Demagogia lui Ponta: s-a opus stării de urgență, acum vrea să demită Guvernul pentru că „nu a luat la timp măsurile potrivite”

1
5908
Victor Ponta

La patru luni după ce s-a opus prelungirii stării de urgență, pe motiv că nu e mare pericol cu Covidul ăsta, Victor Ponta și partidul său de traseiști (Pro România) au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură pentru că Guvernul Orban „nu a luat la timp măsurile potrivite”.

Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban, a decis luni Delegaţia permanentă a partiduluio.

Conform unui comunicat transmis luni, membrii Delegaţiei Naţionale au discutat şi oportunitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură îndreptate împotriva Guvernului Orban, iar concluzia a fost că „România se adânceşte în criză cu fiecare zi de guvernare a acestui Executiv”.

În luna aprilie, Victor Ponta s-a opus prelungirii stării de urgență.

Acum, același Ponta declară: „Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure, care au distrus economia şi aşa şubrezită şi care au îngenuncheat companiile autohtone. Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece”.

Pe 30 iulie, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că partidul său a decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban, în luna august.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Un bezmetic care a fost pus in functie pentru a se folosi de el iar acum are impresia ca este si destept . Javrele care se nasc asa , asa raman , ele se simt unele pe altele si se aduna traind in haita . Altfel nu pot supravetui decat in haita de javre…si distrug tot pe unde trec .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here