luni, februarie 26, 2024
AcasăMainVIDEO. Dragnea a fost susținut de o mulțime uriașă, de... 4 oameni!...

VIDEO. Dragnea a fost susținut de o mulțime uriașă, de… 4 oameni! „Pe 10 august, dacă eram jandarm, băteam la ei până nu mai suflau! Trebuiau împușcați!”

-

Mobilizarea anunțată de agitata Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva (amândouă, vuvuzele ale găștilor penale), în favoarea eliberării lui Liviu Dragnea din închisoare, a fost un eșec lamentabil. 

În total, 6 manifestanți s-au adunat, marți, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), pentru a susține eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea. Nici măcar surorile Cerva nu au venit, ele doar au dat din gură și din taste.

Când reporterul Loredana Diacu de la Epoch Times s-a apropiat să stea de vorbă cu ei, doi manifestanți au plecat, astfel încât au mai rămas doar patru. „Argumentele” acestora au fost halucinante.

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/488526318731027/

- Advertisement -

„Liviu Dragnea este un erou al poporului român”

Un cetățean în vârstă: „A fost condamnat politic. Ce mare corupție a făcut Liviu Dragnea? Nu a fost niciun fel de prejudiciu! Putea să fie un dosar de drept comun, nu de mare corupție. Pentru mine, Liviu Dragnea este un erou al poporului român, pentru că a încercat să pună România pe harta europeană”.

Când reporterul i-a spus că Liviu Dragnea are o avere uriașă, care nu poate fi justificată prin veniturile lui de bugetar, cetățeanul a expus o filosofie de om rătăcit: „Păi, nu trebuie să fie bogați și românii noștri?! Sau numai străinii?!”

Tot el a ținut să se mai facă o dată de râs: „Liviu Dragnea a avut sânge în instalație… sânge românesc, pur! A fost condamnat politic, ca toate resursele să se ducă pe apa Sâmbetei!”

- Advertisement -

„Băteam la ei până nu mai suflau! Trebuiau împușcați”

Un roșcovan pistruiat, cu comportament pervers, de securist, a vorbit despre 10 august 2018. Și a avut justificări pentru toate barbariile Jandarmeriei: „Hai să facem un experiment. Să-l punem pe Klaus Werner, în Germania, să dea cu pietre în Poliție. Să vedem câți dinți îi mai rămân în gură. Eu, dacă eram jandarm, băteam la ei până nu mai suflau! Gazele și ălea au fost nimic. Trebuiau împușcați cu gloanțe de cauciuc și îi linișteau!”

Același individ și-a descoperit aptitudini de procuror + judecător: „Liviu Dragnea este în pușcărie pentru că a încercat să facă ceva pentru dezvoltarea României. Totul a fost bine plănuit și executat. S-a lucrat după ponturi venite de la Monica Macovei și alți indivizi din ăștia”.

O cucoană, singura femeie din grupul de patru „patrioți”, a intervenit: „Îl susțin pe Liviu Dragnea pentru că a vrut să păstreze resursele din Marea Neagră. A vrut să facă ceva pentru agricultura României. A vrut să dezvolte țara și pentru asta a fost vânat. Dosarul cu angajatele a fost doar o găselniță, ca să-l lege. Au fost proteste plătite… #Rezist”.

În fine, cel mai vârstnic dintre cei patru a confirmat verdictul onoratei instanțe din stradă: „Deținut politic clar! Epoca stalinistă s-a întors sub alte forme. Ce-a furat Liviu Dragnea? N-a furat nimic!”

Chemarea Cervei

Joia trecută, pe 16 ianuarie, vuvuzeaua Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, anunța pe Facebook că va organiza un  miting de susținere a lui Liviu Dragnea, pe 21 ianuarie, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție. Ea a chemat lumea la protestul pro-infractor. Mesajul mobilizator:

„Marți, 21.01, ora 10, mergem să-l susținem pe Dragnea în fața la ÎCCJ!!! Cine vine, să scrie prezent!! Înalta Curte a amânat sentința pentru 21 ianuarie. Recursul în anulare este o cale extraordinară de atac, introdusă de fostul lider al PSD, prin care acesta încearcă să obțină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare! Dragnea a fost executat politic!”

Dragnea: „Sunt complet nevinovat”

La termenul de marți, 14 ianuarie, Liviu Dragnea – adus sub escortă de la Penitenciarul Rahova – a declarat că este nevinovat și a cerut să fie achitat.

„Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat și stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veți dispune eliberarea”, le-a spus Dragnea magistraților.

Atunci, judecătorii au amânat decizia. O săptămână mai târziu, au respins solicitarea lui Dragnea, care s-a întors la Penitenciarul Rahova pentru a-și continua detenția.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primul pas în tratarea tuturor formelor de cancer: Celulele T din sânge au un aliat!

Putin ne amenință în stil stalinist: „Vom închide gurile murdare” ale celor ce dezvăluie crimele Armatei Roșii!

Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

Cozmin Gușă: „Rareș Bogdan m-a supărat, a fost ca o trădare. Planul meu era să candideze din partea Partidului Realitatea”

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Draknea crede ”cu tarie” ca e nevinovat, insa judecatorii nu cred asa, si punct. Mi-aduc aminte cati credinciosi de-astia erau in mai 2018, ca s-au strans atunci cu sutele, iar acum 4. Pana si consumatorii de latrine s-au lamurit, mai putin cei 4 si idioatele utile cerva declarativ, in plus psdeu’ nu mai belfereste in bani, sa plateasca sustinatori. Nici garzile pretoriene de mardeiasi ale lui codrin stefanescu nu si-au mai facut aparitia, costa scump interlopii.

  2. Are dreptate domnule Grigore Cartianu! Pana și Albania are o LEGE DACĂ DUMNEATA NU ȘTII DE INTERZICERE LA EXPORT A BUȘTENILOR ȘI CHERESTELEI!!! Totul se prelucrează in Albania! Au ajuns sa ne concureze albanezii pe piața externa, deșteptule!
    Dumneata ești un antiroman dovedit !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -