VIDEO. Minciuni anti-vaccin la vârful Bisericii. ÎPS Teodosie: „Nu acceptați! Sunt atâtea urmări negative! Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta!”

0
779
IPS Teodosie a mitraliat cu minciuni și conspirații în direct, la Radio Dobrogea

Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și Constanței, a lansat joi un nou atac violent, încărcat de minciuni și obscurantism, împotriva campaniei de vaccinare anti-Covid a populației. Într-o emisiune moderată de purtătorul său de cuvânt, preotul Eugen Tănăsescu, și transmisă la Radio Dobrogea (postul Arhiepiscopiei), ÎPS Teodosie a îndemnat oamenii să se opună vaccinării, să protesteze, să dea în judecată autoritățile și a anunțat, mincinos, că Uniunea Europeană va renunța la vaccinare!

Preotul Eugen Tănăsescu i-a ridicat mingea la fileu șefului său, punându-i o întrebare ipocrită: „Din ce în ce mai mulți oameni se sperie că ce vor face, pentru că tot aud la știri că se va interzice celor nevaccinați să se ducă în stânga dreapta la spital, la alimentară, la mall, la școală, mai știu eu pe unde. Nu avem nicio decizie în sensul ăsta până acum“.

Niciun cuvânt, din partea purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei, despre valurile de morți din cauza Covid, despre spitalele supraaglomerate, despre oamenii care nu mai au loc la terapie intensivă. În proporție covârșitoare, aceste victime ale virusului sunt nevaccinate. În schimb, îngrijorare maximă că nu se va mai putea intra în alimentara dacă nu ești imunizat.

Pseudodialogul între cei doi a fost evident regizat, pentru că Arhiepiscopul Teodosie s-a dezlănțuit imediat într-o tornadă violentă, aruncând în eter minciuni grosolane și apeluri la opoziție față de vaccinare.

Mesajul manipulator și instigator al ÎPS Teodosie

„Eu cred și trebuie să fac un apel la juriști să se mobilizeze, este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul și au dreptul lor de a nu-l accepta, nu trebuie să fie obligatoriu. Mai ales că nu-i asumat de nimeni. Și sunt atâtea urmări negative. Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri să se adreseze în masă justiției. Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei constituțional această interdicție a nevaccinaților. Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă pro vaccin, a obligativității vaccinului?

Vă spun să nu vă speriați. Aveți tot dreptul să alegeți. Nu trebuie să fiți obligați. Nu este constituțional, nu este legal. De aceea nu vă speriați. Mergeți și dacă vi se interzice, faceți sesizare și vă vor apăra. Sunt mulți avocați care vor să vă apere. Este o nerânduială în această forțare care este nefirească și fără temei și cu rolul de a vă speria să vă vaccinați forțat. Nu acceptați. Avem personalitate de sine fiecare, sunteți apărați de Constituția țării și chiar de legile europene. Nici legile europene nu te obligă la vaccin.“

Minciunile anarhistului Teodosie

În primul rând, nu există nicio lege care să oblige oamenii să se vaccineze anti-Covid în România – deși în restul Uniunii Europene au început să apară astfel de măsuri.

În al doilea rând, nu există niciun anunț din partea Comisiei Europene sau al altei autorități din Uniunea Europeană privind încetarea vaccinării.

În al treilea rând, vaccinul este asumat atât de autoritățile care îl distribuie și îl administrează, cât și de companiile care-l produc. Cazul vaccinului AstraZeneca, oprit de la distribuire în Uniunea Europeană, arată clar acest lucru. Sputnik V și vaccinurile chinezești n-au primit autorizație în UE din cauza faptului că n-au prezentat studiile clinice de faza a III-a și toată documentația, ceea ce arată, din nou, că există un control și o atenție foarte mare la ceea ce se pune pe piață.

În al patrulea rând, nu există „atâtea urmări negative“. Arhiepiscopul aruncă în eter această insinuare fără să spună clar la ce se referă. Orice vaccin (chiar și cel antigripal obișnuit) generează o reacție. Cele anti-Covid nu sunt cu nimic mai deosebite.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* STENOGRAME PNL. Cîțu: „Să ne victimizăm și noi!” / Bușoi: „Să-i trimitem la origini!” / Rareș Bogdan: „Cioloș lucrează doar pe manipulare” / Nica: „Iohannis a vrut să-l erodeze pe Cioloș pentru 2024”

* După o oră de discuții, Cîțu îl trimite pe Cioloș să facă guvern cu PSD și AUR. Minciuna zilei: „Criza a fost creată de «coaliția» AUR – PSD – USR, din partea căreia domnul Cioloș e desemnat”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

* Rareș Bogdan îl trimite pe Cioloș să ia voturi de la „doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni”

* EDITORIAL. Cacealmaua lui Iohannis

* Florin Roman despre fostul său șef Ludovic Orban: „A furat munca lui Rareș Bogdan și a lui Klaus Iohannis!”

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Curea și Ciuvică au adus Antenei 3 o amendă de 5.000 de lei, pentru injurii la adresa lui Mălin Bot

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* VIDEO. Kim Jong Un se distrează punându-i pe militarii nord-coreeni să spargă plăci de beton cu capul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here