sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainMAFIA PRIMARULUI BĂLUȚĂ. Șef al Poliției Locale din Sectorul 4, la piscina...

MAFIA PRIMARULUI BĂLUȚĂ. Șef al Poliției Locale din Sectorul 4, la piscina liderului unui clan interlop. Polițistul este fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectei Capitalei

-

Proaspăt numit șef al Ordinii Publice din cadrul Poliției Locale a Sectorului 4, Antonio Goleac, băiatul șefului de la ADP Sectorul 4 și al subprefectei Bucureștiului, se relaxează la piscina din curtea casei lui Robert Nica, temut interlop și lider al Clanului Sportivilor, dezvăluie Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan în „Libertatea”.

Sub primarul Daniel Băluță (PSD), Primăria Sectorului 4 s-a transformat în cuib al interlopilor și focar de corupție, adevărată încrengătură mafiotă, descriu jurnaliștii de la „Libertatea” situația din Sectorul 4. Poliția Locală este înțesată de de foști ofițeri MAI și oameni controlați de clanurile interlope. Liderii bandelor au făcut, în mandatul lui Băluță, pasul de la bătăuși de stradă la “dezvoltatori imobiliari”.

Faptul că un șef al Poliției Locale Sectorul 4 s-a afișat la piscina liderului interlop “arată că nu le mai e frică de nimic”. Antonio Goleac este băiatul altor doi funcționari publici cu funcții mari

„Libertatea” publică o fotografie din 2 mai, realizată la piscina din curtea vilei lui Robert Nica, liderul Clanului Sportivilor, unde Antonio Goleac, băiatul lui Marian Goleac (șeful ADP Sectorul 4), se relaxează.

Două săptămâni mai târziu, pe 15 mai, Goleac-junior, omul din curtea liderului Clanului Sportivilor, a candidat singur și a fost numit șef la Ordine Publică în Poliția Locală a Sectorului 4. Numirea s-a făcut profitându-se de starea de urgență, perioadă în care polițiștii locali au trecut, temporar, sub comanda Ministerului de Interne. S-au putut face, astfel, angajțări considerate de “extremă urgență”. Aducerea omului Clanului Sportivilor într-o funcție de conducere la Poliția Locală Sectorul 4 a fost o astfel de urgență, se pare.

- Advertisement -

Antonio Goleac este băiatul lui Marian Goleac, șeful ADP Sectorul 4, și al Matildei Goleac, subprefecta Bucureștiului.

Nicoleta Matilda Goleac a fost numită în funcția de subprefect la începutul anului 2019, de premierul de atunci, Viorica Vasilica Dăncilă, și încă n-a fost schimbată de Guvernul Orban.

Antonio Goleac a afirmat pentru „Libertatea” că nu el era în poză, iar publicația ar avea ceva personal cu el.

- Advertisement -
Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță

„Banii făcuți de Mafie din afacerile imobiliare merg la poliție, la procurori și la toți cei care închid ochii

Sursele cotidianului „Libertatea” din Primăria Sectorului 4 spun că îngemănarea dintre infractori și administrație a devenit aici atât de mare, încât nu se mai poate face distincție, iar instituțiile statului care ar trebui să stopeze extinderea Mafiei evită să se amestece.

„Clanul Sportivilor e doar una dintre grupările care domină afacerile, în principal afaceri imobiliare din Sectorul 4. Marian și Antonio Goleac, Daniel Băluță și alții sunt mână în mână cu interlopii. Faptul că se afișează acasă la ei arată că nu le mai e frică de nimic. Dealtfel, primarul și gașca lui au mai multe dosare la DNA, dar acestea zac de ani buni”.

În mod normal, tocmai Poliția Locală este instituția care are misiunea să culeagă informațiile din teren și să le trimită către procurori și Ministerul de Interne, pentru a stopa fenomenul infracțional organizat.

În realitate, după cum arată ancheta Libertatea, Poliția Locală este controlată de infractori. Robert Nica, fost om al lui Nicu Gheară, este acum liderul Clanului Sportivilor, după ce fostul șef, Ion Anghel, a murit.

„În ultimii ani, Robert Nica a intrat în lumea imobiliarelor. Începute pe vremea primarului Cristian Popescu Piedone și continuate mai apoi de mâna dreaptă a lui Piedone, actualul primar Băluță, afacerile imobiliare deținute de interlopi «sunt marcă înregistrată a Sectorului 4, de unde vin banii care se duc la poliție, la procurori și la toți cei care închid ochii», potrivit unui om din interiorul Primăriei“, scrie „Libertatea”.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a atras zilele trecute atenția că fenomenul infracțional organizat a explodat, iar instituțiile trec sub controlul interlopilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -