sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainVIDEO. Soțu' lu' Șoșoacă: "Ăsta nu e un vaccin, e un ser...

VIDEO. Soțu’ lu’ Șoșoacă: „Ăsta nu e un vaccin, e un ser modificator genetic! E vorba și de nanotehnologie”

-

Se numește Silvestru Șoșoacă și e soțul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR). Îndeplinește și rolul de aghiotant ascultător, care preia tunetele și fulgerele viforoasei neveste. I-a preluat total și teoriile conspiraționiste, dacă nu cumva sălășluiau în el. omnul Șoșoacă spune niște bazaconii înfiorătoare.

Silvestru Șoșoacă s-a arătat lumii chiar pe 1 ianuarie, într-o lungă șuetă făcută de România TV cu soții Șoșoacă. În cadru a intrat și fetița lor de 8 ani.

Cea care a turuit întruna a fost senatoarea Șoșoacă. Soțul ei a intervenit rar și stingher. Dar a fost suficient pentru a emite niște enormități care arată mari probleme de discernământ.

„Ăsta nu este un vaccin! Este un ser modificator genetic. Și plus că am înțeles că acolo e vorba și de nanotehnologie”, spune siderant Silvestru Șoșoacă.

- Advertisement -

„Eu nu mă vaccinez! Îi las pe alții înainte. Mă uit la ei, îi studiez câțiva ani… Deci, îi aștept cu nerăbdare pe cei vaccinați, le aștept reacțiile în doi-trei ani… În 2023 parcă ar trebui să se încheie studiile. Aștept până în 2024 să vedem ce se întâmplă cu ei, și dacă bine – da; dacă nu – nu”, a declarat Silvestru Șoșoacă la RTV.

Soții Șoșoacă

Din gândirea conspiraționistă a lui Silvestru Șoșoacă

 • „E o epidemie mai mult sau mai puțin forțată, mai mult sau mai puțin inventată – nu discutăm acum.”
 • „Eu sunt vaccinat cu toate vaccinurile făcute până acum… dar ăsta nu este un vaccin! E un ser, să-i spunem… nu știu, putem inventa cuvinte ca să le punem cumva în dicționar în dreptul lui. Este un ser modificator genetic.”
 • „Eu nu mă vaccinez! Îi las pe alții înainte. Mă uit la ei, îi studiez câțiva ani… Și plus că am înțeles că acolo e vorba și de nanotehnologie. Deci, îi aștept cu nerăbdare pe cei vaccinați. Le aștept reacțiile în doi-trei ani… în 2023 parcă ar trebui să se încheie studiile. Aștept până în 2024 să vedem ce se întâmplă cu ei, și dacă bine – da; dacă nu – nu.”
 • „Soros mai vine pe la București din când în când, să dea ordine directe. Aflăm, aflăm…”
 • „A venit epidemia asta, era pericolul să ni se încalce drepturi. Am zis: «Hai să ne organizăm!». Am profitat de faptul că soția mea e unul dintre cei mai renumiți de avocați din România și m-am lipit și eu de ea și… hai să facem echipă! Dacă nu noi, atunci cine? Și uite că am zburat ca un avion, așa, până în Parlamentul României.”
 • „Niciodată, în istorie, marile schimbări nu le-a făcut o majoritate. Le-a făcut o minoritate. Deci, e suficient… majoritatea să rămână în casă, dar o minoritate hotărâtă, pe care ne bazăm, poate ieși în stradă și schimbăm totul.”
 • „Suntem echipă! Noi, familia Șoșoacă, chiar suntem echipă.”
 • „În ultimele luni ne-am făcut un mod de viață din a face ceva pentru țară, din a face ceva pentru drepturi, pentru libertățile care dispăreau așa, una câte una. La două-trei săptămâni mai dispărea ceva. Am luptat pentru normalitate.”
 • „Acasă mai avem momente cant mai șlefuim câte-o idee – ea pe-o parte, eu pe alta, până iese perfecta ideea, și cu ideea aia se poate conduce țara.”

VIDEO: Tâmpeniile bărbatului Șoșoacă

O întrebare, două replici

Reporter: Ce-l mână-n luptă pe Raed Arafat să impună atâtea restricții?

Diana Șoșoacă: Multe servicii.

- Advertisement -

Silvestru Șoșoacă: Ordinele pe care le primește de la alții.

Domnul Șoșoacă a renunțat la job ca s-o ajute pe doamna Șoșoacă în campanie

Diana Șoșoacă: „El a trebuit să-și dea demisia de unde lucra, ca să stea cu mine non-stop. A trebuit să lucreze cu mine pe cabinet – nu e rău, pentru că e student în anul 4 la Drept, termină acuma Dreptul, deși el e chimist. A zis Trebuie să fac Dreptul, că sunt lucruri pe care trebuie să știi”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

6 COMENTARII

  • În rest…, vorba lu’ Vadim (alt…), când „se criza”: „MEDICAMENTEEEEE!!!!!!!”

   De fapt, ăstora de la A.U.R. („Alianța Ufologilor Rusofili”), chiar le-ar trebui câte o… farmacie în față la fiecare sediu!
   (Uite, dom’le, o idee ge-ni-a-lăăăăă, pentru lanțurile de profil: „s-ar scoate” – și mai abitir! –, ce maiii… P.S. – Aștept, așadar, invitația la casieria „Catena”-Etc., pentru idee, daaaaaaaaaaa?!!!)
   N-ar strica nici câte un spital de tip… suport-„enervați” (Sic!), prin preajmă!

   Dacă le mai rămân pastile nefolosite, ar putea „să-facă-un-gest” și să-i dea câteva, din prisosul partidului, și lu’ Dorel Vișan (repetăm, ca să fie clar: MARE ACTOR, altfel!)…
   Căăă…, săraaacuuu’…, a fost răpit (la minte) de… extratereștri!
   (Să ne înțelegem: l-au atacat doar ăia-răi, ramura… „sorosist-geițistă”, a Occidentului-în-putrefacție! Nu ăia-buni, „ai-noștri”, care au… „ozeneobaza” sub „Muntele Kogayon”, încă de pe vremea când i-au adus aici, în spațiul mioritic, pe strămoșii noștri daci-„Lupi-Albi”!)

    • Revenind la bietu’ Dorel (DIN PĂCATE:… Vișan, de această dată): probabil că abia acum, după aproape trei decenii, și-au făcut efectul – la cap, din nenorocire… – toxinele alea din… melcii care erau să-l mierlească în celebrul film (SUPERBĂ interpretare, încă o dată: TERIBIL ACTOR!)…

     Că altfel…, chiar și cu trecutul său (semi-)politic cunoscut…, tooooot nu se explică, Zău așa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -