Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

16
6670
Mihai Gâdea - Dan Barna

Nu e deloc principial, e chiar nedrept să-l acuzi pe Dan Barna că a fost în emisiunea lui Gâdea, la Antena 3. Și e o mitocănie să i te adresezi, precum o fostă jurnalistă, astfel: „Domnule Barna, sper ca într-o zi să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi! HAI SICTIR!”.

O asemenea judecată strâmbă este în ton cu argumentele false invocate de autoare: „Domnul Barna nu este cu nimic mai bun decât alții de dinaintea lui. Este fix politicianul ieftin care ar vinde-o și pe mă-sa pentru trei voturi. Și nu mă interesează ce are de spus domnul Barna la Antena 3. Nu ai nimic de spus cuiva care a încălcat constant cele mai elementare reguli de bun-simț”.

Cam multe minciuni și erori de apreciere într-un text de câteva rânduri.

 1. „Domnul Barna nu este cu nimic mai bun decât alții de dinaintea lui”. Bine, pune semnul egal între Barna și Dragnea sau Tăriceanu, dacă atât te duce mintea!
 2. „Este fix politicianul ieftin care ar vinde-o și pe mă-sa pentru trei voturi”. Asta e pur și simplu o minciună, împachetată într-o mitocănie. Nu există vreo dovadă că politicianul Dan Barna ar fi vândut vreodată pe cineva pentru vreun vot.
 3. „Nu mă interesează ce are de spus domnul Barna la Antena 3”. Asta e problema ta, nu a lui. Poate că pe mine mă interesează. Și nu sunt fan Antena 3, dimpotrivă.
 4. „Nu ai nimic de spus cuiva care a încălcat constant cele mai elementare reguli de bun-simț”. Calmează-te, drăguță, că iar emiți prostii! Dan Barna nu s-a dus la Antena 3 să-i spună ceva lui Gâdea, ci să transmită vorbe, gânduri, informații telespectatorilor Antenei 3, care sunt și ei oameni. Și o să te mire, dar unii dintre ei sunt chiar recuperabili.
 5. „Sper ca într-o zi să ajungeți unde vă e locul în cartea de istorie. La gunoi!”. De ce crezi, colega, că deții harta secretă a traseului dintre cartea de istorie și ghena de gunoi?! Pe drumul ăsta s-au rătăcit și oameni mai înțelepți decât tine.
 6. „HAI SICTIR!”. Vezi? Asta e diferența dintre Dan Barna și tine: el niciodată nu ți-ar zice „Hai sictir!”. Nici cu majuscule, nici cu minuscule. Chestie de educație. El, cel mult, ar încerca să te recupereze din fanatism, așa cum încearcă să mai recupereze și din rătăciții care se uită în gura lui Gâdea. Fanatismul înseamnă orbire și ură, indiferent că e propagat de Gâdea sau de tine, Oana Despa (na, că ți-am dat numele, deși nu asta e important, ci speța în sine)!

Am făcut acest studiu de caz pentru a arăta cât de departe poate merge lipsa de rațiune. Aceeași lipsă de rațiune care-l face pe un moderator TV, Silviu Mănăstire, să exclame umoral la B1: „Priviţi această imagine! Incredibil! Dan Barna, liderul USR, este invitat unic la Antena 3, la două zile după alegeri! La televiziunea căreia colegii săi de la USR îi cereau desfiinţarea. Este o bătaie de joc incredibilă faţă de cei care au votat acest partid”.

Nu, amice, nu e nicio bătaie de joc. Este chiar o mișcare inteligentă. Și acum nu mă mai adresez nici Oanei Despa, nici lui Mănăstire. Acum vorbesc – mă rog, scriu – pentru publicul rațional, care caută argumente, nu bălării spuse cu ochii închiși.

E bine că Dan Barna a fost la Antena 3.

E bine și că Dan Barna și-a negociat formatul de discuție la Antena 3 (în caz că nu i-a fost livrat așa): singur cu Gâdea, fără „paraziții” Ciuvică, Chirieac, Coita, Badea, Ursu, Stancu-Zamfir, Pieleanu ori Savaliuc.

E foarte bine că Dan Barna l-a ținut la respect pe Gâdea, care n-a mișcat în front, și-a înghițit puseele de ură, și-a reprimat orice impus diversionist.

Nu credeți? Puteți (re)vedea emisiunea aici!

E grozav că Dan Barna a fost foarte bun pe parcursul întregii emisiuni.

E important că nu Barna s-a pliat pe profilul alunecos al lui Gâdea, ci Gâdea a fost plimbat pe teritoriul principial al lui Barna.

A fost, într-un fel, o exorcizare în direct. Însuși Gâdea a fost nevoit să asculte – fără să combată măcar – informații pe care cu câteva zile înainte le considera eretice, alungându-le cu extinctorul.

Sunt convins că destui telespectatori fideli Antenei 3 au fost puși pe gânduri după emisiunea de marți seară. Unii poate că și-au și schimbat matricea gândirii politice. Poate chiar intenția de vot. Dacă nu după o emisiune, se va întâmpla sigur după mai multe intersectări cu „inamicul”, indiferent că se numește Dan Barna, Ludovic Orban, Eugen Tomac, Cristian Ghinea, Rareș Bogdan, Robert Turcescu, Ionuț Moșteanu, Florin Cîțu, Claudiu Năsui, Raluca Turcan, Stelian Ion, Robert Sighiartău, Cristian Seidler, Dan Vîlceanu, Clotilde Armand, Ionuț Stroe, Adrian Prisnel, Pavel Popescu, Iulian Bulai, Mara Mareș, Mihai Goțiu, Florin Roman, Andrei Gheorghiu, Cătălin Toma. Și am trecut în revistă doar numele unor USR-iști, PNL-iști sau PMP-iști care nu se lasă îndoiți de manipulatorii de la Antena 3, nu le susțin aberațiile, nu încearcă să „să se pună bine cu ei”.

O presă cu patroni penali

USR a devenit fenomen în marile orașe, mai ales în cele cu tradiție universitară, unde a luat și peste 40%. Tânărul partid coboară spre 15% în orășele și sub 10% în sate și cătune. Acolo, la țară, mesajul USR n-a ajuns încă. Și nici nu poate ajunge altfel decât prin televiziuni. Te poți întâlni cu electoratul marilor orașe, poți lua la pas chiar și orașele mai mici, dar nu vei ajunge niciodată în toate cătunele patriei. Mesajul tău, însă, poate ajunge pe două căi: prin internet (pentru publicul tânăr, care e pe cale de dispariție) și prin TV.

Sigur că există multe canale TV, dar dacă aplici regula „nu merg la televiziunea unui penal” – de care se agață puritanii acestor vremuri -, nu mai apari la televiziune aproape deloc. La Antena 3 – nu, că Voiculescu e penal. La RTV – nu, că Ghiță e penal. La Realitatea TV – nu, că Păcuraru e penal, iar Gușă e PSD-ist. La B1 TV – nu, că Oancea și Păuneștii au făcut slalom printre dosare penale. Nici la Digi 24 nu mergi, pentru că și pe-acolo e un director penal. Conducerea TVR, prin tradiție, colcăie de penali…

În urmă cu câțiva ani, trebuia să refuzi și invitațiile Pro TV, pentru că Sârbu era penal, sau la Realitatea TV, unde Vîntu era mega-penal. Nici la „Adevărul” – ziarul penalului Patriciu (pe atunci) – nu se cădea să dai vreun interviu. La „România liberă” nu dai nici azi – e ziarul penalului fugar Adamescu II, fiul defunctului penal Adamescu I. Nici „la Evenimentul zilei” – ziarul penalului Andronic. Și lista e lungă, lungă…

Ca politician sau ca partid, mai ales de opoziție, trebuie să ajungi cu mesajul tău la cât mai mulți oameni. Cum altfel îi poți convinge să te voteze? La guvernare e mai simplu: iei decizii al căror efect ajunge până în ultimul cătun. Dar și pe acelea trebuie să le comunici. Cum ajung ele la talpa țării? Gigel poate afla prin internet, prin Facebook, dar țața Floarea nu știe ce-s astea. Pentru ea există doar televizorul, de acolo vine adevărul.

OK, Antena 3 nu e la fel ca restul televiziunilor, e mai ticăloasă decât toate (căci există diferite grade de ticăloșie). Dar publicul Antenei 3 nu trebuie neglijat! Destui au făcut eroarea asta și ne-a costat scump (vezi alegerile parlamentare din 2016, care ne-au pricopsit cu ciuma roșie-maronie Dragnea – Tăriceanu.

Invitațiile Antenei 3 nu trebuie respinse aprioric. Nici măcar cele pentru emisiunea lui Gâdea, diversionistul-șef. Trebuie doar negociate la sânge, evitându-se astfel posibilele capcane. Inclusiv formatul se poate negocia. Dacă le convine, bine; dacă nu, să fie sănătoși.

Momente vesele și triste

Scorurile foarte bune obținute de PNL și USR-PLUS la alegerile din 26 mai au, printre multele explicații, și confruntările dure ale unor PNL-iști sau USR-iști cu propagandiștii Antenei 3, chiar în bârlogul acestora.

Amintiți-vă de secvențele halucinante în care o toantă din menajeria lui Voiculescu, Cătălina Porumbel, îl soma pe un senator USR, Radu Mihail: „Cum vă permiteți să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca niște oameni inteligenţi?! Cereți-vă scuze!”.

Nu credeți? Priviți aici!

Dar de pățania purtătorului de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, ați uitat? Au fost scene grotești, cu Gâdea în rolul principal („De ce sunteți așa isteric, domnu’ Dancă?”, „Sunteți miop cumva?”, „Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Afară! Afarăăă! Ieșiți afară, nu auziți?”). Slugoiul lui Voiculescu și-a pierdut mințile când Dancă i-a spus că ceea ce face el „este o manipulare tipică pentru Antena 3”.

Publicul n-a uitat mârlănia și agresivitatea lui Gâdea, iar revanșa s-a concretizat în voturi.

Secvența, aici!

Un șoc a produs și avocatul Cristian Băcanu (PNL), care le-a oferit Oanei Stancu-Zamfir, lui Adrian Ursu și PSD-istei Gabriela Zoană, în direct, steaguri ale PCR.

Reacția infantilă a lui Ursu, aici!

Și ajungem la marele șoc pe care l-au trăit Gâdea, Badea și Ciuvică, atunci când deputatul Pavel Popescu (PNL) le-a spus, tot în direct, că Dan Voiculescu a fost turnător al Securității.

Reacția grotescă a vuvuzelelor varaniste, aici!

Toate aceste secvențe au devenit virale, contribuind mult la furia electorală a românilor. Oamenii au înțeles că agresorul este PSD-ALDE-Antena 3 și că oameni raționali, cu bun-simț, sunt atacați violent de niște brute arondate Ciumei Roșii.

Codul invitatului la Antena 3

Așadar, e important ca PNL, USR, PLUS și PMP să-și trimită reprezentanți la dezbateri de la toate televiziunile care au ceva audiență. Cu câteva condiții:

 1. Să fie invitați.
 2. Să stabilească formatul discuției, dacă e posibil (această condiție trebuie pusă mai ales de „greii” partidelor de opoziție, gen Ludovic Orban, Dan Barna, Rareș Bogdan, Dacian Cioloș);
 3. Invitații să fie de pe „listele scurte” întocmite de partide, liste ce vor cuprinde oamenii cei mai buni în asemenea dezbateri (puternici, documentați, combativi, convingători, carismatici). E știută tactica propagandiștilor de la Antena 3 de a-și recruta invitați de la periferia PNL sau a USR, oameni slabi, maleabili, fricoși, amorali, tranzacționiști, pe care-i domină și manipulează moderatorii cum vor.
 4. Să-și transmită propriile gânduri, idei, principii și valori, nu să susțină agenda lui Gâdea sau să asiste pasivi la propagarea ei.
 5. Să-i înfrunte pe Gâdea și pe ceilalți ori de câte ori e cazul, în limite civilizate, dar cu fermitate. Să le demonteze minciunile, să le spulbere manipulările. Din astfel de confruntări rezultă secvențe de mare impact, care impun un personaj politic, îi sporesc notorietatea și îi întăresc credibilitatea.

Cu un asemenea set de reguli și principii, reprezentanții partidelor pot obține mari câștiguri electorale dacă participă și la emisiunile de pe „teritoriul inamic”.

În această cheie trebuie cântărită și prezența lui Dan Barna la Antena 3. Da, scopul scuză mijloacele! În cazul de față, scopul este câștigarea alegerilor de către forțele democratice, responsabile, pro-europene, iar mijloacele sunt normale și acceptabile.

„Balaurul” Dan Barna

Televiziuni precum Antena 3 și RTV au o nevoie acută de invitați de la PNL, USR sau PMP. Altfel, mergând doar pe monopolul PSD-ALDE, vor deveni nesemnificative, pierzând audiență așa cum PSD și ALDE au pierdut voturi.

Partidele de opoziție trebuie să profite de această șansă. Dacă mesajul lor va ajunge insistent și la electoratul captiv Antenei 3, acest electorat va deveni mai puțin captiv, iar o parte din el chiar va reuși să rupă lanțurile propriei ignoranțe, să se emancipeze. Va fi un câștig să-i scoatem pe cât mai mulți oameni din dependența de PSD sau de Antena 3!

Apropo: sunt sigur că mulți telespectatori ai Antenei 3 au fost surprinși, marți seară, să vadă că Dan Barna nu e un căpcăun sorosist, un balaur haștagist, o făptură infernală, un drac cu coarne-n frunte, cu dinții cariați și cu ochii roșii. În loc de toate astea, după ce își vor fi depășit furia de a vedea la Antena 3 un „dușman al poporului”, telespectatorii lui Gâdea au descoperit, puțin câte puțin, un om normal, școlit, bun vorbitor, care nu a tăbărât să le taie pensiile și salariile (cum știau ei), ci le-a vorbit frumos, fără pic de aroganță. Un băiat tânăr, educat, cum le-ar plăcea să fie și copiii lor.

Asemenea șocuri pot deruta electoratul PSD până la a-l scoate din sclavie, până la a-l elibera din ignoranță. Dar pentru asta e nevoie de ca Dan Barna și alții ca el să le vorbească românilor pe cât mai multe canale. Inclusiv la Antena 3!

CITIȚI ȘI:

* Nebunie generală pe seama prezenţei lui Dan Barna (USR) la Antena 3. Atacuri de la B1 până la fanii tinerei formaţiuni politice

* Efectul votului: Tăriceanu rămâne fără imunitate! Reface tandemul cu Dragnea, dar la Rahova

Gheorghe Stan, la loc comanda! „Călăul” magistraţilor din fruntea „SS-Gestapo”, pus de Dragnea la CCR, ar putea să fie respins

De la statul paralel la patul paralel. Cele mai tari poante pe seama lui Dragnea și a lui Tăriceanu

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”!!!

Cifre oficiale BEC, după numărarea a 96% din voturi: PNL – 26,89%, PSD – 22,89%, USR-PLUS – 21,78%

L-am ras pe Tăriceanu! Vuvuzelele ALDE – Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber – au ratat Parlamentul European

Măcel în PSD! Carmen Dan și Darius Vâlcov vor zbura din Guvern. Alte vuvuzele pe făraș: Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici

L-au ras pe Cap-de-Ciungă! „Reforma” este însă o restaurație: Firea a impus-o ca secretar general pe Rodica Nassar

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

Opoziția unită. USR și PMP o susțin pe Raluca Turcan (PNL) la șefia Camerei Deputaților

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

Marș la pușcărie, nimicule!

Cele patru asasine de la Înalta Curte

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

16 COMENTARII

 1. Admirabilã pledoaria de tolerantsã si consideratsie pentru publicul A3. Doar cã nu trebuie eludatã nicio clipã realitatea : lupii A3 sunt în corzi dupã tsunami-ul de duminicã (reamintitsi-vã episoadele similare din 2009 si 2014). Dar nãravurile lor nu se vor schimba în veci. Asa încât, pentru mine personal, A3 si RTV – pur si simplu – NU existã. Pentru simplul fapt cã ceea ce fac ei nu se numeste jurnalism. Iar convingerea mea este cã publicul lor e chiar mai irecuperabil decât acesti mercenari, care mâine sunt în stare sã scuipe cu dezinvolturã mâna pe care au lins-o ani de-a rândul.
  Asa încât, dragul meu Grigore, fiecare cu pãrerea lui. Fãrã ranchiunã…

 2. Corect ! Perfect ! Respect domnule Grigore Cartianu .Este extrem , extrem de greu sa poti ajunge la electoratul zombificat si captiv al PSD si sa-ti poti transmite clar si nebruiat mesajul si ideile asa cum a facut Dan Barna Care a aratat ca este un om politic si un om inteligent, calm si civilizat si lipsit de aroganta invingatorului cxare a intrat ni casa dusmanului ajuns sa muste tarina si rusinea infringerii.Un lider important al invingatorilor stabiliti de electoratul roman duminica 26 mai 2019 trebuia sa vina si sa spuna ce planuri si idei au invingatori si sa linisteasca marea masa a poporului PSD-ist bulversata de vestile proaste primite intr-un timp extrem de scurt.Sunt oameni batrini,bolnavi, multi cu scoala putina si obisnuiti ca printr-un reflex pavlovian clasic sa inghita si sa creada pina in ’90 minciunile PCR, apoi pe cele ale FSN, PSDR, USL, PSD .Si sa voteze n consecinta conform acestor intoxicari.Si care nu stiu si nu cunosc altceva si pe altceva.Azi am vorbit cu o matusa de 84 de ani profesoara de matematica si directoare de scoala din mediu rural de peste 40 de ani care mi-a spus atunci cind i-am spus ca USR a cistigat la P Neamt (la mine acasa ) si la Iasi (unde locuieste fata ei cu sotul , copiii si nepotii ):,,nu stiu ce-o fi ala USR „.Daca 1, sau 2, sau 3 % isi vor schimba opiniile de vot pina la parlamentarele viitoare merita sa te lasi balacarit de niste nesimtiti prosti si isterici care-si zic ,,jurnalisti” ! Respect Dan Barna ! A fost o miscare inteligenta si bine calculata ! Nu mor caii cind vor ciinii domnule Barna !

  • Speram ca si jurnalistii Antenei 3 sa se schimbe in forul lor interior , ca daca doar joaca un pic de teatru din cand in cand fiind civilizati si fairplay cu oamenii din opozitie, cand sunt in studio, dar dupa aceea insira iar verzi si uscate in a terfeli oamenii de valoare din opozitie, atunci batem pasul pe loc…Aceste posturi au MUTILAT, efectiv mintile a milioane bune de romani…e nevoie de un efort colosal pentru a le scoate prostiile din cap….prezenta lui Barna acolo e o picatura intr-un ocean. Ideal ar fi sa se faca niste comunicate publice in care sa se DEMONTEZE principalele minciuni de la aceste posturi criminale!!!

  • Stai linistit ca ‘Romania profunda’ a votat la fel cum o face de 30 de ani. psd + pro ponta au luat impreuna acelasi numar de voturi ca psd in 2016. Diferenta a fost ca au iesit orasenii si studentii in numar mai mare la vot. Atit.

 3. Dragul meu GRIGORE CARTIANU,nu pot fi de acord cu tine si nu pot fi de acord din motive foarte umane,si in politica exista linii rosii doar daca cinismul nu este impins dincolo de frontiera.
  Las deoparte reactiile lui MANASTIRE,un individ parsiv si duplicitar si al fostei jurnaliste,dar nu pot lasa deoparte iesirea lui DAN VOICULESCU,care spune lucruri,adica ca PSD este un cal mort,ca TRUSTUL TRAIESTE DIN BANI PUBLICI si ca invingatorii de miine trebuie agatati de astazi,ALTFEL varanul pune lacatul.
  In ultimul MCV,DESPRE ANTENA 3 SI ROMANIA TV AFLAM CA SUNT OFICINE RUSESTI,ca joaca pentru PUTIN,reusind sa trimita 4 OTRAVITI LA BRUXELLES PE LISTA PESEDEILOR,ASADAR DACA DAN BARNA SI-AR NEGOCIA UN INTERVIU LA VOCEA RUSIEI,ORI SPUTNIK PENTRU,ASA CUM SPUI TU IMPRASTIEREA DE MESAJE,TI S-AR PAREA O IDEE BUNA.
  Cum sa nu te gindesti inainte ce efecte va avea o asemenea decizie in rindul simpatizantilor si votantilor tai care vad in ANTENA3 SI CEI DE ACOLO CALAII ROMANIEI-ADICA VREI SA II TRATAM CRESTINESTE-GRIGORE AI UITAT CE MESAJE TRANSMITEAU IN 10 AUGUST 2018,CUM CEREAU CA jandarmii sa foloseasca munitie de razboi?
  Draga GRIGORE,ESTI LIBER SA GINDESTI CUM DORESTI,CUM SI NOI SUNTEM LIBERI SA GINDIM LIBER,DAR MA VAD OBLIGAT SA-TI REAMINTESC-CAZUL GICA POPESCU,SI STII LA CE MA REFER,IERTAREA vine o data cu timpul,iata de ce vorba romanului neoas,SA NU TE PISI CONTRA VINTULUI’

 4. Mai usurl cu laudele, ca oaeni car eritica au dreptate..Samai mergi la Antena 3, insena sa re-legitimezi existenta acestui post primitv si criminal…Dnu Barna asta nu a inteles ca votacii PSD vor muri cu votul in mana???Ca nu pot fi niciodata recuperati??Nu face decat sa isi faca dusmani in randul propriilor votanti..EW cam iresponsabil..Nu ne intereseaza nici o reconciliere cu banditii si securistii!!!!Daca nu intelgi asta , Barna, esti cam dubios!!Te asteapta soarta ALDE!!

  • Da, si eu ma tem ca asa e treaba. Antena 3 e infiorator de vinovata, nu trebuia sa se duca Barna acolo. A fost un gest tras de par rau de tot, cam prea temerar, pana la stridenta. DUREROS, mai ales. Acest post TREBUIE SA DISPARA. ALTFEL VOM CONTINUA ACELASI DANS DRACESC AL URII SI AL CHELTUIRII FARA NOIMA A ENERGIILOR INTELECTUALE ALE MULTOR OAMENI, FARA UN FOLOS REAL !!! SUNT MULT PREA OPTIMISTI CEI CARE VORBESC DE PRINCIPII SI DE ELEGANTA. NOI, CEI CARE AVEM RUDE SI PRIETENI MUTILATI MENTAL DE ANTENA 3 SUNTEM TOTAL SCEPTICI CA EXISTA POSIBILITATEA INSANATOSIRII ACESTUI POST SI A OAMENILOR MANIPULATI DE EL…E CEA MAI MONSTRUASA ACTIUNE CARE A AVUT LOC DUPA REVOLUTIE SI NUMAI RUSII O PUTEAU INITIA SI SUSTINE. NU UITATI ASTA!!! EI VOR DISTRUGEREA CAPITALULUI INTELECTUAL A POPORULUI ROMAN !!!

 5. Foarte bun articolul, bine documentat si argumentat ! Respectele mele d-lui Cartianu care, desi il stiu ca un dusman de moarte al psd-ului si a tot ce intruchipeaza el, e rational si judeca in mod corect chiar si aceste situatii ce par iesite din normal .

 6. Dl. Barna nu a fost „la” antena 3, ci a venit ca un invingator la antena 3, pt a se folosi de aceasta. Antena 3 este UNICUL „portal”, prin care se poate intra in contact cu „extraterestrii” telespectatori ai a3😀. Si inca ceva. Acest”portal” este deschis numai acum. In curand, dupa ce voiculescu se va convinge ca usr plus nu se poate „adapta” la el si a3, „portalul” se va inchide și contactul cu telespectatorii se poate pierde. Acum, deja antenele si psd au inceput sa piarda acel electorat, dar nu stiu inca. Dar dl barna nu a facut asta ca sa fure electoratul psd, ci pt a-i scoate de sub „vraja” antenelor.

  • Dan Barna s-a dus acolo ca să se dea rotund. Telespectatorii lor sunt deja spălaţi pe creier, nu pot fi scoşi de sub „vraja”, a fost o prostituţie inutilă.
   Faceţi pe pragmaticii dar sunteţi aerieni. A pierdut mai mult decât a câştigat, aşa se face bilanţul. Se mai duce o dată şi eu şi prietenii mei vom vota cu alţii. Deja scrutez depărtările!

 7. E gresit sa urmaresti doar o singura linie de gindire, cea care ti-ar place sa fie, si sa refuzi sa vezi toate celelalte lucruri ce se intimpla concomitent cu ceea ce ai vrea sa fie. Trebuie vazut tabloul general cu tot ce decurge de aici. Nu cred ca efectul desteptarii zombificatilor va fi mai mare ca spalarea imaginii A3 ce devine astfel frecventabila in momentul cind incep sa o frecventeze oameni de marca cu capital de imagine.
  Azi cu Antena3 iar miine cu PSD fiindca, nu-i asa, a fost exorcizat iar acum PSD e frecventabil si de incredere.
  Miros un blat viitor cu PSD. Din ratiuni politice justificate, desigur.
  Nu te faci frate cu dracul, asa cum spune proverbul, DUPA ce ai trecut puntea. Daca nu ai facut-o inainte atunci trebuie sa fi foarte prost sa o faci DUPA trecerea puntii.

  Se spune ca la USR nu sunt corupti si nu au probleme penale numai ca asta e pentru ca nu au fpst la putere inca. Se vede ca nu au experienta si dupa ce o sa fie la guvernare o sa fie destui cu probleme penale. Deja li s-a unflat capul si s-au imbatat de putere. Vor si presedintia si o sa inceapa sa se certe cu PNL in loc sa caute un candidat comun, cel mai bine plasat in sondaje.

 8. Desi am spus acum doua zile despre un articol scris pe ziare.com de Hari Bucur-Marcu ca este cel mai bun articol pe care l-am citit vreodata, acum, citind acest articol, spun din nou: este cel mai bun articol pe care l-am citit vreodata, alaturi de cel al lui Hari Bucur-Marcu, care trateaza o cu totul alta tema.
  Sunt de acord milimetric cu toate afirmatiile de aici si, este foarte important ca nu se neglijeaza niciun aspect.
  Nu am vazut emisiunea, imi pare bine ca Dan Barna a fost la inaltime. Imi pare bine ca a acceptat confruntarea, ca si-a demonstrat superioritatea. Daca te simti pregatit, daca esti stapan pe convingerile tale, e o prostie sa te ascunzi sub pretextul dispretului fata de postul tv sau publicul lui.
  Nu stiu cine este fosta ziariata care spune prostiile acelea, poate ca am vazut-o, dar nu am remarcat-o. Este fie o tam..pita, fie o adversara a USR.
  Cat despre Manastire, este un individ total lipsit de caracter, de o viclenie rara, imi face sila .

 9. Fiindca veni vorba despre Manastire, zilele trecute, in tandem cu Banciu care nu doar o face pe zurliul, dar chiar e zurliu, si-au batut joc in cel mai josnic mod de Ludovic Orban. Banciu delira, iar moderatotul, Manastire, nu l-a oprit absolut deloc. Probabil, erau intelesi.

 10. La fiecare ‘recuperat’ de la varAntena3, useristii pierd 10 din cei care i-au votat. Daca toata campania electorala plus cea cu ‘Nici un penal in functie publica’ au fost pentru a-ti sufla gidea in gura (barna) si a fi tinta scuipatilor lui ciuvica & co. (stelian si ceilalti), pe bune ca n-a meritat efortul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here