Un medic și o asistentă, acuzați de colegii lor că au răspândit Covidul prin partide de amor la Terapie Intensivă

1
8564

E scandal mare în Spitalului Judeţean de Urgenţă de la Târgu-Jiu (Gorj). O asistentă medicală şi un medic rezident, care lucrează la Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI), sunt cercetaţi de Consiliul etic a unităţii medicale pentru că ar fi avut relaţii intime în spaţiile spitalului. O sesizare anonimă a fost trimisă conducerii spitalului, dar şi Ministerului Sănătăţi,i cu privire la aventurile celor doi.

În sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de Covid-19 şi că s-a aflat în aceeaşi încăpere cu medicul, notează „Adevărul”.

”În perioada 19–26.10, acesta (medicul rezident – n.red.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: în data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea anonimă care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

În aceeaşi reclamaţie se mai arată că Secţia ATI a fost transformată într-un bordel: „Au transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc”.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a anunțat o anchetă internă, pentru a stabili dacă faptele semnalate sunt adevărate. În caz că se vor confirma, medicul și asistenta riscă inclusiv concedierea.

Un scandal similar a avut loc în urmă cu o lună la un alt spital județean, cel din Giurgiu. O asistentă medicală a fost bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu medicul anestezist, dr. Ladislau Pick, în condițiile în care asistenta bătăușă este concubina reputatului doctor. Toate cele trei personaje implicate în scenetă lucrează la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here