Tupeu de avocată plătită de interlopi: „Emi Pian nu era o persoană agresivă, nu a deranjat niciodată pe nimeni”

1
7828
Doi dintre frații Mototolea: Emi Pian și Ciprian Pian

Ciprian Mototolea, fratele liderului interlop Daniel Mototolea – zis și Emi Pian (înmormântat duminică) -, a fost ridicat miercuri de poliţişti, fiindu-i puse cătuşe la mâini. Avocata familiei de interlopi spune niște minciuni scandaloase, prezentându-i pe mafioți ca pe niște domnișoare de salon.

Ciprian Mototolea a fost dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat de procurori criminalişti şi ofiţeri de la Serviciul Omoruri, transmite Agerpres.

Avocata familiei Mototolea a anunţat că Ciprian are calitatea de suspect. Ea s-a referit și la defunctul Emi, pe care l-a descris în culori rozalii.

„Clientul meu a fost dus la Serviciul Omoruri pentru a fi audiat. Este vorba de Ciprian. Are calitatea de suspect. Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate”, a susținut avocata, mințind cu nerușinare. În realitate, Emi Pian a fost șeful unui clan de nelegiuiți, care au nenorocit mulți oameni.

”Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta (…) Percheziţia domiciliară a vizat găsirea de către organele de anchetă a anumitor obiecte necesare şi utile anchetei. Au ridicat înscrisuri, documente. Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuţit, pe care îl are orice om în gospodărie”, a adăugat avocata interlopilor.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare la membrii clanului Duduianu, în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Teodorovici: „Depun plângere penală! Ciolacu e infractor, face acțiuni mafiote. Parchetul poate cere radierea PSD”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here