Primele cuvinte ale lui Dragnea în faţa judecătorilor. Face pe „niznaiul” legat de banii copiilor, „păpaţi” de PSD

1
1983
Liviu Dragnea

A început audierea lui Liviu Dragnea, la posibilul ultim termen al procesului de la Înalta Curte. Liderul PSD a făcut primele declaraţii.

Declaraţiile lui Liviu Dragnea

„Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoștință de faptul că Botorogeanu și Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus vreodată că ele nu se prezintă la serviciu. Nu am cerut nimănui, nu am făcut presiuni asupra nimănui pentru a le menține pe cele două în funcție. Nu sunt de acord cu motivarea de la fond că eu aş fi omis.”

Judecător: Stiti daca desfășurau activități acolo?
Rasp: Eu nu eram șomer, munceam până noaptea târziu. Nu întrebam de voluntari. Nu am avut niciodata angajati la partid. În afara de participarea la aceste întâlniri nu mai mergeam la sediu pentru că nu aveam de ce. Pe Stoica si Botorogeanu le-am văzut. La unele sedinte erau prezente, la altele nu. La PSD Teleorman nu erau angajati sau secretara. Fiind în opoziție, cam bătea vântul prin sediile PSD. Oamenii erau foarte speriați atunci de Băsescu.

Dialog Dragnea – judecător:

Dragnea: Nu am coordonat activitatea acestei direcții. Nu se află în subordinea mea, ci a Consiliului Județean, potrivit legii. Atributiile de coordonare le aveau colegiul director si secretarul județului. El era președintele colegiului director. Aceste aspecte erau prevăzute de dispozițiile legale. Niciun presedinte de CJ nu mergea sa controleze instituțiile din subordinea CJ. Atributiile de sancționare era a conducerii Direcției. Direcția se află în subordinea CJ. Directorul directiei era sub autoritatea CJ.

În sală au venit și Răzvan Savaliuc (Luju.ro), și Floriana Jucan (Q Magazine). Ambele publicații au susținut puternic, în ultimii ani, tezele privind existența presupuselor abuzuri în justiție și a ”statului paralel”. În sală e și avocatul Dan Chitic, mare susținător al taberei corupților.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Asta n-a făcut nimic niciodată, așa-i alții au făcut nesiliți de nimeni, neinfluențați de nimeni dar se pare că acești (n-am cuvinte să-i numesc) plătesc cu ani de pușcărie. Nevinovatu rămâne necinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here