miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsTaifun coronavirus în Liga 1 la fotbal: Dinamo a ajuns la 18...

Taifun coronavirus în Liga 1 la fotbal: Dinamo a ajuns la 18 jucători infectați și nu mai are cu cine să joace! La CFR sunt 10 persoane bolnave, inclusiv Dan Petrescu, iar la Craiova e suspect antrenorul

-

În acest moment, echipa de fotbal Dinamo nu mai are cu cine să termine campionatul Ligii 1 după ce numărul jucătorilor infectați cu coronavirus a ajuns, conform gsp.ro, la 18! În total, la “roș-albi” e vorba de 21 de cazuri, dacă sunt adăugați și 3 membri a staffului tehnic.

Cei 7 jucători găsiți pozitivi miercuri, la o nouă testare, sunt Ionuț Șerban, Marco Ehamnn, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa și Robert Moldoveanu.

Aceștia li de alătură celorlalți 11, depistați săptămâna trecută: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici, Dan Tălmaciu, Mattia Montini.

La Dinamo au mai rămas 8 jucători valizi. Terminarea sezonului este sub semnul întrebării

Lor li se adaugă un masor, o persoană din stafful tehnic și o alta din cel administativ.

- Advertisement -

Toți cei 7 găsiți bolnavi miercuri vor fi internați în spital minimum 48 de ore, ceea ce face ca Dinamo să nu poată juca nici meciul următor de campionat. Numărul partidelor restante cumulate de această echipă ajunge la 4.

În echipă au mai rămas deocamdată, neinfectați cu coronavirus, Straton, Puljic, Skovajsa, Kostrna, Kilyen, Bani, Deian Sorescu și Mamoutou N’Diaye.

Lotul antrenat de Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar va fi completat masiv cu jucători de la echipele de juniori.

- Advertisement -

Dinamo nu mai are echipa a doua, unde erau rodați fotbaliștii de perspectivă care terminau junioratul. Acum câțiva ani, pentru a face economie de 100.000 de euro pe an, patronul Ionuț Negoiță a desființat formația care activa în Liga 3.

Liga 1 este, în acest moment, în mare pericol să nu se mai poată desfășura. Pe lângă Dinamo, rămasă fără jucători, un focar de coronavirus a fost descoperit la campioana CFR Cluj, unde 10 persoane – antrenorul Dan Petrescu, jucători, oameni din stafful tehnic – sunt infectate. La liderul CSU Craiova a fost găsit pozitiv un om din staff, iar testul antrenorului italian Cristiano Bergodi a fost neconcludent și va fi repetat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -