VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

0
9431

Liderul cenen Ramzan Kadîrov, aliatul psihopat al sceleratului Vladimir Putin, se laudă pe rețelele sociale (Youtube, Telegram) cu filmulețe care arată cruzimea luptătorilor săi. Clipul video postat astăzi arată adevărate crime de război: mitralierea unor blocuri de locuințe din Mariupol, în care se află femei și copii.

Cecenii trag cu mitralierele în blocuri de locuințe, deși acestea nu sunt ținte militare. Sunt doar blocuri în care locuiesc femei, copii și bătrâni.

În euforia lor ucigașă, cecenii strigă la un moment dat ca apucații: „Allahu akbar!”. Cel care dă tonul strigătelor gururale apare în prim-plna pe filmare, semn că e un șef al grupului de ucigași sălbatici.

Mesajul cecenilor lui Kadîrov:

”Soldații noștri eliberează clădire după clădire în Mariupol. Da, nu se întâmplă atât de repede pe cât și-ar dori toată lumea. Dar în fiecare apartament și în fiecare subsol pot fi civili și copii, așa că luptătorii noștri nu se grăbesc.

«Azoviții» (cei din detașamentul «Azov» al ucrainenilor – n. red.) profită de acest lucru, ocupă etajele superioare ale clădirilor rezidențiale, pentru a acuza ulterior trupele ruse că au împușcat civili, se contopesc cu localnicii, se schimbă în civil și apoi scapă rușinos.

Aceste cadre arată eliberarea din zona de pericol a familiilor cu copii, care au petrecut câteva zile în subsol. Viața lor nu mai este în pericol.”

VIDEO: Imaginile horror cu cecenii în acțiune la Mariupol

Trupele cecene s-au alăturat armatei ruse încă din prima săptămână de război ruso-ucrainean. În regiunea Kiev, caucazienii au avut pierderi grele, inclusiv un general (Magomed Tușaev) împușcat de rezistența ucraineană în zona aeroportului Gostomel.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Infamul colonel rus Suharev, autorul unui masacru în 2014, a fost ucis de ucraineni împreună cu adjunctul său, maiorul Krilov

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

VIDEO. Putin se teme: într-un discurs „à la Ceaușescu”, le-a spus rușilor că „Occidentul îi va folosi pe trădători” ca să „provoace confruntări civile”. Trădători sunt rușii cu vederi occidentale, democratice, dar și cei care „își câștigă banii aici și trăiesc acolo”. Soarta acestora va fi cruntă, anunță Putin: „îi vom scuipa ca pe o gânganie care-ți intră în gură”

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

COMUNICAT: „Putin se confruntă cu demiterea forțată sau cu distrugerea fizică din partea celor din jur”. Tiranul a fost izolat, dictatura sa se apropie de sfârșit. Doar trei oligarhi mai comunică personal cu el. Nici ministrul Apărării nu mai are acces direct la scelerat

Povestea teribilă a unei mame-eroină. Olga avea 12 copii, dar a plecat la război. A murit împușcată de ruși, la 48 de ani. Alți 5 membri ai familiei luptă cu arma în mână

AUDIO. Disperare în armata rusă: „Este un război dat dracului! Avem 80% pierderi. 80%! Pe Arsalan l-au luat fără picioare și un braț. Altuia i-au smuls capul. Dorjik a rezistat, dar este invalid pe viață”

„Cine vine la noi cu sabia, de sabie va muri!” Detașamentul „Azov” l-a ucis pe generalul rus Mitaev – al 5-lea general lichidat de ucraineni în 3 săptămâni de război

Comandantul Legiunii Naționale Georgiene: „Rusia va înceta să mai existe cu o populație atât de teroristă precum cea de astăzi”

Rușii au suferit o înfrângere cruntă lângă Nikolaev. Au fugit înapoi în Crimeea anexată. „Puteți fi 99% siguri că inamicul nu va fi lăsat să ajungă la Kiev”

„Ce e în neregulă cu armata rusă?” Analiza amiralului Stavridis, ex-comandant NATO: „Rușii se prezintă nu ca o armată sofisticată din Secolul XXI, ci ca o forță brută din Al Doilea Război Mondial. Modernizarea a eșuat”

Surse militare britanice: armata Rusiei mai are resurse pentru ofensivă „cel mult 14 zile”, după care „forța de rezistență a Ucrainei ar trebui să devină mai mare decât forța de atac a Rusiei”

China a luat frica sancțiunilor occidentale, după ce a văzut cum a fost pedepsită Rusia. Xi Jinping ezită să-l ajute pe Putin și și-a pierdut elanul în privința invadării Taiwanului

Panică la Kremlin: Planul A de invazie a expirat, iar un Plan B nu există! În fostul KGB „au loc represiuni”

Ucrainenii l-au lichidat pe odiosul colonel rus Porohnia, „măcelarul din Cecenia”. În 1994-1999 a ucis civili pașnici în războaiele din Caucaz

Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Lista celor mai importante iahturi confiscate de la oligarhii lui Putin. Valoarea lor depășește un miliard de euro

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Putinista Şoşoacă, plasată oficial de Facebook „sub controlul Guvernului rus”. Senatoarea Urlătoare strigă „Neutralitate!”, adică să ieșim din NATO, ca să ne invadeze Rusia când vrea

Dan Voiculescu primește o lovitură strașnică de la CEDO: decizie în unanimitate împotriva oligarhului pușcăriaș! Condamnarea din 2014 a fost perfect legală, nici vorbă de „proces politic”

* Lovitură năprasnică a Codruței Kovesi: fostul premier bulgar Boiko Borisov a fost arestat la o zi după vizita la Sofia a șefei Parchetului European

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here