Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

3
2721
Petrecăreții: Dan Mihalache, Titus Corlățean, Ionuț Sindile. (Sursa foto: Dan Badea)

O dezvăluire incredibilă a făcut recent publicistul Dan Badea. Ambasadorul României la Londra, oraș în care trăiesc mii de români batjocoriți la vot sau gazați în Piața Victoriei, a fost sărbătorit de doi „călăi” ai diasporei: șeful Jandarmeriei (Ionuț Sindile) și și un fost ministru de Externe cu rol penal în blocarea votului diasporei (Titus Corlățean).

Sindrofia a avut loc pe 20 mai, cu șase zile înainte de alegerile europarlamentare, la Ambasada României de la Londra. Amfitrion: slinosul Dan Mihalache, care și-a serbat ziua de naștere, consemnată cu două zile în urmă (pe 18 mai).

Dezvăluirile lui Dan Badea

„La Londra, Statul Perpendicular se pupă pe gingii cu Statul Paralel”

„Pe 20 mai, inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul «10 August» Ionuț Sindile, împreună cu senatorul Titus Corlățean, doi adversari recunoscuți ai românilor din diaspora, au fost la Ambasada română din Londra, unde au participat la omagierea plenară a ambasadorului Dan Mihalache cu ocazia zilei sale de naștere (18 mai).
Pe 26 mai, în plin proces de votare și în miezul zilei, la Londra s-au terminat brusc buletinele de vot și mii de români n-au mai apucat să voteze, încălcându-li-se un drept fundamental garantat, chipurile, de Constituție.
Mihalache a fost numit ambasador de Iohannis, iar Sindile și Corlățean fac parte, alături de dinozaurul ceaușist Meleșcanu (stăpânul urnelor din afara țării), din același Grup Infracțional Organizat de partid și de stat.”

„Abjecția” Mihalache și „căpetenia bătăușă” Sindile

Subiectul i-a prilejuit lui Petre M. Iancu publicarea unui editorial necruțător pe site-ul postului de radio Deutsche Welle, proprietatea statului german. Câteva fragmente sunt devastatoare. Inclusiv la adresa președintelui Klaus Iohannis, cel care l-a numit și-l menține ambasador pe Mihalache.

 • „România a votat, şi a votat frumos. Până şi Craiova a încetat să opteze pentru PSD-Olguţa-PRM, alegând, uau, USR. ÎCCJ şi-a făcut, în fine, datoria, trimiţându-l după gratii pe tiranul infractor. (…) ALDE a luat-o pe coajă. Iar sinistrul cuplu Norica Nicolai – Renate Weber îngroaşă oştirea de politicieni expiraţi ai unui trecut de care ne e cam ruşine.”
 • „(…) Cât timp la ministere continuă să dea tonul Carmen Dan, şefa poliţiştilor, găzarilor anti-anticleptocraţi şi-a bastoniadei anti-româneşti, iar la pupitrul diplomaţiei române se menţine o abilă, dar fals spăşită slugă securisto-comunisto-dragniotă, pe nume Meleşcanu,  nici treaba nu se poate spune că ar fi fost făcută. Cu atât mai mult cu cât la post adastă, aiuritor, şi omul lui Iohannis.”
 • „E vorba de fostul său consilier, soporificul USL-ist trimis de Iohannis ambasador la
  Colonelul Ionuț Sindile

  Londra. E însuşi Mihalache, abjecţia care-şi sărbătorea recent ziua de naştere în prezenţa unui Titus Corlăţean, marele violator al Constituţiei şi al dreptului românilor la vot, precum şi alături de căpetenia de Jandarmerie bătăuşă, Sindile. După doar câteva zile, numitul Mihalache avea să păstorească, la 26 mai 2019, o ambasadă care lăsa mii de români din Regatul Unit fără dreptul la sufragiu.”

 • „De ce n-a fost, deci, altfel? Nu făgăduise oare şeful statului să-i recheme pe ambasadorii care s-au făcut vinovați de nereguli la alegerile din 2014? Ciprian Mihali relevă că «niciun ambasador nu a fost rechemat» şi «niciun funcționar din MAE n-a fost tras la răspundere». Ce ruşine! Ce inutilă risipă de vorbe! Ce desconsiderare a cetăţenilor României! Ce dispreţ faţă de ţară, democraţie, viitor!”
 • „(…) Pentru a nu recădea în varii forme de barbarie ceauşistă, iliescistă şi dragniotă, avem nevoie de o înnoire grabnică şi veritabilă şi de amploare. De una politică şi etică şi instituţională. Avem nevoie de un proces complex şi laborios, la care avem datoria să punem umărul dârz, făcând presiuni perseverente, ca să impunem eficient şi durabil reforma, în intervalul dintre alegeri. Şi în noi. Unde ne trezim chinuiţi din când în când de câte un dezolant mic Dragnea interior. Care, lasă-mă să te las, ne recomandă şiret s-avem încredere în mafioţi, să le încredinţăm cheia casei hoţilor, catedra de la şcoală violatorilor pedofili, iar guvernul şi parlamentul analfabeţilor, penalilor şi complicilor.”
 • „La 26 şi 27 mai s-a petrecut o mică revoluţie. În Europa s-a văzut că n-ajunge cantonarea în vetust şi în corectitudine politică pentru a te eterniza la putere. În România s-a văzut că, în era internetului şi a informaţiei transmise în timp real din vest spre est, nu-ţi mai ajung defel televiziuni securiste ca să perpetuezi delirul, băgând în confuzie, perplexitate şi schizofrenie un popor întreg.”

CITIȚI ȘI:

Rezultate finale: PNL – 27,00, PSD – 22,51%, USR-PLUS – 22,36%. Doar 13.650 de voturi între PSD și USR-PLUS

Cea mai mare prezență la vot din istoria diasporei române: 381.121 de voturi, cu 2.005 mai multe decât în 2014

În diaspora, PSD a luat marja de eroare: 2,41%! Mai puțin chiar și decât un independent neeligibil!

* Încă un impostor în tabăra PSD. Senatorul Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, și-a plagiat teza de doctorat

Klaus Iohannis cere demisia IMEDIATĂ a lui Meleșcanu și a lui Carmen Dan, „imediat însemnând imediat!”. Va înființa o comisie la Cotroceni, pentru ca la următoarele alegeri să se poată vota civilizat

Ce tupeu! Meleșcanu zice că vinovat pentru cozile din diaspora e Klaus Iohannis, pentru că a vrut referendum!

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

PSD își îngroapă „Ordonanța lăcomiei”, arma propagandistică de campanie. Niciun vot de susținere în Comisia IT

Dragnea a „murit”, trăiască „noul Dragnea”! PSDăncilă şi-a pus omul la şefia Camerei Deputaţilor. Tăriceanu a făcut ceva pe referendumul anticorupţie votat masiv de români

Efectul votului: Tăriceanu rămâne fără imunitate! Reface tandemul cu Dragnea, dar la Rahova

Gheorghe Stan, la loc comanda! „Călăul” magistraţilor din fruntea „SS-Gestapo”, pus de Dragnea la CCR, ar putea să fie respins

De la statul paralel la patul paralel. Cele mai tari poante pe seama lui Dragnea și a lui Tăriceanu

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”!!!

L-am ras pe Tăriceanu! Vuvuzelele ALDE – Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber – au ratat Parlamentul European

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

3 COMENTARII

 1. Se confirma ca presedintele joaca la 2 capete, cum ai putut sa te lasi condus de mahalache in campanie si pe urma sa-i dai o fctie atat de importanta?…poate ca -l are la mana cu ceva sau cine stie….in tot cazul votul nostru va incapea pe mana nulitatii de orban, a prostitului de ciolos ori a mamilucului de barna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here