VIDEO. Deputată PSD cu conexiuni în Clanul Sportivilor, prinsă votând multiplu în Parlament. Matilda Goleac e soția fostului șef al ADP Sector 4, care și-a falsificat diplomele de studii

2
1690

Deputata Matilda Goleac, ex-subprefectă de București și soția lui Marian Goleac, fostul șef al ADP Sectorul 4, a fost prinsă votând multiplu în plenul Parlamentului. PSD-ista este filmată în timp ce apăsa butonul de pe pupitrul unei colege care lipsea și care-i lăsase cartela.

Întâmplarea s-a petrecut luni seara, când se vota proiectul de buget pe 2021.

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, a observat ilegalitatea și a făcut apel la social-democrați să se abțină de la hoții măcar în Parlament: “Am sesizat un vot la două cartele. Este vorba de doamna deputat Matilda Goleac, care a votat la cartela doamnei Vicol Ciorbă Laura Cătălina. Rugămintea mea este să îi atrageți atenția colegei să respecte regulamentul“.

Liderul deputaților PSD a râs de acuzație: ce mare lucru?

Ulterior, pe contul său de Facebook, Emanuel Ungureanu a postat filmulețul în care Matilda Goleac votează pentru Vicol-Ciorbă: “FLAGRANT! La această oră târzie din noapte se votează în Parlamentul României, din greu, bugetul României. Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD, votează și pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului. Pur și simplu nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii… Vai și amar. După ce au depus 3000 de amendamente la buget în bătaie de joc, nu se obosesc să le voteze. Cea care și-a lăsat cartela să voteze „singură” se numește Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina. Am aflat cum o cheamă pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei și se pare că este la primul mandat. Învață repede…“.

Așa cum era de așteptat, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a luat în râs hoția, considerând că nu e nimic grav: “Eu vă pot face propunerea să luăm de la capăt tot, ca să nu se dubleze vreun vot. Luăm de la început fiecare anexă”.

Clanul Goleac este celebru. Soțul Matildei, Marian Goleac, este un apropiat al Clanului Sportivilor și al primarului Daniel Băluță, de la Sectorul 4. Marian Goleac și-a falsificat diplomele de studii. Se dădea drept absolvent de Informatică, deși nu avea nici măcar Bacalaureatul. În baza acestor acte false, Goleac a fost pus șef la ADP Sectorul 4, deși calificarea sa reală îi permitea să fie florar sau măturător.

Considerat “Dumnezeul autorizațiilor, avizelor și contractelor”, Goleac a fost trimis în judecată de DNA pentru obținerea ilegală a 1,7 milioane de lei – contravaloarea salariilor încasate ca șef la ADP, timp de 10 ani, prin falsificarea diplomelor de studii.

Anul trecut, fiul familiei Goleac, numit șef la Poliția Locală Sector 4, a fost fotografiat la piscina unuia dintre liderii Clanului Sportivilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here