VIDEO. Nebunia mondială „Meghan și Harry”! Cei doi merg pe urmele lui Lady Di și se războiesc cu toată lumea

0
4139
Printul Harry, Canada
Prințul Harry ajunge în Canada la bordul unui avion de pasageri la câteva ore după ce a renunțat la legăturile cu Casa Regală a Marii Britanii - Foto: SkyNews/Captură Video

După ce Prințul Harry și soția sa actrița Meghan Markel au renunțat la a mai reprezenta Familia Regală Britanică s-a declanșat o adevărată nebunie. Cei doi au fost intens criticați de presa din Regatul Unit.

VIDEO. Sosirea Prințului Harry în Canada a creat un adevărat cutremur în presa mondială.

Principala vinovată în ce privește renunțarea la obligațiile ce țin de reprezentarea monarhiei este văzută a fi Prințesa Meghan, o cunoscută actriță care nu a făcut față la solicitările unei astfel de poziții.

Cei doi au decis să se mute în Canada, pe Insula Vancouver, aflată la mică distanță, pe mare, de orașul cu același nume. Cuplul a considerat că viața lor și a fiului lor Archie Harrison este mult mai protejată, dar s-au înșelat.

VIDEO. NBC News, un important post TV american, prezintă reunirea cuplului după „fuga” din Marea Britanie.

Harry și Meghan au dorit să plece din Londra din cauza faptului că se considerau asaltați de paparazii și de interesul presei. Meghan, la scurt timp după ce a născut, a dat o declarație în care a acuzat că suferă intens din cauza acestei presiuni constante.

După câteva luni, celebrul cuplu a luat hotărârea să se retragă din atenția opiniei publice, dar efectul a fost exact invers. S-a declanșat o adevărată nebunie în jurul mutării lor din Marea Britanie în Canada.

Fuga lor de atenția exagerată acordată de presă are legătură și cu moartea Prințesei Diana (Lady Di) în 31 august 1997, într-un groaznic accident la Paris. Prințesa avea doar 36 de ani.
Lady Diana, mama Prințului Harry, moare în 1997 într-un accident rutier. Avea 36 de ani – Foto: Wikimedia

În accident au fost implicați mai mulți paparazii care urmăreau mașina prințesei. Au apărut zeci de teorii ale conspirației, dar și dovezi că șoferul mașinii în care era Diana consumase băuturi alcoolice.

În acest moment, cuplul are pe urme zeci de fotografi din toată lumea. Prințesa Meghan a acuzat că unii dintre ei s-au ascuns în tufișuri și o fotografizaă în timp ce se află pe domeniul proprietății.

Meghan și copilul au sosit în Canada imediat după anunțul despărțirii de Casa Regală, Harry a rămas să negocieze condițiile plecării.
meghan Markel, The Sun
Imagine cu Meghan Markel în Canada, publicată de cotidianul britanic The Sun

Cei doi trebuie să returneze echivalentul a 3 milioane de euro cât a costat amenajarea unei locuințe princiare în Winsdor, Marea Britanie. Paza lor nu va mai fi plătită din banii contribuabililor britanici, iar ei au dreptul să încheie contracte comerciale, fără a aduce niciun fel de prejudiciu monarhiei britanice.

Harry, Meghan, proprietate
Cum arată locuința lui Harry și Meghan de pe Insula Vancover, într-o imagine publicată de cotidianul britanic „The Sun”
Cei mai mulți britanici o consideră pe Meghan vinovată pentru această criză a casei regale, plecarea ei fiind denumită Megxit, un termen care amintește de Brexit, o plecare mult mai complicată a Regatului Unit din Uniunea Europeană, despărțire care va deveni oficială la 31 ianuarie 2020.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Buletinele cu CIP, unii credincioși spun că „diavolul e ascuns” în noile acte. 8 ore de dezbateri nebunești la MAI

* VIDEO. București-Londra, zborul groazei. Ce s-a întâmplat cu adevărat la bordul avionului?

* VIDEO. Dragnea a fost susținut de o mulțime uriașă, de… 4 oameni! „Pe 10 august, dacă eram jandarm, băteam la ei până nu mai suflau! Trebuiau împușcați!”

* VIDEO. 3 noi înregistrări cu avionul plin de fum! Cursa RyanAir București-Londra, la un pas de catastrofă

* VIDEO. Agonie în avion pe ruta București – Londra. Panică și strigăte de groază

* A doua gafă majoră a ministrului Vela: l-a numit șef la „Doi și-un sfert” pe fiul unui mafiot din SRI și ginerele pușcăriașului Liviu Luca

* Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

* VIDEO. Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, întâlnirea emoționantă care le-a supraviețuit

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here