RURAL-INTREBARE-CE SA-I EXPLICE BARNA LA UNUL CA ALA?

  • 1. Lumea lor este si a celor nostalgici dupa ceausescu, a pensionarilor cu pensii de mizerie carora latrina si guita tv le impuie capul in fiecare seara ca numai pesedeu le da, oameni saraci care se bucura pentru orice le pica dincolo de moralitate.
   2. Este normal, dar la fel de normal este sa te adresezi tuturor pentru ca asta e democratia.
   3. Barna ca orice alt politician are DATORIA sa explice oricui, indiferent de nivelul de educatie si virsta, ce vrea partudul lui sa faca in tara asta. Sa explice ca sint saraci si traiesc prost din cauza furturilor unei grup de lacuste. Ca in ultimii 30 de ani mai mult au furat decit au facut ceva pozitiv si ca nici nu au alt gind decit sa-si legalizeze furtul si sa scape de puscarie.
   Altfel nu avem decit sa asteptam resemnati ca o generatie si inca una sa treaca la cele vesnice fiindca sint irecuperabili si apoi sa venim noi astia cu mintea acasa sa votam tot binele din lume. Pe bune? Peste 20 de ani vom fi toti educati si informati? Poate ar fi cazul sa ne uitam si dincolo de virful nasului. Cu educatia faurita de abramburica si „intelectualul” pop zis genunche zis plm cit de departe vom ajunge peste 20 de ani?
   Barna a facut foarte bine. E revigorant sa vezi ca un politician neatins de pegra coruptiei vorbeste cursiv si coerent despre politicile viitoare in vizuina unor scursori fara sa fie tavalit in namol. Si asta nu pentru ca scursorile nu mai sint scursori ci pentru ca politicianul a avut curaj sa se adreseze unui public captiv. Nu e prima data cind un membru USR sau PLUS merge la latrina, e doar prima data cind gidea si-a inghitit vorbele spurcate.

 5. Este bine ca poate in felul asta deschidem ochii zombificatilor votanti PSD,care voteaza micul si berea ,sa nu mai puna botul la minciunile PSD.

 6. Am avut sentimentul ca omul e o serios, ca nu accepta compromisuri! Bila neagra mare! In loc sa-ti ceri scuze d-le Barna pentru aia care indirect au votat ca sa dea de pamant cu acesti monstrii sacri ai ticalosiei mediatice, talica persisti in ideea c-ai facut bine. Wrong!
  O vecina pe care am convins-o sa va dea votul a venit aseara – rosie de furie – ca sa-mi bata obrazul pentru prezenta lui Barna in hogeacul voiculescian. „Daca stiam ca asa va fi sarbatorita victoria, nu ii votam pe astia!!!”… Hmmm, n-am avut raspuns ca deh, are dreptate!
  Rusine mister Barna!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here