VIDEO. „M-a mușcat de mână!” Rai Uno a difuzat imaginile în care soții Șoșoacă agresează jurnaliștii italieni. Reportera Lucia Goracci a fugit pe scări

1
11413
Echipa de filmare venită de la Rai Uno are o altă versiune asupra evenimentelor petrecute vineri, în casa soților Șoșoacă. Senatoarea i-ar fi sechestrat pe jurnaliști și, când a început să urle, în casă ar fi dat năvală încă un bărbat

Rai Uno, postul public de televiziune din Italia, a difuzat luni seara, în prime-time, imaginile de la scandalul din apartamentul soților Șoșoacă, pe parcursul căruia jurnaliștii veniți din Peninsulă au fost sechestrați, iar proprietarul a intrat în altercație cu polițiștii chemați prin apel la 112.

Cazul de balamuc petrecut vineri la București, în care o persoană trimisă de români în Senat este protagonista principală, face deja turul Europei. O echipă de televiziune de la Rai Uno, condusă de jurnalista Lucia Goracci, a venit să-i ia un interviu senatoarei conspiraționiste Diana Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă a mușcat-o de mână pe jurnalista italiană, care s-a speriat și a fugit

Discuția s-a terminat cu scandal. Parlamentara română afirmă că a chemat poliția când a realizat că, de fapt, cei trei erau agenți acoperiți și după ce jurnalista italiană s-a năpustit brusc asupra ei. Șoșoacă afirmă că și polițiștii chemați prin apel la 112 au tăbărât din senin pe soțul său, sucindu-i mâna la spate și dându-l cu capul de zid.

Jurnaliștii străini au altă poveste, sprijinită și de imagini. Senatoarea s-a enervat pe parcursul interviului și le-a spus să plece, dacă nu le convin condițiile impuse de ea. Cei trei au vrut să iasă din apartament, dar Șoșoacă s-a răzgândit, și-a pus soțul să blocheze ușa și a chemat Poliția. În timp ce proprietara urla, în casă ar fi dat buzna un al alt bărbat.

La sosirea Poliției, soții Șoșoacă au început să îmbrâncească echipa de filmare. Lucia Goracci relatează că, în busculadă, Silvestru Șoșoacă i-a smuls masca de pe față și a mușcat-o de mână. Jurnalista italiană, care a fost și corespondent de război la viața ei, a fugit pe scări, în jos, și dusă a fost.

Mai căliți, probabil, cu astfel de evenimente de prin Balcani, ceilalți doi membri ai echipei de filmare, un turc și un sârb, au rămas pe loc.

„Am ieșit în hol, dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa, zicând că nu ieșim nicăieri. I-a spus ulterior soțului să sune la Poliţie, după care a început să țipe“

Plângerea penală depusă de jurnalistă la Secția de Poliție nr. 4 din București are 10 pagini.

Goracci relatează în plângerea obținută de Antena 3: „Am intrat în biroul de avocatură al doamnei Șoșoacă și ne-a întâmpinat cu o atitudine zâmbitoare, având pe masă mai multe alune și covrigei. Când a început filmarea, eu am rămas pe hol și am văzut că soțul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi, în bucătărie. După acel moment, doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. A intrat în conflict şi a spus că, dacă nu ne convin condițiile pe care ea le hotărăște, putem să plecăm. În acel moment, ne-am pregătit să plecăm. Am ieșit în hol, dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa, zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie, după care a început să țipe, apoi un alt bărbat a intrat în casă“.

Soții Șoșoacă au fost audiați, iar luni Silvestru Șoșoacă a fost pus de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub control judiciar pe 60 de zile.

În fața Parchetului, Șoșoacă a venit luni cu câteva zeci de susținători pe care i-a chemat, anunțând că este victima unui complot internațional și că se urmărește arestarea ei. Lucrurile au degenerat și acolo, în stradă, unde senatoarea i-a instigat pe oameni să atace jurnaliștii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

ALTE ȘTIRI DESPRE ȘOȘOCARI

* VIDEO. Soțul senatoarei Șoșoacă, dosar penal și 60 de zile control judiciar, pentru că a lovit un polițist. Al doilea dosar, pentru sechestrarea unor jurnaliști de la Rai Uno

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețită”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

11 șoșocari greci au încătușat un director de liceu pentru că aplica măsuri anti-Covid. Toți au fost arestați

CITIȚI ȘI:

* Ofensiva mafiei: judecătorul Cristi Danileţ, exclus din magistratură pentru filmulețe banale pe TikTok! El s-a filmat tunzând gardul viu, curățând piscina sau executând mișcări de karate

* Mafia din justiție a planificat cu cinism lichidarea lui Danileț: l-a exclus de ziua lui! Azi, „judecătorul #Rezist” împlinește 46 de ani

Stelian Ion despre „cazul Danileț”: „Este o acțiune de răzbunare și epurare. Au reușit să facă ceea ce Dragnea nici nu îndrăznea să viseze. Vom sesiza Comisia Europeană”

* Mircea Cărtărescu: „Excluderea lui Cristi Danileț din magistratură este una dintre cele mai mari mizerii din ultimii ani”

* PSD îl pune pe fratele lui Paul Stănescu șef la ANRE. Așa ajunge un afacerist din agricultură șef peste piața de energie din România!

* VIDEO. Cumplitul sfârșit al Andreei Kaba, membră USR și fiica viceprimarului din Jimbolia. S-a dus la Cluj să-și caute de lucru și a murit carbonizată în pensiune

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (23). O stenogramă pierdută

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here