VIDEO. Primar PSD: „Ticălosul de Dragnea a crescut tineri care l-au luat ca exemplu. Îmi vine să ies și eu în Piața Victoriei!”

0
6628
Robert Negoiță abia ce-a fost suspendat din PSD

Cea mai dură analiză a PSD-ului condus până de curând de Liviu Dragnea și preluat din mers de Viorica Dăncilă, făcută din interiorul partidului, îi aparține lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei.

Duminică, în cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV, Negoiță a dezvăluit că pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, nu a votat cu partidul din care face parte.

Dragnea este „o persoană foarte ticăloasă”, iar Viorica Dăncilă „nu are ce căuta în fruntea partidului și a Guvernului”, spune Negoiță. Acesta descrie mecanismul prin care PSD „a furat banii primăriilor”, împingându-le spre faliment.

Dezvăluirile lui Robert Negoiță

„Câinii de pază” și „corul bisericii”

 • „În ultimii ani a fost din ce în ce mai greu să vorbești în interiorul PSD. De exemplu, în ședințele de la partid, aveam parte de atacuri numai că mă anunțam că vreau să vorbesc. Se ridicau trei-patru care n-aveau ceva concret, dar trebuiau neapărat să mă atace pe ceva.”
 • „Mai spuneam niște lucruri, dar le spuneam în așa fel încât să nu fie detectat de «câinii de pază». Le ziceam «corul bisericii», că erau ăia care se întâlneau înainte cu Liviu Dragnea să stabilească ce trebuie să facem în noi în ședința care tocmai urmează să aibă loc. Acum, cred că vreo doi-trei, care au mușcat-o și pe doamna Dăncilă, au fost oarecum marginalizați, dar cei mai mulți au fost integrați în noua formulă.”
 • „Am considerat că direcția în care merg lucrurile și ce se întâmplă în partid sunt profund greșite. Atât de greșite, încât ele trebuiesc arătate și schimbate.”

„PSD a ratat o mare ocazie să arate că se schimbă”

 • „Eu cunosc două persoane capabile să te mintă cu nonșalanță privindu-te în ochi. Acei indivizi nu mai au nimic uman în ei. Unul dintre cei doi este domnul Dragnea. Al doilea… urmează să se ducă după domnul Dragnea, probabil, e o chestiune de instanță de judecată.”
 • „Îmi asum greșeala de a-l fi susținut să ajungă președinte PSD, dar n-a durat mai mult de două-trei luni să-mi dau seama că este o persoană foarte ticăloasă și că n-are ce căuta acolo.”
 • „Nu văd nicio schimbare în partid. După momentul din 27 mai (când a fost pronunțarea în dosarul lui Dragnea), PSD a ratat o mare ocazie să arate că se schimbă.”
 • „Doamna Dăncilă nu are ce căuta acolo (în fruntea partidului și a Guvernului).”

„Eu, personal, nu m-am dus să votez PSD”

 • „Dacă a fost ceva cu adevărat grav în PSD, a fost că acest individ, care a condus atât de ticălos acest partid, a crescut tineri care l-au luat ca exemplu. Asta mi se pare mie cel mai grav. Adică, «domn’e, ăsta-i ticălos, bravo, da’ ne conduce, e lider». Deci, ce trebuie să faci ca să fii lider? Trebuie să fii ticălos!”
 • „Chiar mă bucur că societatea a reacționat (la alegerile din 26 mai). Eu anticipam rezultatul.”
 • „Atât am fost și atât sunt de revoltat de ce s-a întâmplat și încă se mai întâmplă în PSD, încât eu, personal, nu m-am dus să votez PSD. N-am fost la vot.”
 • „Atunci câng Guvernul cheltuie banii fără niciun fel de transparență, îmi vine să ies și eu în Piața Victoriei!”
 • „Am avut o întrebare într-o ședință de partid. I-am solicitat doamnei Dăncilă să-mi dea lista societăților care au beneficiat de prima normă dată de ANAF referitor la Ordonanța 114, pe care trei luni mai târziu au schimbat-o. I-am solicitat asta în partid. A schimbat discuția.”

„Acest guvern trebuie să plece!”

 • „Astăzi, Guvernul cheltuie zeci de miliarde de euro – zero transparență. Ar trebui să plece acasă acest guvern mâine, să vină unul care implementează 100% transparență.”
 • „Nu voi participa la congresul PSD din 29 iunie.”
 • „E clar că la ora asta suntem pe direcție greșită. PSD trebuia să iasă de la guvernare. PSD trebuie să fie curățat de putregaiul acestor ani. Niciodată un partid nu se reformează, nu se curăță la guvernare. Dimpotrivă, se adâncește în mocirlă un partid la guvernare.”
 • „Eu am anticipat că dacă domnul Dragnea scapă de condamnare, duce PSD-ul fix unde e PNȚCD-ul astăzi.”
 • „Atâta vreme cât PSD rămâne la guvernare, orice altceva este discuție inutilă. Nimeni n-ar putea un vapor atât de avariat – avariat de o echipă care l-a condus în felul în care au făcut-o – nimeni n-ar putea să-l ducă la destinație. El trebuie întors din drum, în primul port, pentru reparații generale. Și dvs. spuneți: «Ce căpitan ar putea să-l ducă în continuare?». Niciunul!”

„De ce ne-au furat banii?!”

 • „Ministrul Teodorovici ne spune că nu are bani, în situația în care se laudă cu creștere economică, cu încasări… Când ne mint: când spun că sunt bani și că totul este roz sau când ne întâlnim și ne spun că ne-ar da, dar nu au? OK, eu înțeleg că n-au bani să ne dea – de ce ne-au furat banii?!”
 • „Acum un an și jumătate, am fost la Guvern… am participat la o întâlnire în care domnul Dragnea ne-a spus că în campanie a fost o promisiune de relaxare fiscală de la 16% la 10% impozitul pe venit. Și… «Domnul președinte, îmi distrugeți administrația locală!». «Nu, că o să facem cumva, să nu vă scadă mult bugetele» – bla, bla, bla, vrăjeală de genul ăsta. Dar ne-a fost vândută ca relaxare fiscală. În realitate, am fost mințiți într-un mod în care numai dânsul poate s-o facă – mă rog, probabil și alți ticăloși. Pentru că n-a fost nicio relaxare fiscală! Cele 6 procente, de la 16 la 10%, n-au rămas la cetățeni, nuuu… Au fost relocați în alte impozite, care au crescut, și banii au fost furați prin mecanismul ăsta de la administrația locală și s-au dus la administrația centrală. Banii au fost furați de admninistrația centrală.”

„Niciun guvern, niciodată, nu și-a permis să-și bată joc de administrația locală așa cum a făcut-o acest guvern”

 • „Dacă mai funcționa ceva în țara asta, mai erau anumite primării care-și făceau treaba. Le-a nenorocit și pe astea!”
 • „De-abia am avut banii să plătesc salariile, în ultima zi. Sunt primar de 7 ani – niciun guvern, niciodată, nu și-a permis să-și bată joc de administrația locală așa cum a făcut-o acest guvern.”
 • „Anul trecut și anul acesta am disponibilizat peste 300 de persoane în plată.”

CITIŢI ŞI:

* Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Părinţii Sorinei anunţă ambasada SUA după ce procurorul general s-a întors împotriva lor şi a trecut de partea celor care le-au abuzat fetiţa adoptată legal

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

Cazul Sorina. Propaganda rusă o laudă pe judecătoarea Dana Gârbovan şi îl atacă pe Cristi Danileţ

Ole! Suntem în careul de ași al Europei, alături de mari puteri ale fotbalului: Germania, Franța, Spania

Scenă violentă după meciul cu Franța. Prietena unui fotbalist a fost umplută de sânge la doi pași de el

Două fotografii din „The Sun” arată cât sânge i-a curs prietenei fotbalistului Manea, lovită violent după meciul cu Franța

Naționala de tineret face audiențe mai mari decât „naționala mare”! 3,1 milioane de români s-au uitat simultan la meciul cu Franța

Rareș Bogdan, scos din cărți la PNL București. Organizația va fi condusă de Violeta Alexandru

Soluția PNL pentru alegeri în Diaspora: mai multe secții + trei zile de votare + program prelungit după ora 21.00 + vot prin corespondență, inclusiv pe teritoriul României

Masochism: Dăncilă vrea Comisie parlamentară pentru fraudarea alegerilor de către PSD!

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

PSD îi fură pe faţă pe pensionari. Senatul a respins legea Olguţei, care majora punctul de pensie de la 1 septembrie

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Ilie Șerbănescu: „E inadmisibil, revoltător, apocaliptic” că românii nu au votat PSD, care „a mărit pensiile”!

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here