Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

1
1466
Ionel Arsene, Alexandru Cumpanasu
Ionel Arsene îl salvează pe Cumpănașu, oferindu-i bani publici

Alexandru Cumpănașu a ajuns din nou la banii publici. De data aceasta, salvatorul lui este Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Conform presei locale, organizația neguvernamentală condusă de „unchiul” a fost singura care a participat și a fost selectată de conducerea județului pentru a realiza un proiect de atragere de fonduri europene.

„Consiliul Județean Neamț vrea să obțină bani europeni pentru un proiect prin care să simplifice relația instituției cu cetățenii, dar și să eficientizeze activitatea internă. Pentru aceasta, CJ Neamț a inițiat, pe 9 ianuarie, un proces de selecție a unui partener pentru realizarea proiectului european. Opt zile mai târziu a fost anunțat și partenerul: Asociația pentru Implementarea Democrației. Organizația, fondată de Alexandru Cumpănașu, este singura care a depus dosar de participare”, anunță site-ul inRoman.ro.

La sfârșitul anului trecut, Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare pentru fraudă, după ce ar fi mințit în privința studiilor, pentru a lucra ca expert într-un proiect european (SIPOCA) derulat de Ministerul Dezvoltării, implementat în parteneriat cu SNSPA.

Ionel Arsene este un susținător al lui Liviu Dragnea. A devenit celebru în urma unui scandal sexual. Acesta cotrolează afacerile cu materiale de construcții din Moldova, conform mai multor anchete jurnalistice.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Cumpănașu a fost în vizită la Ministerul de Interne, unde s-a fotografiat cu șeful instituției, Marcel Vela. Acest gest al reprezentantului liberal a produs un val de reacții negative pe rețelele sociale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce n-a știut ministrul Vela la întâlnirea cu penalul Cumpănașu: „Unchiul” s-a lăfăit într-un Touareg al Jandarmeriei, cumpărat de Carmen Dan și pus la dispoziție de Fifor!

* Cumpănașu și-a dus și nevasta la ministru!

* VIDEO. Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, întâlnirea emoționantă care le-a supraviețuit

* Rareş Bogdan o pune la punct pe şefa socialiştilor europeni. Ruptă de realitate, aceasta pune semnul egal între Dragnea şi Iohannis

* Coronavirusul gripal din China trece graniţa cu avionul!

* Zbiară disperaţi baronii roşii! PSD loveşte din nou cu moţiune, haos, hoţie, instabilitate

* Iohannis: „Ludovic Orban la Primăria Capitalei? E foarte bun ca premier”. Preşedintele aruncă la coş ideea PSD cu guvern de uniune naţională

* Anunţul lui Rareş Bogdan privind candidatura la Primăria Capitalei. „Klaus Iohannis va asculta argumentele mele”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here