Masochism: Dăncilă vrea Comisie parlamentară pentru fraudarea alegerilor de către PSD!

2
1406

Astăzi, în cadrul ședinței Coaliției PSD-ALDE, s-a discutat despre înființarea unei Comisii de anchetă pentru eventualele fraude de la votul din 26 mai. Informația a fost livrată presei de președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă. 

„Am avut o ședință de Coaliție, unde am discutat despre înființarea unei Comisii pentru fraudele la votul de la alegerile europarlamentare. Am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spațiul public și considerăm că este necesară o Comisie la nivel de Parlament, care să analizeze aceste sesizări. Avem o datorie față de populație pentru aflarea adevărului”, a declarat Dăncilă.

Săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, spunea că s-ar putea discuta în cadrul Coaliției guvernamentale ideea înființării unei Comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai. „Urmărim și noi cu foarte mare atenție tot ce-a apărut în spațiul public în ultimile zile legat de o posibilă fraudare a alegerilor în 26 mai. Am discutat și probabil că vom avea ca temă în cadrul unei ședințe de Coaliție și ideea aceasta a înființării unei Comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai”, a declarat Fifor.

Ideea, anunțată de Fifor și preluată de Dăncilă, este de o stupizenie rară. PSD și ALDE s-au trezit la multe zile după alegeri că a fost fraudă electorală, dar nu prea știe de unde s-o apuce. Și atunci, aruncă acuzații bezmetice, fără noimă, dar cu o țintă sigură: Opoziția politică.

Problema acuzatorilor e că alegerile au fost organizate chiar de ei, de Guvernul PSD-ALDE! Dacă a existat o fraudare sistematică, atunci responsabili sunt Ministerul de Interne (Carmen Dan), cel de Externe (Teodor Meleșcanu) și Guvernul (Viorica Dăncilă).

Chiar și cea mai flagrantă fraudă individuală a venit tot din tabăra PSD: Teodora Făgădău (70 de ani), mama primarului PSD-ist al Constanței, Decebal Făgădău, a fost prinsă când introducea în urnă 5 buletine de vot. Femeia s-a ales cu dosar penal.

Cea mai aberantă acuzație de fraudare a venit de la o reprezentantă a ALDE, Renate Weber, ex-europarlamentar, care a spus la Antena 3 că, de fapt, cei 1,5 milioane de votanți de pe listele suplimentare nici n-au existat!

CITIŢI ŞI:

* Procurorii din CSM stopează jihadul anti-Kovesi declanșat de cârpele PSD din Inspecția Judiciară

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Sorina, noi vom lupta, traficanţii nu te ia”. Tăriceanu, Dăncilă, Firea&co. se „lipesc” de scandalul fetiţei adoptate pentru a poza în victime ale justiţiei

Adevărul în cazul fetiţei „smulse” de mascaţi de la familia maternală. Cine are dreptate? De ce nu s-au abţinut Dăncilă şi Firea?

„Când am văzut că Sorina e de etnie romă, am zis: «Doamne, ce noroc are acest copil pentru că va ajunge la New York, unde culoarea nu contează»”

Primele imagini cu Sorina şi familia adoptivă din SUA. „Fetiţa este bine, am avut mereu un psiholog alături. Încercăm să trecem împreună peste acest moment greu”

VIDEO. Prea frumos! Această minunată echipă care marchează patru goluri pe meci. Se văd semifinalele și Olimpiada!

Europa s-a săturat de sabotorii Justiţiei. Cel mai dur raport al GRECO atacă „SS-Gestapo”, secţia inventată pentru protejarea mafiei politice

Cei 7 PSD-iști care o protejează pe directoarea Cap-de-Porc. Printre ei: Tușa, Bacabașa, Pleșoianu. Din cauza lor, Parlamentul nu a putut afla de ce TVR i-a făcut campanie nerușinată lui Dragnea la „Viața Satului”

PSD îi fură pe faţă pe pensionari. Senatul a respins legea Olguţei, care majora punctul de pensie de la 1 septembrie

Șeful de cabinet al lui Tăriceanu e încolțit de DNA pentru șpaga de 800.000 $ a „jupânului”

Ilie Șerbănescu: „E inadmisibil, revoltător, apocaliptic” că românii nu au votat PSD, care „a mărit pensiile”!

PSD Dâmbovița, o afacere de „famiglie”. Clanul Plumb: mama președinte, fiul „vice”. „Mamițica îi construiește lui Goe un viitor”

VIDEO. Renate Weber (ALDE) spune că 1,5 milioane de votanți, cei de pe listele suplimentare, de fapt nici n-au existat!

„Când s-a dat sentința la Dragnea, toată lumea a izbucnit în urale de parcă ar fi dat gol România în finala Campionatului Mondial”

Dosarele grele abia acum vin peste Dragnea! Pe lângă ele, cel care i-a adus închisoarea a fost mizilic

Furie la Antena 3: PNL, USR și PMP nu i-au dat niciun leu în campanie, iar PSD și ALDE au plătit mai mult la RTV!

Șocul unei românce din Italia: „Am fost acasă să-mi îngrop tatăl. M-am îngrozit câtă șpagă mi s-a cerut”

Ajutați-ne să identificăm bruta lui Firea! Scrieți-ne dacă-l cunoașteți pe nemernicul din parcare!

Gașca Firea își apără bruta. Mesaj către Tudor Chirilă: Te porcăim, te și batem, că și tu ai pălmuit un om!

Dăncilă urcă în barca „Statului Paralel”: pune într-o funcție importantă un fost șef SRI. „Cațavencii” lui Bușcu pierd Delta Dunării

Nepotism și secretomanie. Tarom ascunde un adevăr scandalos: toată familia directorului general e angajată la compania de stat!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here