VIDEO. Soțul senatoarei Șoșoacă, dosar penal și 60 de zile control judiciar, pentru că a lovit un polițist. Al doilea dosar, pentru sechestrarea unor jurnaliști de la Rai Uno

1
6345
Soții Silvestru și Diana Șoșoacă

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Iovanovici-Şoşoacă, a fost audiat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. El este acuzat că a agresat un polițist în urma unui conflict cu o echipă de jurnaliști italieni de la Rai Uno, veniți să-i ia un interviu Dianei Șoșoacă. Silvestru Şoşoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Silvestru Șoșoacă, al treilea soț al Dianei Șoșoacă, este scandalagiu de profesie. Din postura de aghiotant al soției sale, el a participat, inclusiv prin lupte fizice, în mai multe episoade violente provocate de aceasta.

Cel mai cunoscut episod este cel din aprilie, când, deși nu purta mască, Senatoarea Urlătoare a intrat cu forța la lucrările Comisiilor juridice reunite ale Senatului și Camerei Deputaților. Atunci, Silvestru Șoșoacă țipa amenințător: „Dați-i drumul, că spargem ușa!”.

Incidentul dintre soții Șoșoacă și polițiști a avut loc vineri seară, la cabinetul de avocatură al Senatoarei Urlătoare, unde o echipă de jurnaliști de la televiziunea italiană Rai Uno a venit să-i ia acesteia un interviu.

Poliția Capitalei: „În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanşat un conflict. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, iar cel de-al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”.

Autorul ultrajului: Dumitru Silvestru Șoșoacă. Conform unor surse judiciare, soțul-aghiotant al Senatoarei Urlătoare i-ar fi bruscat, lovit, înjurat și amenințat pe polițiștii care au venit să aplaneze conflictul dintre soții Șoșoacă și echipa de jurnaliști italieni.

Polițiștii au descins la cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă după ce reporterii de la Rai Uno au sunat la 112 pentru a reclama faptul că sunt sechestrați de Silvestru Șoșoacă. Soțul senatoarei i-ar fi amenințat și pe italieni, ținându-i captivi sub amenințarea forței.

Acum, Silvestru Șoșoacă este vizat de două dosare penale: unul pentru tratamentul abuziv aplicat jurnaliștilor italieni, celălalt pentru ultraj la adresa polițiștilor.

Silvestru Șoșoacă este pus sub control judiciar până pe 10 februarie. El trebuie să se prezinte săptămânal la secția de poliție, dar i-au fost impuse și alte condiții restrictive.

Șoșoacă a făcut scandal la Parchet, susținută de Ninel Peia & Cătălin Berenghi

Luni, 13 decembrie, Diana Şoşoacă a mers luni la sediul Parchetului, alături de un grup de susținători, și a acuzat un complot al partidelor parlamentare împotriva ei, pentru a nu fi prezentă la dezbateri în Parlament.

VIDEO: Șoșoacă la Parchet

Senatoarea Urlătoare și-a spus propria poveste, care miroase a minciună de la o poștă. De altfel, Șoșoacă este cunoscută pentru mitomania ei agresivă.

Senatoarea susține că a devenit suspicioasă când a constatat că jurnaliștii, deși de la o televiziune italiană prestigioasă, vorbeau între ei în engleză. Ea spune că le-a cerut să se legitimeze, lucru pe care aceștia l-ar fi refuzat.

Halucinațiile Dianei Șoșoacă: „Jurnaliştii au vrut să ne ia interviu cu privire la situaţia cu vaccinarea în România. I-am primit, am fost de bună-credință. Ne-au trimis cele trei întrebări, am stabilit că interviu… Consider că a fost o înscenare şi că această echipă a fost coordonată din spate. Eu am solicitat să vină o echipă să verifice cabinetul de avocatură. Este posibil să fi pus, echipa, droguri în cabinet sau aparatură de înregistrare. Soțul meu nu avea cum să-l lovească pe poliţist. Trei poliţişti au sărit pe soţul meu și i-au pus mâna în gât. Normal, anchete de acest fel nu trebuie să aibă surse să vorbească la adresa mea. Este o manipulare şi mă aștept la ce este mai rău. Mă aștept să fie reținut. Diana Șoșoacă este doamna de fier a României!”.

Printre susținătorii agitați ai Dianei Șoșoacă, la Parchet, s-au numărat conspiraționiștii Ninel Peia (președintele partidulețului care a plasat-o pe aceasta pe lista de candidați AUR la Senat) și Cătălin Berenghi (care are experiență în a vedea cai verzi pe pereți).

La finalul audierilor de la Parchet a avut loc și un incident: Cătălin Berenghi, unul dintre susținătorii Urlătoarei, s-a plâns că, în busculada care s-a produs, ar fi fost lovit – fără intenție – de un cameraman.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

ALTE ȘTIRI DESPRE ȘOȘOCARI

* VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețită”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

11 șoșocari greci au încătușat un director de liceu pentru că aplica măsuri anti-Covid. Toți au fost arestați

CITIȚI ȘI:

* PSD îl pune pe fratele lui Paul Stănescu șef la ANRE. Așa ajunge un afacerist din agricultură șef peste piața de energie din România!

* VIDEO. Cumplitul sfârșit al Andreei Kaba, membră USR și fiica viceprimarului din Jimbolia. S-a dus la Cluj să-și caute de lucru și a murit carbonizată în pensiune

Ministrul Florin Roman și-a plagiat lucrarea de disertație la master. Va gestiona 1,8 miliarde de euro din PNRR, pentru digitalizarea României

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (23). O stenogramă pierdută

* A murit jurnalistul și poetul Lucian Avramescu. Avea 73 de ani și trăia retras în satul său natal

1 COMENTARIU

  1. Sosocii reprezinta familia tradionala a incultilor, a prost crescutilor, a mediocrilor. Femeia asta bolnava a fost totusi votata de 25.000 oameni care probabil ar fi votat si o maimuta daca era pe lista. Sosoaca se hraneste cu scandal si ura, este singura modalitate prin care prinde la fraieri. In schimb este praf profesional ca avocat nu si-a sters nicio amenda primita. Sa faci gura mare toata ziua pe Facebook este simplu, are o sursa de venit sigura de la Parlament, poate ia si donatii. In rest, nicio propunere de a reforma Statul, toata ziua cu restrictiile in gura, cu Arafat. Sosocii la Socola cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here