Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist din anturajul Olguței Vasilescu, propus secretar de stat la Ministerul Muncii

0
1500
Cristian Vasilcoiu și protectoarea sa, Olguța Vasilescu, la un meci al "Craiolguței", echipa controversatului afacerist Mihai Rotaru

Cristian Vasilcoiu, membru PSD și fost jurnalist, este favorit la postul de secretar de stat în Ministerul Muncii, dezvăluie G4Media.ro citând surse politice. Prin această mutare, Olguța Vasilescu își recapătă astfel influența la Ministerul Muncii chiar dacă acum ea este primar la Craiovei, iar ministru este Marius Budăi.

Vasilcoiu face parte din anturajul Olguței, care l-a pus, în regimul Dragnea, răspunzător de comunicarea cu presa la ministerul pe care ea l-a condus.

Hotărârea ca PSD Dolj să-l susțină pe Vasilcoiu la această funcție a fost adoptată de Biroul Permanent Județean al partidului în cursul zilei de duminică.

În mandatul precedent, când a fost și consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu a fost plasat de partid și în câteva Consilii de Administrație ale unor instituții de stat cu care n-avea absolut nimic în comun. Conform Violetei Alexandru, ministrul Muncii care i-a urmat Olguței Vasilescu în Guvern, PSD l-a băgat pe Vasilcoiu în CA al Institutului Național pentru Textile și Pielărie și în CA al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării!

În ultima vreme a lucrat pe post de consilier în Parlamentul României, de unde a demisionat pe 1 decembrie, în pregătirea urnătoarei funcții.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* A murit jurnalistul și poetul Lucian Avramescu. Avea 73 de ani și trăia retras în satul său natal

Cine a băgat în lege, pe furiș, permisiunea interceptării mesajelor private pe WhatsApp

Turism de lux pe bani publici: 7 senatori, printre care Gorghiu, Fenechiu, Bodog și Oprea, pleacă o săptămână în Dubai

Ministrul Florin Roman și-a plagiat lucrarea de disertație la master. Va gestiona 1,8 miliarde de euro din PNRR, pentru digitalizarea României

Decizie finală în procesul pe care Florin Cîțu i l-a intentat fratelui său

Încă un parteneriat dubios al Universității din Craiova: după Rusia lui Putin, China comunistă! Suspiciuni de spionaj, vulnerabilități de securitate

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (20). „Ar trebui să vă pun în fața plutonului de execuție!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.