Și Șoșocul delirează: „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Dar „Stegarul dac”, vigilent, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat”! Până când i-a dat Zară o sticlă…

8
727
"Pas cu pas, val cu val, glonț cu glonț" - e periculos masculul Șoșoacă!

La protestul CapVid de sâmbătă, din Piața Universității, pe lângă aberațiile din spectrul psihiatriei spuse de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă la microfon, s-a dat în stambă și soțul acesteia, Silvestru Șoșoacă.

În transmisia live de pe pagina de Facebook a Senatoarei Urlătoare, din când în când se aude și vocea lui Silvestru Șoșoacă, aghiotantul nevestei sale. Uneori, bărbățelul Șoșoacă intră și în cadru, arătându-se poporului șoșocar.

După o oră și patru minute de filmare, Silvestru Șoșoacă livrează un moment halucinant. Într-un dialog cu un tovarăș de luptă CapVid, bărbățelul Senatoarei Țipătoare face afirmații de-a dreptul clinice.

VIDEO: Intervenția lui Silvestru Șoșoacă, de la min. 1.04:35

https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/179170494134885/

El se referă la „Stegarul dac” (Cezar Avrămuță), care cu o zi în urmă – vineri – a stat 7 ore cățărat pe clădirea Înaltei curți de Casație și justiție (ÎCCJ), iar când a coborât, a fost luat de jandarmi și dus la Spitalul de psihiatrie „Alexandru Obregia”.

Silvestru Șoșoacă: „N-au vrut să-i dea apă. Bea apă, săracu’, de la… de la… apa condensată de la aparatele de aer condiționat. Într-un final, i-a dat Ovidiu Zară o sticlă de apă, pentru că Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo și să poată să-l ia. Atât îi duce mintea pe jandarmi… bine, pe șefii jandarmilor. Bă, retardați sunt, bă!”

„Stegarul dac”, cocoțat pe Înalta Curte

Conspiraționismul lui Silvestru Șoșoacă e delirant: cică „Jandarmeria voia să-i pună somnifere în apă, să cadă de acolo”! Știa Șoșocul planurile ascunse și sinistre ale Jandarmeriei!

Ovidiu Zară

Dar – ați văzut? – noroc cu Ovidiu Zară (clămpănitor pe la RTV și candidat tradițional în marja de eroare, pe la sectoarele Capitalei), că i-a dat o sticlă cu apă „Stegarului d(r)ac”… Care „Stegar”, până atunci, din preaplinul patriotismului său, „a băut apa condensată de la aparatele de aer condiționat„!!!

Silvestru Șoșoacă a afișat în Piața Universității zeci de pancarte cu mesaje CapVid. Pe una era scris, amenințător, cu o tentă legionar-fascistă: „Pas cu pas, val cu val, glonț cu glonț”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

* „Stegarul dac” a fost internat din nou la balamuc, Șoșoacă vrea să-l scoată. „Medicul de gardă i-a luat telefonul. România, în stradă!”

* După 11 zile de libertate, Liviu Dragnea e convocat la DNA. Gornistul personal: „Hărțuirea continuă! Sistemul #Rezist nu se lasă!”

* Cele 4 pensii speciale ale lui Valer Dorneanu: 9.180 de euro pe lună, dintr-un venit total de 17.200 de euro

* Cozmin Gușă a fost eliminat din patronatul Realitatea Plus! Avea 49,5%, acum are 0,125%! Noua „jupână” e Alexandra Păcuraru, cu 99,75%

* Fiica lui Petre Roman a purtat măști de fițe „Gucci”, contrafăcute de fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Țeapă: n-au protejat-o de Covid!

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

* Nunta secretă a Simonei Halep. Petrecerea a avut loc în vila de un milion de euro a tenismenei, la Izvorani, pe malul lacului Snagov

* Ana Maria Popescu a ratat dramatic aurul olimpic, la ultima tușă

* La fotbal, suntem rușinea Olimpiadei: Coreea de Sud – România 4-0! Mai bine stăteam acasă! Marii vinovați: „patriotul” Gigi Becali și alții ca el

8 COMENTARII

 1. Pas cu pas, val cu val, glonț cu glonț, țicnit cu țicnită.
  I-au luat apărarea Stegarului Dac, un fel de Napoleon Burebistă, coleg de salon cu domnul Silvestru și prieten de Diazepam cu doamna Diana. Nu vi se pare normal?
  Bieții de ei cred că asistenta vine cu vaccin in fiecare seara dar este obișnuitul lor tratament cu Plegomazin injectabil care face parte din grupa medicamentelor antipsihotice si se utilizeaza in tratamentul starilor de agitatie din psihoze acute si cronice precum sindromul paranoid insotit de halucinatii.
  Fie-le noaptea liniștită!

 2. Astia din famelie/suporteri trebuie si ei dusi langa pretenul d…ac ca nu-s mai breji la mansarda!!!!! Ditamai muierea se face de rasul curcilor alaturi de tembelul ei partener, tulai Doamne, vorba lelei Maricica!!!!

 3. „Sosocul”are dreptate, jandarmii sunt limitati intelectuali si capabil de orice, ei nu au discernamant, sub presurile vela si bode, jandarmeria nu a facut un salt in civilizatie, din contra faptele grave din 10 august au fost musamalizate, fantoma alba a fost promovata si idiotul de purtator de cuvant al jandarmeriei care a delirat mai rau decat stegarul dac, diana sosoaca si sotul impreuna, cu pungile de excremente aruncate de protestatari pe 10 august si falsul deces al jandarmeritei a fost premiat de presul adormit bode,catastrofa catastrofelor liberale! Sosocul e mai inteligent decat cei care incearca sa il ridiculizeze, el a atacat jandarmeria de a carei capacitate de a face rau nu se indoieste nimeni, inclusiv cei din #rezist! Discursul sosocar si va garantez ca dupa facturile primei luni de iarna in loc de 200 vor fi 20 000 de mii de romani in strada prinde pentru ca este tintit si se bazeaza pe fapte comise de autoritati impotriva cetatenilor. Acest discurs nu se combate cu glumite ieftine, ci cu cu alte fapte prin care autoritatile isi cer scuze si mai ales se reformeaza!

  • Tudorele, noi vorbim de tratamente medicale, tu ne iei cu jandarmeria.
   Șoșocii și șoșoacele se tem de „SOMNIFERE PUSE IN APA DE BAUT„ (Diazepam?)

   Eu vara nu dorm, ei
   Decât dacă-mi dai somnifere!
   Și cum nu iau pastile la Obregia, dă-mi o bere
   Beau în cinstea dacului că mi-a fost dor de el
   Și el bea în cinstea mea fiindcă o ardem la fel.

   Și jur că m-aș băga la somn
   Să-mi rulez filmul în salon
   Dar spune-mi cum ai vrea să dorm
   Când am în spate o gașcă întreagă care strigă, Diazepam!

 4. Dacă fac o retrospectivă a evenimentelor și imaginilor filmate, ceeace am văzut la demonstrațiile din 2017-2019 a fost cu totul altceva decât este prezentul pandemic. Atunci am văzut demonstrații cu adevărat numeroase, oameni cu privire limpede, mult tineret. Ce-am văzut în clipul dumneavoastră m-a întristat enorm. Copii, oameni maturi ce nu știau să argumenteze coerent la întrebările reporterilor, un preot rătăcit la Universitate conduși de personaje dezechilibrate mental, un stegar mereu cățărat pe ziduri și prin balcoane și un ziarist, Zară, mereu împotriva sistemului așa-zisei drepte.
  Dezolante imagini, care ne arată gradul de înțelegere al acestui popor față de o problemă de sănătate și viață.
  Ne mai întrebăm de sănătatea mentală a unor parlamentari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.