vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPolemiciGrohăitură pesedisto-dragnistă a lui Mircea Badea în legătură cu represiunea barbară din...

Grohăitură pesedisto-dragnistă a lui Mircea Badea în legătură cu represiunea barbară din 10 august

-

În preziua zilei care marchează doi ani de la represiunea barbară din 10 august 2018, un propagandist de cursă lungă al curentului pesedisto-penalo-securist (Dragnea – Voiculescu) emite o mizerie incalificabilă.

Numele propagandistului roșu e Mircea Badea. Duminică seara, slugoiul voiculescian a postat pagina lui de Facebook un mesaj de o abjecție absolută:

„Trei putzoi prajitzi in Piata Victoriei ca sa ghiorlaie ca n-au putut sa dia jos guuuveeernul pe 10 auuguust acu dooi aaaani”.

Dincolo de gramatica precară a autorului și de stilistica de mahala („ghiorlăie”), revoltătoare e minciuna. Minciuna multiplă, în doar două rânduri, specifică unui propagandist experimentat, cu decenii de minciuni scârboase în palmares.

- Advertisement -

Minciuna nr. 1: „au vrut să dea jos Guvernul acum doi ani”. Fals! Protestatarii anilor 2017-2019 au cerut să nu fie maltratate legile și instituțiile anticorupție, să nu fie supusă justiția sub bocancii lui Dragnea. Nici măcar pe 10 august 2018, scopul protestului n-a fost doborârea Guvernului (acesta a fost un deziderat permanent, atâta vreme cât guvernarea PSD-ALDE amenința justiția și statul de drept).

Minciuna nr. 2: „trei putzoi prăjiți în Piața Victoriei”. Mircea Badea produce un fake news grosolan, lăsând să se înțeleagă că tot „trei putzoi prăjiți” erau și pe 10 august 2018. În realitate, atunci au fost peste 150.000 de protestatari.

Mizerii de acest gen îl descalifică o dată în plus pe un individ nefrecventabil ca Mircea Badea, dar și televiziunea care-l găzduiește (Antena 3).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. La cata abjectie trebuie sa inghitim de atatea zeci de ani, faptul ca un individ gen cocalar/mahalagiu e lasat sa se scalambaie pe un post incitand pe privitori sa sfideze dreptatea si civilizatia ca aspiratii omenesti legitime, pare o bagatela. Poporul roman e terorizat de clanuri interlope si politia le mangaie pe crestet, indivizi dubiosi incita oamenii sa aplaude in fata Ambasadei Rusiei, indivizi IRESPONSABILI din Parlament incita oamenii sa nu respecte regulile si aceiasi indivizi pregatesc motiune de cenzura impotriva guvernului care s-a lasat oricum, umilit si batjocorit de cine vrei si cine nu vrei FARA SA REACTIONEZE VEHEMENT, CI DOAR ANEMIC SI NECONVINGATOR, etc, etc…Aproape ca nu ne mai putem astepta decat la rele….

  2. Dragnea i-a pus pe polițiști sa îi mângâie pe creștet pe interlopi și să le dea lăptic cald. Se știe ca el e la butoane. Despre Mircea Badea „chiar el” nici nu mă așteptam la altceva. E „chiar el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -