VIDEO. Caraghioșii din Piața Victoriei: „Suntem ultimi rezistenți în fața tiraniei!”. S-a scandat „Jos nazismul!”

2
4031
Dan Chitic pe scăunel

Câteva zeci de bezmetici conspiraționiști, care visează o țară fără carantină în vremuri de pandemie (numai bună de „frăgezit” de o putere ostilă cum e Rusia!), s-au strâns și în această duminică în Piața Victoriei, să salveze România și, cu puțin noroc, chiar planeta.

Liderul micuței și caraghioasei adunări, avocatul Dan Chitic, a urcat în picioare pe un scăunel și a cuvântat exact ca personajele lui Caragiale:

„Cea mai mare bogăție a țării acesteia suntem noi! Nu putem să punem în primejdie această bogăție. Va trebui în curând să plecăm pentră că sănătatea noastră, a ultimilor rezistenți în fața tiraniei, e mai importantă decât de orice”.

În Piață a fost și Oana Sparanghelista (Oana Lovin), PSD-ista de la videochat (oooh!… aaah!… daaa!… acuuum!… jos masca, sus patria!), care a filmat onorata adunare, să rămână mărturie pentru eternitate a sacrificiului sparanghelist din Piața Victoriei.

Da, a fost sacrificiu, căci a început să plouă, iar conspiraționiștii n-au anticipat această nouă diversiune a lui Bill Gates. De aceea, unii dintre ei nu aveau umbrelă.

VIDEO: Ce a filmat Oana Sparanghelista

Chitic face scut uman pentru Renate Weber

Dan Chitic, „patriotul” (cu tricolorl la piept!) care a înfruntat curajos ploaia tiraniei, a mai avut de transmis un mesaj:

„Vă rog să mergem, începând de mâine, la sediul Avocatului Poporului, să facem un lanț uman, un scut uman. Are nevoie de ajutorul nostru. Are nevoie să vadă că suntem alături de Avocatul Poporului. Este ultima noastră șansă ca această lege aberantă să fie atacată la Curtea Constituțională”.

Despre Legea carantinei era vorba. Legea blocată de PSD timp de o săptămână, lăsând România în haos epidemic, dar care până la urmă a fost votată și degrabă promulgată.

La un moment dat, caraghioasa adunare a scandat: „Jos nazismul! Jos nazismul!”. Sigur că jos, dar a picat ca dracu, căci în acel moment singurul care aflat sus era Chiticul anarho-rusesc. Era sus, pe scăunel, să nu se ude la botinele patrioate.

Așa a mai trecut o zi în care România, slavă Domnului, a fost salvată de la vaccinare și cipare. Dar săptămâna viitoare va fi nevoie de noi dovezi de eroism, căci Bill Gates nu se potolește!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Daca nu suntem putin atenti si ascultam de toti fanaticii , bezmeticii , hotii , escrocii si tradatorii acestei tari o sa ajungem o natiune izolata in lume si o sa vedem cat mai putini oameni de bine si muncitori plecati din tara care se mai intorc acasa . Trebuie sa ajutam autoritatile si oamenii de bine ai acestei tari sa-si faca datoria si sa respectam ordinea de drept instituita . Doamne ajuta-ne sa nu ne dezintegram ca natie si stat ! .

  2. Astazi Klausunul tau a promulgat legea vaccinării, boss! Ce te faci, cine o sa te apere de abuzuri!? Nu noi, avocatii din Piață, clar! Mai ales ca stam pe „scăunel”!
    Ha, ha, ha! 😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here