VIDEO. Trei noi înregistrări cu avionul plin de fum! Cursa RyanAir București-Londra, la un pas de catastrofă

1
4881
Avion RyanAir Bucuresti Londra
Un pasager încearcă să-și pună masca de oxigen în avionul plin de fum - Foto:YouTube

Cursa a RyanAir București – Londra s-a aflat la un pas de catastrofă. Avionul era plin cu pasageri. Avionul trebuia să decoleze la ora 06.40, dar a avut o întârziere de peste 3 ore.

VIDEO. O înregistrare de aproape două minute în care se aud plânsetele și strigătele pasagerilor.

La scurt timp după decolare, aeronava s-a umplut de fum. Aeronava s-a întors spre Aeroportul Otopeni, dar a survolat aproape o oră zona, conform Mediafax, pentru ca piloții să fie siguri că echipamentele funcționează și pot ateriza.

VIDEO. O nouă înregistrare de aproape un minut în care unul dintre pasageri înceracă să-și pună masca de oxigen.

Panica și groaza s-a instalat la bordul avionului. Mai mulți pasageri au reușit să filmeze cu ajutorul telefoanelor mobile incidentul și au postat imaginile pe rețelele sociale. Pe înregistrări se aud plânsete, strigăte și cereri de ajutor. Una dintre pasageri au făcut atac de panică, mai mulți dintre ei au strigat ca avionul să fie oprit. Aerul era de nerespirat.

VIDEO. O înregistrare din același avion în care se aude plânsetul unui copil.

De asemenea, pe una dintre înregistrări se aude anunțul făcut de șeful asistenților de zbor care le cere pasagerilor să rămână calmi.

Unul dintre pasageri a declarata că au fost anunțați de către căpitanul aeronavei că fumul a fost cauzat de vărsarea lichidului de degivrare peste un grup electric care a luat foc, anunță Mediafax. Compania aeriană nu a confirmat această informație.

Avionul a fost la un pas de catastrofă. Procesul de degivrarea reprezintă pulverizarea peste aripile avionului a unui lichid care stopează înghețul în cazul unor temperaturi scăzute. Înghețarea dispozitivelor de mobilitate ale aripilor poate pune în pericol decolarea aeronavei.

Compania RyanAir are un indice de 4 din 7 posibil în ce privește siguranța zborurilor, conform notelor acordate de Airline Ratings. 

RyanAir este una dintre cele mai populare linii aeriene din România, folosită intens de românii care lucrează în străinătate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Agonie în avion pe ruta București – Londra. Panică și strigăte de groază

* A doua gafă majoră a ministrului Vela: l-a numit șef la „Doi și-un sfert” pe fiul unui mafiot din SRI și ginerele pușcăriașului Liviu Luca

* Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

* VIDEO. Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, întâlnirea emoționantă care le-a supraviețuit

* Rareş Bogdan o pune la punct pe şefa socialiştilor europeni. Ruptă de realitate, aceasta pune semnul egal între Dragnea şi Iohannis

* Coronavirusul gripal din China trece graniţa cu avionul!

* Zbiară disperaţi baronii roşii! PSD loveşte din nou cu moţiune, haos, hoţie, instabilitate

1 COMENTARIU

  1. kgb-ul lucreaza!!..ATENTIE !!!..ia auzi ce spune un fost pilot „Piloții Ryanair sunt angajați în peste 80 de sucursale ale companiei, din Lituania până în Maroc sau Cipru””””…de aceea intreb ,de ce nationalitate sunt pilotii cursei ???>.Ryanair nu poate înlocui piloții în ritmul în care aceștia demisionează.!!!!!james Atkinson, un fost pilot al companiei Ryanair….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here