„Afirmații scelerate, de om bolnav. E detestat de toată lumea”. Doctorița-„precupeață” l-a luat în colimator pe CTP

1
6137
Secvență de la RTV

Criticile dure aduse de publicistul Cristian Tudor Popescu (CTP) doctoriței antivacciniste Monica Pop nu au rămas fără replică. Iar replica a venit exact în stilul de „precupeață de la tarabă”, așa cum a descris-o jurnalistul. Știrea a fost confirmată!

Ieșirea de tarabagioaică a dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, Monica Pop, a avut loc duminica seara, la România TV. Aceasta s-a supărat inclusiv pe televiziunea care a invitat-o să comenteze afirmațiile lui CTP. Motivul supărării: faptul că RTV a difuzat criticile dure ale gazetarului la adresa doctoriței antivacciniste.

„Este un gest nepoliticos față de mine să dați pe post așa ceva, să vadă toată țara. Sunt foarte supărată pentru ce mi-ați făcut”, s-a înfuriat Monica Pop.

Apoi, doctorița a pornit potopul împotriva lui CTP: „Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. Dar nu e o noutate. Cristian Tudor Popescu i-a înjurat și pe Patriarh, și pe mulți alții. Are păreri total neavizate pe zona medicală, dar poate să le spuna civilizat. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog, tot medic sunt. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva?! Cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, à la longue, ale vaccinului? Cine e Cristian Tudor Popescu la scara întregii țări?”.

CTP:Această doamnă oftalmolog își bate joc de colegii ei de breaslă

Cu două zile în urmă, la Digi 24, Cristian Tudor Popescu o demolase pe doctorița antivaccinistă.

„Dânsa vorbește despre leucemie, virus și vaccin și mai înainte vorbește despre «inducție genetică»: vaccinul produce «inducție genetică». Nu ne spune ce înțelege dânsa prin «inducție genetică». Vorbește despre domenii ale științei medicale – genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toți medicii profesioniști din aceste domenii sunt făcuți afiș. Această doamnă oftalmolog își bate joc de colegii ei de breaslă din toate aceste domenii. Va să zică, acest vaccin se cercetează de câteva luni și doamna oftalmolog știe ea că face leucemie vaccinul, că face «inducție genetică». Probabil are un laborator acolo unde lucrează, la oftalmologie, are un laborator mai performant decât tot ce au AstraZeneca, Pfizer, Moderna; are acasă, cred, că la spital nu poate să aibă, acolo tratează probleme de ochi. A făcut cercetări dânsa și a adus aceste previziuni în domenii fundamentale ale medicinei, în care colegii ei sunt niște imbecili neputincioși. Ne spune doamna oftalmolog. Vorbește ca o precupeață la piață: «10 ani, hai, 5 de la mine». Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie.”

Monica Pop: „Dacă faci leucemie după vaccinul ăsta?!”

Dar ce l-a supărat pe CTP atât de tare? O teorie halucinantă expusă de dr. Monica Pop la Antena 3, care i-a atras critici dure chiar din lumea medicală.

„Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie – Doamne ferește! – după vaccinul ăsta?! Cum poți să știi inducția genetică pe care o face ăsta… Peste 5 ani ne putem vaccina! (…) Domnu’ Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți… Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani! Eu am fost pro vaccin sigur și pentru asta am primit și amenințări cu moartea. Dar acum eu sunt împotriva acestui vaccin! Eu sunt pro unui vaccin, dar nu a unuia făcut pe genunchi care poate avea efecte secundare. (…) Noi nu obligăm populația să facă vaccin împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar încercăm să obligăm populația să se vaccineze pentru o boală în care nu spune nimeni că 15 bolnavi din 100 au făcut forme grave și 85% sunt vindecați. Nu poți să obligi populația să se vaccineze!.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.