VIDEO. Chiar au furat tancul lui Putin! Regele Cioabă: „I-am întrebat: «Ciordit-ai tancu’ rușilor?». «Ciordit și topit!»”

1
2047
Cioabă și tancul tras de tractor

Știrea rostogolită de presa din Ucraina și preluată de mass-media de pe toată planeta, privind furtul unui tanc rusesc de către romii din sudul țării vecine, a provocat reacția glumeață a lui Dorin Cioabă, autointitulat „Regele internațional al romilor”.

Totul a pornit de la o știre publicată de site-ul de limbă ucraineană Unian.ua. Conform acesteia, printre cei care au dat o grea lovitură mașinii de război rusești s-au numărat și câțiva romi din regiunea Herson, din sudul Ucrainei (între Odessa și Crimeea).

Știrea suna așa: „În plus față de munca eroică a Forțelor Armate ale Ucrainei, civilii, inclusiv romii, vin în ajutor. În noaptea de sâmbătă spre duminică, romii au furat un tanc de la invadatorii ruși. Forțele ruse au rămas fără vehiculul de luptă în satul Lyubimovka din regiunea Herson din sudul Ucrainei”.

A apărut și o înregistrare video, care confirmă: câțiva inși au legat tancul de tractor, pe o șosea, și-l tractau – probabil spre casă – în strigăte victorioase, în limba ucraineană.

VIDEO: Momentul în care a fost furat tancul rusesc

Intervenția Regelui Cioabă: agramată, dar plină de umor

Din filmare nu e clar dacă ucrainenii care au furat tancul rușilor sunt romi sau nu. Dar Dorin Cioabă din Sibiu, autointitulat „Regele internațional al romilor”, a intervenit cu un mesaj ironic-triumfător, pe Facebook, asumându-și cu mândrie „fapta de vitejie” prin care a fost sabotată mașina de război rusească.

Redăm mesajul în varianta corectată, pentru că forma originală este dureros de agramată („regele” e, pur și simplu, analfabet, dar are simțul umorului!). Așadar:

„I-am întrebat: «Ciordit-ai tancu’ rușilor?». «Ciordit și topit».

Să numere încă o dată bine rușii tancurile, romii se jură ca nu l-au luat ei.

HAZ DE NECAZ.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

„Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

Rușii au bombardat sălbatic Harkov-ul, al doilea oraș a Ucrainei. Zelenski: „Este o crimă militară! Terorism de stat!”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Și armata din Belarus a invadat Ucraina! Tiranul Lukașenko tocmai se jurase că n-o va face

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here