Toți senatorii și deputații USR își dau demisia din Parlament, ca să nu beneficieze de pensia specială!

4
9012
Dan Barna

Mișcare formidabilă a USR, cu 12 zile înaintea alegerilor parlamentare: toți senatorii și deputații acestui partid își dau demisia din Parlament, pentru a nu beneficia de pensia specială. Se va întâmpla marți, 24 noiembrie.

Anunțul a fost făcut de președintele USR, Dan Barna. Vor demisiona toți cei 38 de parlamentari USR (13 senatori și 25 de deputați).

Anunțul lui Dan Barna

„Așa cum am anunțat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament, pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.

Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă.

Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată.

Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat.

USR-PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Este un gest curajos, care demonstreaza ca USR, orin exemplil personal al fiecarui deputat sau senator, este hotarat sa lichideze aceste privilegii.
  Pensiile speciale sunt o rusine. Reprezinta una dintre multele metode prin care mafia lacoma care a pus stapanire pe Romania dupa ’89 au jefuit acest popor.
  Sper ca aceste pensii sa dispara, prea multe nulitati care au prabusit tara asta se bucura de ele.
  Astept ca si alti beneficiari, incepand cu presedintele CCR. sa urmeze exemplul dat de USR

 2. Un gest pur propaganditic. Il copiaza pe Dragnea ea si pe Ciolacu.
  Oricum viitorul parlament va elimina pensiile speciale. Iar daca cistiga PSD vor ramine pensiile speciale iar gestul lor e fara efect. Daca de miine se va discuta o lege importanta in parlament usereii nu vor putea participa si vota. Adica nu-si vor face datoria pentru care au fost trimisi in parlament de alegatori. Pentru ce graba asta? Sa nu le ia fata Ciolacu?
  Bineintele ca trebuie eliminate pensiile speciale precum si pensionarea timpurie pentru un birocrat din Politie insa nu cu gesturi populiste de imagine.

 3. GRIGORE CARTIANU-Cu toata simpatia,te-ai dus fenta-ESTE O MINCIUNA SFRUNTATA CA O DATA CU DEMISIA PIERZI PENSIA SPECIALA,DE FAPT ,INDEMNIZATIA’.
  E foarte simplu,amendezi regulamentul de functionare,de ex. art. 49 la CAMERA DEPUTATILOR SI ADIO INDEMNIZATIE,SAU PENSIE SPECIALA.
  Este incredibil cum USR,joaca la fel de mizerabil ca si pesedistii,mintind in cel mai ordinar mod,romanii insuficient informati,si uite cum si tu ai cazut victima tepei useriste.
  Sper sa revii cu o dezmintire-STIU CA ESTI UN OM DREPT SI BARBAT………………….

 4. O MAAARE IPOCRIZIE,LA FEL DE POPULISTI CA SI PRIETENII DE ACUM ,CIOLACII!!Daca aveau de gand sa faca ceva concret,palpabil,puteau vota proiectul de lege al liberalulir sau al lir,sau al pmpistilir,care zac in sertare,ca sigur ar fi fost votat de toti care au grija sa nu supere electoratul ,in campanie!!Dar asa,s-au alaturat pesedistilor,ca au si ei niste looozeri in partid care nu mai prind mandat,macar pensie specisla sa primeasca….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here